Şimdi Ara

iftara atan Mayh3m sana iyi oku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her kafadan Bi ses cıkmış bakıyorum
    Ben isteseydim gönderdigi oyunu cokdan alırdım ama yapmadım
    adamla takas için antlaştık konuşmadan 2dk sonra ben gönderdim dedi daha ben ewden bile cıkmamıştım
    birde bana gönderdigime dair gönderi nosunu sana akşam verim dedi peki yolladıysa neden bana gönderi nosunu akşam veriyo ben igrendim ölemi dedim aldım bi kab bide boş cd yolladım biraz kargo parası ödesinde aklı başına gelsin ne desem boş kendi ilk mesajı yazmış kimse benden taraf olmaz biliyorum ama dedigim gibi hiç bir insan anlaştıkdan sonra 2dk bile sürmeden yollayamaz yolladı diyelim neden gönderi nosunu akşam veriyoo siz yerimde olsanız ne yaparsınız biliyorum bir cogunuz bozarım der ama olmaz böle bozmayla birilerinin ders almasıda lazım kargo parası ödeyerek
    isteseydim gidip oyunu alırdım bana sms geldi kargonuz elimizde diye ama ben ilgilenmedimm
    3gün içinde alınmayan kargo geri yollanıyo gönderene gider dedim kılımı bile kıpırtdatmadım ....

cvp beklerim senden kardeşim dediklerim benim dogrumu degilmi öle beni dolandırıyodu demekle kendine taraf arama aramızda gecen konuşmaları söle yazıklar olsun ki insan gibi cıkıp konuşmaları dememiş onun yerine kendini haklı buldugun yerleri sölemişin ha unutmadan gercekdende konuşmalarında cok tereddütlü idi hemem verelim şimdi verelim ben gidiyorum vermeye kedine dedim hava cok kötü yagmur geliyo ıslanırım yarın verelim resmen bi şe peşinde sankii hadi tamam dedim cıkayım senin için ewden tam cıkıyodum kendisine ulaşmam lazım oldu msnden yazdım ama cvp gelmedi 1.5dk 2dk kadar sonra geldi cvp abi dedi ben senin kargonu verdim ama gönderidigime dair belge almadım akşam vericekler ala ala dedim bu ne hız nese dedim içimden sordum neden vermediler normalde verirler ben tanıyorum dedi ahbap oldum onlarla oke dedim bende cıkıyorum ewden sana yollayayım görüşürüz ...ondan sonrası yukarda yazıyo ve arkadaşda dile getirmiş başına gelenleri benim tek zoruma giden neden tam olarak dinlemeden karşı tarafı böle ön yargılı oluyo herkes Allah biliyo gercegi umarım yorum yapanlar bunu okudukdan sonra bir daha yorum yaparlar .... yorumlarınızı bekliyorumm hakkım da yorum yapanlar özellikle bunları okusun sonra yine yorum yapsınlar zahmet olmazsa kendilerine... Bana yapılan bu haksızlık yüzünden durmadan bu başlıgı yenilemeyi düşünüyorumm isterse silsinler üyeligimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan1980 -- 29 Mart 2008; 20:43:14 >

• Saçmalıyorsun...

Gönderi no sunu akşam vermesi, suç mu teşkil ediyor? mesela kargo şirketlerinin bilgisayar sistemleri zaman zaman bozuk oluyor, sen adresi paketin üstüne yazıp bırakıyorsun, onlar da sistem düzelince işleme koyuyorlar, akşam da işten evine dönerken, kağıdını alıyorsun... veya yine aynı şekilde şirket kanalıyla gönderebilir kargoyu, yine sonra alır kağıdı.. Bunlar herzaman yaşanabilecek şeyler..

Asıl senin yaptığın ayıp, ne demek boş cd göndermek, kargo parası ödeyecek sen de zevk alacaksın, iyiymiş...
  • peki sen 2dk içinde kargo verebiliyormusun

adam bana bozuk demedi 1.si bilgisayarlar

2.si adamlarla ahbap olmuşlar adamlar akşam veriyolarmış bu nasıl bi cvp sence dedigim gibi ders vermezsen olmaz onun yerine buraya gelip bilip bilmeden yorum mu yapmak lazım yoksa tanımadıgım biiri içinnn

ben demedim haklıyım ama dedigim gibi ders vermen lazımmm

sen olsaydın sanırım oyunu yollardın güveniyorsun sanırım herkese
  • 89 kişi okumuş ama nedense 1 kişi yorum yapmışşş

sabaha kadar burda böle bekliycemm

taki haklı haksız orataya cıkana kadar
  • neden boş cd yolladın arkadaş kargoyu çabucak verdi diyemi? saçmaladın bence 2nizide tanımam ama o sana oyunu yollamış sen ise saçma bi cd..belkide mahkemeye vericem dedi die panikledin
  • Mahkemede görüşecez arkadaşım seninle.
    Utanmada yokmuş sende :)
    Görevliler gereğini yapar dikkatli ol.
    Birazdan kargo fişiminin de scanner edilmiş halini koyarım.
    Kendini iyice batırıyorsun.
    Yazıklar olsun sana, adam değilsin.
  • serhan arkadaşım, öfkeyle kalkan zararla oturur derler. otururken dikkat et, çünkü zarar edeceksin. madem sordun cevaplayayım kesinlikle haksızsın. boş cd yollanırmı? bu gün bir oyun minimum 90ytl; onlarda kabsız kaçak oyunlar. yaptığın çok ama çok yalnış hatta çocukça.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mümkünse bu konu yetkililer tarafından silinmesin, sadece kitlensin.
    Mahkemede delil olarak ön sürücem.
  • harbiden saçmalamış eleman bidene utanmadan cevap yazmışsın, bari cevap yazıpta kendini iyice batırma
  • Bu konunun kısa ve öz bi açıklaması olur "HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ"

