Ha bu arada kargo gönderi numarasını gönderiyorum fakat 10 dakika içinde bende gönderi numaramı istiyorum dediğim de, saat gece 20.13te bana gönderi numarasını gönderdi :) 50 defa aradım telefonunu açmadı. Profilinde kargo teslim günü, soyadını hemen değiştirdi. Şimdide birde yemin ediyor, hay Allah, ne biçim insanlar var ya haketten :)
benmi soyadımı deyiştirdim baksana deyişmişmii bence sana kargo olayı dokunmuş ben dolandınlarmak istesem gider alırdım oyunu peki sana şunu soruyorum neden almadımmmm
bu olay ne burada nede mahkemede çözülür
quote:
Orjinalden alıntı: Mayh3m
Arkadaşım daha neyden bahsediyorsun, ne gidip almadımı? Kargoya gitseydin bile bulamazdın, kargo arabasın da dağıtımdaydı paket. Daha senin eve gelmeden son anda yetiştim de sana teslim etmemelerini söyledim. Nasıl kıvırmaya calısıyorsun ya, haketten yarılıyorum burda gülmekten.
yine diyorum, dejavu yaşadım. yine aynı yalanlar peh. neyse mahkemede görüşücez. yeter konuşma artık. birazdan kilit gelir zaten.
bu konuda birinci derecede delil olarak sunulacak merak etme :)
quote:
Orjinalden alıntı: mistikv
bu olay ne burada nede mahkemede çözülür
yok cözülür cöüzlürde arkadaş yaptıklarını inkar ediyor ben neden etmiyorum yaptıklarımı söylüyorum...
saklama içindekileri ne yapmak istedigini sende söle
acıkla ps3 kullanıcılarına
Ben ne yapmışım be, sana güvenip oyunumu yolladım bumu suç? Hiç utanmazmısın sen ya! Bir git Allah aşkına yeter! Ne biçim adamsın, haketten yeter. Hayatım da bu kadar dolandırıcı herif görmedim ya. Mahkemede görüşelim, burada değil. Orada yalanlarına devam et pls.
Serhan ben mersinden jakin33 adanalı insanları mert insanlar bilirim hatta adanada çok tanıdığım arkadaşlarım var bir soru sormak istiyorum cevaplarssan sevinirim cevaplamassan canın saoğolsun
Neden dwd gönderdin ?
quote:
Ben ne yapmışım be, sana güvenip oyunumu yolladım bumu suç? Hiç utanmazmısın sen ya! Bir git Allah aşkına yeter! Ne biçim adamsın, haketten yeter. Hayatım da bu kadar dolandırıcı herif görmedim ya. Mahkemede görüşelim, burada değil. Orada yalanlarına devam et pls.
sende tutturdun mah. gidelim be senden mi korkacam bende sana diyorum iyi oku sanırım gözler bozuk büyük yazıoyurm NEDEN OYUNUN SANA GERİ GELDİ NEDEN ALMADIM BEN HİÇ BU SORUYU KENDİNE SORUDUN MU PLSSSSS ALMAK İSTESEM COKDAN ALIRDIM KİMSE TUTAMAZDI SEN ARAMADAN BEN OYUNU ALMIŞ GİTMİŞ OLURDUMM CANIM KARDEŞİMM
quote:
Orjinalden alıntı: serhan1980
quote:
Orjinalden alıntı: mobilecom
quote:
Orjinalden alıntı: serhan1980
mobilecom peki sen kimsin mayh3m avuklatısın sanırımm
ancak sana mayh3m gibi adamlar lazım takas için üyeligim yeni olabilir ama aptal degilim
kimse bana 2dk içinde sana yolladım oyunu diyip kendisinede sordugumda kargo bilgisini akşam vericekler deyip beni geciştiremez
oldu bende enayiyim güvenicem oyunu yollayacam oda bana gönderdi nede olsa oyunu hayalii eyer böle şeleri kabul ediyosan bana göndersene
Burada bugüne kadar hiç kötü söz yazmadım, sana kim olduğumu ne anlatmaya nede yazmaya ihtiyacım var ama olurda bir gün denk gelirsek ozaman anlarsın nasıl biri olduğumu. Adanalı birinden hiç beklemediğim bir hareket yapıyosun hala konuşuyosun, bana msj yazarken dikkat et cümlelerine ok. delirtme beni delirtirim seni.
ozaman sende madalyonun her 2yüzüne bakmayı ögren tek bir yüzüne bakıp aa ahklı deme öbür yüzünede bakk keşke benim başımdan gecen olay senin başından gecseydii
Senin başından geçen benim başımdan geçmez, refaranslarım sanrım yeterli ve alaverelerle işim yok. Ama san harbi çak.... sın yani.
quote:
Orjinalden alıntı: serhan1980 sende tutturdun mah. gidelim be senden mi korkacam bende sana diyorum iyi oku sanırım gözler bozuk büyük yazıoyurm NEDEN OYUNUN SANA GERİ GELDİ NEDEN ALMADIM BEN HİÇ BU SORUYU KENDİNE SORUDUN MU PLSSSSS ALMAK İSTESEM COKDAN ALIRDIM KİMSE TUTAMAZDI SEN ARAMADAN BEN OYUNU ALMIŞ GİTMİŞ OLURDUMM CANIM KARDEŞİMM
SEN KÖRSÜN SANIRIM? :)
quote:
Arkadaşım daha neyden bahsediyorsun, ne gidip almadımı? Kargoya gitseydin bile bulamazdın, kargo arabasın da dağıtımdaydı paket. Daha senin eve gelmeden son anda yetiştim de sana teslim etmemelerini söyledim. Nasıl kıvırmaya calısıyorsun ya, haketten yarılıyorum burda gülmekten.
Bu tür konuları deşmek ve uzatmak yersizdir arkadaşlar. Ayrıca konuya dahil olan ve hiçbir bilgisi olmayan 3. şahısların hakaretleri de hiç hoş olmuyor. Bu tür şeylere engel olmak için konuyu kapatıyorum. Sorun devam etseydi, açık kalabilirdi çözülene kadar. Ama bir sonuca ulaşıldığına göre, boş yorumlara gerek yok.
Ayrıca, suç ispatlanana kadar kişiye suçlu muamelesi yapmamalısınız. İki taraf da bir iddiada bulunuyor. Ortada bir kanıt olmadıkça, elle tutulur birşeyler gösterilmedikçe, körü körüne insanlara hakaret etmemeli ve suçlamamalısınız.
Taraflar kendi aralarında sorunu çözmeli, gerektiği durumda yetkili mercilere başvurmalıdırlar. Olası sonuçları forum yöneticilerine de PM yoluyla iletebilirler.
Olayda zarar görmüş kişilere geçmiş olsun.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme