sana da kapak olsun kargo bilgisi bana geldiginde ben alabilirdim ama almadım banada yakındı 2dk bile sürmezdi
mayhem bi yazısında demiş gerci agzıyla dolandırıcı ama almamış kargoyu bende iptal ettim
isteseydim gider alırdımm
dedimya pişmanım keşke alsaymışım
Yazının burasından sonra okumadım.
quote:
neden bana gönderi nosunu akşam veriyo ben igrendim ölemi dedim aldım bi kab bide boş cd yolladım biraz kargo parası ödesinde aklı başına gelsin
Sen kimsin dostum adama kafana göre ceza veriyorsun, Yahu sizin gibiler eksik olmayacakmı bu forumda, kalkmış birde msj yazıyorsun, buraya yazıcana özelden arkadaştan özür dile bitsin gitsin, tabı adın çıkar 9 a inmez 8e, hala okudukça deliricem ceza vermiş töbe yarabbi ya, sen kimsin arkadaşım sen kimsin ya.
mayh3m sen ne ektiysen onu bictin bana akşam üstü 4 gibi kargo bilgisi yolladın ama ben senle 11.00 dı konuştugumda sen bana yolladım dedin kargoyu 2dk sonra 11.02 bilemedin hadiii 11.10 olsun gerici sen ahbapsın kargodakilerle demi unuttum sana sonra verceklerr
neden herkes beni sucluyo anlamış deyilim kimse cıkıpda burda bi bit yenigi var demiyo düşene nedense vuran cok oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: serhan1980
sana da kapak olsun kargo bilgisi bana geldiginde ben alabilirdim ama almadım banada yakındı 2dk bile sürmezdi
mayhem bi yazısında demiş gerci agzıyla dolandırıcı ama almamış kargoyu bende iptal ettim
isteseydim gider alırdımm
dedimya pişmanım keşke alsaymışım
Arkadaşım daha neyden bahsediyorsun, ne gidip almadımı? Kargoya gitseydin bile bulamazdın, kargo arabasın da dağıtımdaydı paket. Daha senin eve gelmeden son anda yetiştim de sana teslim etmemelerini söyledim. Nasıl kıvırmaya calısıyorsun ya, haketten yarılıyorum burda gülmekten.
quote:
mayh3m sen ne ektiysen onu bictin bana akşam üstü 4 gibi kargo bilgisi yolladın ama ben senle 11.00 dı konuştugumda sen bana yolladım dedin kargoyu 2dk sonra 11.02 bilemedin hadiii 11.10 olsun gerici sen ahbapsın kargodakilerle demi unuttum sana sonra verceklerr
neden herkes beni sucluyo anlamış deyilim kimse cıkıpda burda bi bit yenigi var demiyo düşene nedense vuran cok oluyo
Ahaha yarıldım buna işte. Ben seninle msnde öğlen saatlerin de 15.00 sularında konuşmaya başladım. Hepsininde screenshotları var :) Sana kargo bilgisini gönderdiğimin de saati 16.04 haha :) Bu kadar atılır be. Kasma artık, bu kadar yalancı olmaz bir insan :)
mobilecom peki sen kimsin mayh3m avuklatısın sanırımm
ancak sana mayh3m gibi adamlar lazım takas için üyeligim yeni olabilir ama aptal degilim
kimse bana 2dk içinde sana yolladım oyunu diyip kendisinede sordugumda kargo bilgisini akşam vericekler deyip beni geciştiremez
oldu bende enayiyim güvenicem oyunu yollayacam oda bana gönderdi nede olsa oyunu hayalii eyer böle şeleri kabul ediyosan bana göndersene
Alış verişte taraf değilim, fakat bende takas yapıyorum. Utanmadan birde üste çıkıyorsun. O kargo parasını öbür dünyada zebaniler senden çıkarırkende böyle keyifli olacakmısın. Mayh3m arkadaş kendi düşeni yapıp kargolamış sen neden kargolamadın ?
