Bildirim
helal sana joymax !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: I__ArcheR__I
ilk defa adam gibi bir iş yaptı,oyunu ticarethane olarak görenler yani ben oyunu para kazanmak için oynuyorum diyenler ..... oldu ! anlatılmaz derecede mutluyum gercekden zevk almak için oynancak artık SİLKROAD !!
Sen işin o tarafını düşünüyosun ama milletin 100 Lv. FF charları çalınıyo veya soyuluyo.İşin bu yanını düşündünmü hiç ?? -
kes bea sanamı kaldı oyunun ticarethane olması mıllet ıstedıgını yapar e-mail korumalı çarlarda satılıyorki yeterki e-mailin de gizli yanıtı bilinsin
@MortaLDamage
katılıyorum -
Hayatında 40lvin ustunde charı olmamıs 13 yasındaki bebeler daha silkin nasıl alındığını bilmez, babalarının aldıkları kulustur bilgisayarlarla oyun oynamaya çalışırlarken, bu zamana kadar sun görmemiş ve nuker dedikleri chara bow skilleri acmış 4 degre sos sahibi olduklarında göbek atanlar, gelip buarada joymaxin serverlerin anasını aglattıgı prosedürüne helal olsun diyorlar.. Bunları kaale almamak gerekli. Bunlar 100FF e verilen paranın 10da birini 23 24 gun sonra bayramda anca toplayacaklar ve gidip cikolata alacaklar. Emek nedir 300 400 TL bir yetişkin için ne demektir, emeğin değeri nedir bunu bilemezler henüz. Onlarada hak vermek gerekli abileri.. -
Herkesin charları gitti oyun geriye alınmazsa zevk için oynayacak adam kalmaz zaten oynamayı bilmeyen adamlar çaldıkları 100 lvl manyak charlarla pvp de seni yerden kaldırmazlar..buna zevkli diyorsan ayrı... -
Oyunu ticarete dökenlerin kime ne zararı var.Bende kaç yıldır char kasıp satıyorum kime ne zararımız olmuş aksine parası olup vakti olmayanlara yardım ediyoruz.
Hergün 100m goldu gold sitelerinden çekip goldbotların çoğalmasını sağlayan da biz değiliz.Goldbotları servera doldurup crowded yapanda biz değiliz.
Böyle saçma sapan yazıp duruyosunuz yok çok sevindim yok biyerime kına yakıcam.Bi yere gelememiş çoluk çocuk takımı yüksek lvl olanlar sizin seviyenizemi düşücek sanıyosunuz onlar tekrar nasılsa durum düzelince gene sizden yüksek lvl olucaklar sizse aynı yerde durmaya devam. -
quote:
Orijinalden alıntı: manyamisboyss
Hayatında 40lvin ustunde charı olmamıs 13 yasındaki bebeler daha silkin nasıl alındığını bilmez, babalarının aldıkları kulustur bilgisayarlarla oyun oynamaya çalışırlarken, bu zamana kadar sun görmemiş ve nuker dedikleri chara bow skilleri acmış 4 degre sos sahibi olduklarında göbek atanlar, gelip buarada joymaxin serverlerin anasını aglattıgı prosedürüne helal olsun diyorlar.. Bunları kaale almamak gerekli. Bunlar 100FF e verilen paranın 10da birini 23 24 gun sonra bayramda anca toplayacaklar ve gidip cikolata alacaklar. Emek nedir 300 400 TL bir yetişkin için ne demektir, emeğin değeri nedir bunu bilemezler henüz. Onlarada hak vermek gerekli abileri..
Bütün hata bizde 11 maddede yazdığı gibi charlar takas yapılmaz ve satılmaz.Biz salak gibi taksa yapıp sattık.Aam bence takas olmalı insanalr hep aynı caharla sıkılıyolar belli süre sonra yeni charl denemek istiyolar baştan 100mü kasıcaklar
-
nasıl biz de bunca yıl bir şey olmuyordu şimdi mi oldu bot kullananlara ceza geldi bana 1 hafta cez verildi şimdi kimse 100 lvlli elle kasmak istemez çünkü oyun sıkar elle kasarken belli bir lvllden sonra ve zahmetli iştir lvl kas + sp kas elle çok zor -
quote:
Orijinalden alıntı: manyamisboyss
Hayatında 40lvin ustunde charı olmamıs 13 yasındaki bebeler daha silkin nasıl alındığını bilmez, babalarının aldıkları kulustur bilgisayarlarla oyun oynamaya çalışırlarken, bu zamana kadar sun görmemiş ve nuker dedikleri chara bow skilleri acmış 4 degre sos sahibi olduklarında göbek atanlar, gelip buarada joymaxin serverlerin anasını aglattıgı prosedürüne helal olsun diyorlar.. Bunları kaale almamak gerekli. Bunlar 100FF e verilen paranın 10da birini 23 24 gun sonra bayramda anca toplayacaklar ve gidip cikolata alacaklar. Emek nedir 300 400 TL bir yetişkin için ne demektir, emeğin değeri nedir bunu bilemezler henüz. Onlarada hak vermek gerekli abileri..