Dediklerin ve yaptıkların tek kelimeyle saçmalık
  • Birincisi yazdıklarınıda yanıtlayayım, kargo numarasını 2. defa evden cıktıgım da aldım, evden cıktıgımdan 5 dakika sonra gönderi numarasını telefonuna gönderdim. Benim cihazımda sana ne mesajlar gönderilmiş, ne zaman gönderilmiş hepsi duruyor. Bunlarda Delil olarak sunulacak.
    İkincisi kargoyu alamadın, şimdi kıvırıyorsun. "oyunu cokdan alırdım ama yapmadım" diyorsun ne alaka? Sana gönderilen kargo eve teslim, evine geliyorlar sana teslim alıyorlar, sen gidip almıyorsun, yani bu yalanında ortaya çıktı geçmiş olsun.
    Üçüncsü dolandırıcılığın da böylesi bir insan bu kadar haysiyetsiz olmaz sanırım? Hı?
    Bence öyle.

Tekrar yöneticilerden rica ediyorum, bu konu silinmesin.
    Dolandırıcı niteliğin de olan şahıs burada bir kez daha suçunu itiraf ettiğinden dolayı mahkemede Delil olarak sunulacak.
    Herkeze teşekkürler.
  • 1.5 dakika içinde bir mal kargoya nasıl verilir ben anlamadım ama vaerdır herhalde bir tekniği.Birde şunu anlamadım,mayhem 1.5 dakika içinde kargoya verdim deyince eline ne geçti?Yani o anda değilde ,gün içinde verecek olsaydı ne kaybedecekti?Arkadaş takastan vazgeçmek mi isteyecekti?NEyse beni ilgilendirmeyen bir işe bulaştım gene galiba.
  • Ayrıca söylemeden edemicem SERHAN.
    Dün saat 18.39'da foruma girip, profilindeki soyadınıda değiştirmen cabası.
  • Serhan efendi adana yaz oraya mumkunse sivas yerine senin yuzunden polemige giriyoz sütü bozuklarla(arkadas kendine oyle dedigi için kullanılmıstır sütü bozuk kelimesi).
  • Arkadaşım neticede bir özür falan dilemelisin en azından ama sen 2 yanlış = 1 doğru bağlamında devam ediosun bende her ikinizide tanımam ve önyargılı olmak da istemem neticede evine konsol almış oyun oynayan insalardan dolandırıcı çıkmayacağına inanmak isterim ama sen oyun göndermemişsen ve karşındaki insan sana sözverdiği oyunu göndermiş ise sen haksız durumdasın öncelikle bunu kabul et ve özürdile bence hatalar insanlara mahsustur ama ders vermekten bahsetme lütfen.

Saygılar.
  • Ya arkadaşlar inanmayın böyle kişilere.
    Kendini temize çıkarmak için çabalıyor.
    Ben kargo numaramı gönderdikten sonra abartısız 50 defa bu adamın cebini aradım, açmadı etmedi.
    Akşam 20.00 sularında bana geri döndü, içine boş cd koyduğu kargonun gönderi numarasını veriyor.
    Birde diyorki kargoyu iptal ettinmi, yollamıyormusun diye :)
    Allah büyük, iyikide konuşma kayıtlarını bile almışım.
    Oyunu alamadı, dolandıramadı şimdide böyle yapıyor.
    Kim bilir oyunu alsaydı ne olurdu :)

Hukuk okuyanlar bilir, suçlu şahıs 1. dereceden dolandırıcı niteliğinde şuan.
    Bu konuya son mesajım.
    Bundan sonrasını zaten savcı halledecek.
    Lütfen bu konuya başka birşey yazmayın.
    Yetkililerden de rica ediyorum sadece kitlesinler konuyu.
  • Arkadaşım bir sonuç var. Mayh3m ürünü kargolamış sense boş CD yollamışsın. Kim haklı kim haksız ? Ayrıca Mayh3m kargoyu iptal etmiş nasıl alacaksın ?

Recep İvediğin lafı ile indirigandi yapacan dimi ÇAKALLL.

2. el alışverişlerde dikkat etmek lazım, şereflisi var şerefsizi var.
  • Bak yaaaa ben neden panik yapacam arkadaşımm

istedigin yerde görüşelimm

demek ben hayatımda senin kadar hızlı veren birini görmedim

dogruları söle bari ew adresini felan alınca gercekden yolladım deee

ilk başda bana yollamadın ben adım kadar iyi biliyorumm

keşke gidip oyun alsaymışım bari zoruma gitmezdii

dedigim gibi bazı insanların derse ihtiyacı var güvensizlik yapan herkese bunları yapmak hadır

haram yemem diyer dünyada hesabı var ama dersde veririm aynen böle kargo ücreti ödeterekk
  • Nedenlerin cok sacma

Tamamen haksızsın senin gibi insanlar yüzünden her gecen gün forumda alısveris yapan insanlar biraz daha korkarak alısveris yapıyorlar
  • Arkadaşım o kadar itici düşüncelerin varki, hala batırıyorsun kendini.
    Yazık haketten yazık :)

Neyse görüşecez yakında zaten.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.