Ya arkadaşım yeter artık, konuşma daha çok batıyorsun.
Ha bu arada sana yolladığım kargo bana geri geliyor, aynen hiç açılmayacak paketi, sana yolladığım gibi kargo poşetinde olacak. Üstünde ise kargo bilgileri yazan etiketlerle birlikte açılmamış bir şekilde aynen savcıya oda delil olarak sunulucak merak etme :)
Mahkemede görüşecez, o zaman söylersin yalanlarını delillerimin karşısın da :)
quote:
Orjinalden alıntı: Mayh3m
quote:
Ahaha yarıldım buna işte. Ben seninle msnde öğlen saatlerin de 15.00 sularında konuşmaya başladım. Hepsininde screenshotları var :) Sana kargo bilgisini gönderdiğimin de saati 16.04 haha :) Bu kadar atılır be. Kasma artık, bu kadar yalancı olmaz bir insan :)
istersen ben sana foto shopda seni haksız oldugunu göstercek ekran görüntüsü yapamm istermisin cok bait ayıptır demesi iyiyim foto shopda ben yalan demem ne yaptıysam derim allahın bildigini kuldanda saklamam ama sana ders olmuştur kimseye bir daha yolladım sana oyunu deme dediysen anında yolla kargo bilgisini oke akşam oldugunda yollama ben hatalıyım almadıgıma nede olsa yolladın oyunu
arkadasım bak baslangıcta bu arkadas cıkıp olanları aktarıp seni mahkemeye vericem diye söleyince ve sen bunların ardından bu yorumları yapınca senin korkup bazı sacma bahaneler ileri sürebilecegin herkesin aklına gelen ilk seydir.ve bu durumda da kimse savunamaz seni.madem boyle bir olay vardı sen de bu arkadastan once bunu belirtseydin forumda
quote:
Orjinalden alıntı: Mayh3m
Ya arkadaşım yeter artık, konuşma daha çok batıyorsun.
Ha bu arada sana yolladığım kargo bana geri geliyor, aynen hiç açılmayacak paketi, sana yolladığım gibi kargo poşetinde olacak. Üstünde ise kargo bilgileri yazan etiketlerle birlikte açılmamış bir şekilde aynen savcıya oda delil olarak sunulucak merak etme :)
Mahkemede görüşecez, o zaman söylersin yalanlarını delillerimin karşısın da :)
seninle heryerde karşılaşmaya hazırımm merak etme işin gücün yoksa boşda bir insansan adanaya gel misafirim oll kötü amacla demiyorum maksat kötü bir insanmıyım degilmiyim gör sonra böle adımı karala
Sen yap sahte şeylerini uğraş, zaten işin yalan dolan. Ben gerçek delil sunuyorum, bunun gerçekliğinide zaten gerekli görevliler testlere sokup hemen anlayabiliyor bu yeterli sanırım? Daha fazla konuşma yeter diyorum, hala konuşuyorsun. Acıyorum haketten sana :)
yazılanların hepsini okuyamadım ama şöyle bir şey war
mesela yurtiçi kargo gelip kapıdan aldıgında faturayı direk vermiyor ertesi gün fln veriyor parayıda o zaman alıyor en azından şirkette öyle yapıyoruz faturayı verince parayı veriyoruz ve kargoyu alırken verdikleri kagıttan takip yapılmıyor fatura kesilmeden de gönderi nosu olmuyor bir kaç kez başıma geldi akşam telefonla arayıp alıyordum gönderi kodunu acil bir şey warsa
quote:
Orjinalden alıntı: punishersadi
arkadasım bak baslangıcta bu arkadas cıkıp olanları aktarıp seni mahkemeye vericem diye söleyince ve sen bunların ardından bu yorumları yapınca senin korkup bazı sacma bahaneler ileri sürebilecegin herkesin aklına gelen ilk seydir.ve bu durumda da kimse savunamaz seni.madem boyle bir olay vardı sen de bu arkadastan once bunu belirtseydin forumda
sana yemin ederim bugün fark ettim benle ilgi cıkan haberi yalanım varsa saba yatagımdan kalkamayayım ama kim iftara atmış onun allah belasını versin daha ne diyeyim haa bence arkadaşa kargo parası biraz dokunmuş...
Ya adama bak ya, kargo gönderi no sunu geç yolladın diye, boş cd gönderdim diyor, sana ceza verdim diyor
quote:
ancak sana mayh3m gibi adamlar lazım takas için üyeligim yeni olabilir ama aptal degilim
kimse bana 2dk içinde sana yolladım oyunu diyip kendisinede sordugumda kargo bilgisini akşam vericekler deyip beni geciştiremez
oldu bende enayiyim güvenicem oyunu yollayacam oda bana gönderdi nede olsa oyunu hayalii eyer böle şeleri kabul ediyosan bana göndersene
Burada bugüne kadar hiç kötü söz yazmadım, sana kim olduğumu ne anlatmaya nede yazmaya ihtiyacım var ama olurda bir gün denk gelirsek ozaman anlarsın nasıl biri olduğumu. Adanalı birinden hiç beklemediğim bir hareket yapıyosun hala konuşuyosun, bana msj yazarken dikkat et cümlelerine ok. delirtme beni delirtirim seni.
quote:
Orjinalden alıntı: dreamman115
yazılanların hepsini okuyamadım ama şöyle bir şey war
mesela yurtiçi kargo gelip kapıdan aldıgında faturayı direk vermiyor ertesi gün fln veriyor parayıda o zaman alıyor en azından şirkette öyle yapıyoruz faturayı verince parayı veriyoruz ve kargoyu alırken verdikleri kagıttan takip yapılmıyor fatura kesilmeden de gönderi nosu olmuyor bir kaç kez başıma geldi akşam telefonla arayıp alıyordum gönderi kodunu acil bir şey warsa
bana ew olmasın dedi pahalımış birazdaha kendi dedi mayh3m arkadaşım ozaman bende kendisine dedim ozaman gelmesin ewe ilk kez takas edecem böle ondana kötü kalpli insana denk geldik demek kimse benden olmasın ama dikkat ettin şüphelendigi durumda direk yapsınlar adınız kötü anılır ama sizi tanıyanlar bilir zaten ne oldugunuzu oyüzden vicdanen rahat olursunuz
Sen kendi adını karaladın, ben değil.
Ha bu arada kargo gönderi numarasını gönderiyorum fakat 10 dakika içinde bende gönderi numaramı istiyorum dediğim de, saat gece 20.13te bana gönderi numarasını gönderdi :) 50 defa aradım telefonunu açmadı. Profilinde kargo teslim günü, soyadını hemen değiştirdi. Şimdide birde yemin ediyor, hay Allah, ne biçim insanlar var ya haketten :)
quote:
Orjinalden alıntı: mobilecom
quote:
Burada bugüne kadar hiç kötü söz yazmadım, sana kim olduğumu ne anlatmaya nede yazmaya ihtiyacım var ama olurda bir gün denk gelirsek ozaman anlarsın nasıl biri olduğumu. Adanalı birinden hiç beklemediğim bir hareket yapıyosun hala konuşuyosun, bana msj yazarken dikkat et cümlelerine ok. delirtme beni delirtirim seni.
ozaman sende madalyonun her 2yüzüne bakmayı ögren tek bir yüzüne bakıp aa ahklı deme öbür yüzünede bakk keşke benim başımdan gecen olay senin başından gecseydii
Ya arkadaşım bırak allah aşkına yalanları ya. Ben utanıyorum artık senden, bu kadarmı yalan dolanla işi olan adamla karşılaştım. Yeter ya, sus artık. Yeter bu yalanlar :)