Helal olsun gerçekten çok güzel konuşmussun..
-
charlarınız sizin değil joymaxın malıdır. bunu kayıt olurken kabul ediyorsunuz. ne derseniz diyin.
charların satılması yasaktır.
istediğin kadar lvl kas istediğin kadal lvl atla kimseyi bağlamaz. illegal illegaldir.
ayrıca emek dediğin elle kasılmış chardır.
bota koymak emek değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: I_nterpoL
charlarınız sizin değil joymaxın malıdır. bunu kayıt olurken kabul ediyorsunuz. ne derseniz diyin.
charların satılması yasaktır.
istediğin kadar lvl kas istediğin kadal lvl atla kimseyi bağlamaz. illegal illegaldir.
ayrıca emek dediğin elle kasılmış chardır.
bota koymak emek değildir.
1)yaş muhabbeti yapcak yer burası değil + başka yerdede yaş muhabbetinin alasını yaparz hiç kafanı yorma
2)kendin demişin 4d sos eline alınca mutlu oluyorlar diye işte sorunda bu işi ticarete dökmezsen oyunu oyun için oyarsan 4d değil 1d sosda bile sevinirsin ama senin gibi maaşını oyuna yatıran biri için bu sorun değil neden alışmış bi tarafın paraya mutluluğu büyük şeylerde arıyorsun
3)sen 1botla 20tane chara girersen Gbottan daha zararlı oluyorsun farkında değilsin eskidende vardı gbot 4-5sene öncede vardı Gbot yeovaların orda ama bu kadar sorun değildi ne zaman çıktı 1pcde 20char işte sorun o zaman başladı !!
benm cevaplarım bu kadar... aa bide kına yak diyenlerde parayı basıp char alamıcagınız için bizim emekle kastıgımız charlari zevkle oynıyacagımız için kınayı yakıcam emin oL !!
-
Joymax.com'dan hesap açarken anlaşma içersinde, evet char satışı yasaktır ve tüm hakları size aittir kabul ediyorum diyorsunuz sonra adamlar size imzalattığı kuraları uygulayınca tepki veriyorsunuz bu ne yaman bir çelişki -
Bu kadar kişisin emegi gitmiş siz daha gırgır peşindesınız bu charları hacklenen soyulanların yerlerınde siz olsaydınız şimdi g.. ateş düşmüştü ne yapacagınızı şaşırmıştınız sizene kardeşım adamlar ekmek parası için yapıo keyfıneden mı saatlerce pc basında agac oluyo belki onunda ordan ekmegı gelıo daha cocuksunuz anlamıyorsunuz belkıde elınızde 40-50 lv char var onla kalmış hava atar gibi burda konuşuyorsunuz adamların 100 lv ff sunlu charlar felan dünya parasını yatırmış insanların charları soyulmul siz neyın peşindesınız anlamadım gitti böle konuşarak ancak düşman kazanırsınız joymax da ben ... s... s. -
bu forum eskiden böyle değildi
tekrar diyorum yaş muhabbeti yapcak varsa adres versin bize ocak'da yaşı büyük olana saygıda kusur etmemeyi ögrettiler ama unutmayınki saygıda kusur edeni adam etmeyide ögrettiler ondan çok uzamasın bu yaş muhabbeti-yaşımda 17 sonra bunn için bir daha konuşmayalım !- doğruları söyledik diye düşman kazancaksak dostumuz olmasın !
+esas konu 100ff sunlu charı Gbotlara para kastırarak yapmıssan benim için hiç bir değeri yoktur 80Lv bowum var eosda party ile kastım ve muhabbetin arkadaşlıgın eglencenin dibine vurdum pehhhh yemişim 100lv ff char yemişim sunu !!
Edit: imla !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I__ArcheR__I -- 2 Eylül 2009; 5:24:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KaNaDaL_
Bu kadar kişisin emegi gitmiş siz daha gırgır peşindesınız bu charları hacklenen soyulanların yerlerınde siz olsaydınız şimdi g.. ateş düşmüştü ne yapacagınızı şaşırmıştınız sizene kardeşım adamlar ekmek parası için yapıo keyfıneden mı saatlerce pc basında agac oluyo belki onunda ordan ekmegı gelıo daha cocuksunuz anlamıyorsunuz belkıde elınızde 40-50 lv char var onla kalmış hava atar gibi burda konuşuyorsunuz adamların 100 lv ff sunlu charlar felan dünya parasını yatırmış insanların charları soyulmul siz neyın peşindesınız anlamadım gitti böle konuşarak ancak düşman kazanırsınız joymax da ben ... s... s.
Piyasada 8 tane 80+ sattığım karakter var. Hiç birisini de ekmek parası için satmadım, kimseninde ekmek parası için char sattığını düşünmüyorum ondan ziyade ekmek parasını oyunda arayanın varlığına inanmıyorum ki asıl bunu düşünmek çocukça olur. Ayrıca sonradan alınan chara ne kadar emek verilebilinir ki? Esas emek 0'dan başlarsan olur. Joymax'ın bu doğru davranışını savunan hiçkimseninde sanmıyorum ki bu hacklenenlerin yerinde olsun, öyle olsa zaten bu kararın doğruluğunu savunmazdık. En azından şimdi millet parayla herşeyin satın alınamayacağını anlar.
-
tekrar diyorum yaş muhabbeti yapcak varsa adres versin bize ocak'da yaşı büyük olana saygıda kusur etmemeyi ögrettiler ama unutmayınki saygıda kusur edeni adam etmeyide ögrettiler ondan çok uzamasın bu yaş muhabbeti-yaşımda 17 sonra bunn için bir daha konuşmayalım !- doğruları söyledik diye düşman kazancaksak dostumuz olmasın !
+esas konu 100ff sunlu charı Gbotlara para kastırarak yapmıssan benim için hiç bir değeri yoktur 80Lv bowum var eosda party ile kastım ve muhabbetin arkadaşlıgın eglencenin dibine vurdum pehhhh yemişim 100lv ff char yemişim sunu !!
Ocakta her B.. ögrettilerse ekmegını tastan cıkaracak lafını ögretmemişler sana aslanım git yenıden ocaga bastan basla sen ögretmen iyi ders vermemiş yaşında gec ögrenecek cok şeyın var demek
-
Demekki Bu Bot satan Bu gold Satan Bu char satanların hepsi boş beleş adam size göre siz....
Neyse herkese gecmiş olsun ben Okadar char sattım Okadar Aracılık yaptım 7 yıllık playerım ama demek 7 yıldır böle ....... Lanet olsun Bu oyunada sizin gibi .... -
Orijinalden alıntı: KaNaDaL_
Ocakta her B.. ögrettilerse ekmegını tastan cıkaracak lafını ögretmemişler sana aslanım git yenıden ocaga bastan basla sen ögretmen iyi ders vermemiş yaşında gec ögrenecek cok şeyın var demek
Ocak'la b.. aynı cümlede kullanma !!
bu kadar düşmüş biriyle muhattap bile olunmaz ama duramıcam:@ bot gold yasadışı işler dimi? yasadışı iş yaptıkları için tebrik mi edicem bunu yapıyorlar diye ekmeklerini taştan çıkarıyorlar m dicem? bu kadar mı para düşkünü olunur ekmeğini taştan çıkarmak gidip sucuda çalışmaktır(sadece örnek verdim),gidip alınteri dökmektir pc basında bota gold toplatmak alın teri deildir !!!
-
bende yaptığı iş çok kötü diyemme bir kişini 10 tne char kasma olayı devri şu saat itibari ile bitti lakin eski charlar için uyarıp millete email verifan koydurup böyle bir uygulamaya geçebilirlerdi böyle çok çok kötü oldu -
benim 5 ayda yaptığım yüksek lvle getirdiğim çarı adam botla 10 günde yapıyor bunun neresini savuna bilirsin, neresi adil bunun bu resmen illegal ve emeğe saygısızlık ve haksızlık...Sizce hangimizin yaptığı emek.Joymax kırk yılın başı güzel bir karar verdi tebrik ederim!
ben ve benim gibi düşünenlere çoluk çocuk diyenler yaşım 17
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStorMax -- 2 Eylül 2009; 9:16:15 >
Benzer içerikler
- silkroad thief olma
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- teamspeak sesli konuşma
- an unknown error occured while checking for a mbot update
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X