Şimdi Ara

zeroyla alay ettiniz adam coin milyarderi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazık lan acıyorum size. coin ile zengin olacağınızı sanıyorsunuz :D

• Daha milyarder değilim fakat milyarder olma hedefim yok.

Oradan bana gelecek para 1 ev ve arsa parası üstüne 1 tane de araba parası yapsa yeter kafasındayım bir süre çalışmadan kendimi eğitime hazırlayacak kadar iyi bir meblağ param olsa yeter şimdilik. İlk etapta 10.000.00 TL civarı yapmak yeterli olacaktır bu işler için. Fakat aldığım sepetin 20.000.000-30.000.000 TL yapma ihtimali var.

Şu an bir araba parası var rahat. 2025'in sonuna kadar bekleyeceğiz. Hasat zamanına az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 26 Kasım 2024; 16:4:6 >
  • Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

10 bin tl atsam geri dönüş alır mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi mesela Zero parasını coin'de katladı diyelim, Zero'nun toksik arkadaşını taklit ediyorum:

- (elinde sigarayla) bi al-sat tavsiyesi vermedin, alacağın olsun zero! (ağzının kenarından sigara dumanını üfürerek ve alaycı bi yüz ifadesiyle)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coin tavsiyesi vermiyorum hocam pek. Batarsam, çıkarsam kendimden sorumluyum.

Ne anamdan ne babamdan ne bankadan borç para aldım bu borsaya yatırdım tamamen öz birikimlerimi yığdım.

Bir ordu düşün, karşında ki düşmanı yenmek için elinde avcunda ne varsa önüne atıyor o mantıkla düşünebilirsin.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Arkadaşlarımın çoğu bu işlere uzak.

Pek meraklı değiller. Karı kız kovalama derdindeler daldan dala atlıyorlar, aldıkları maaşları tüm hepsini kıyafet, konser, telefona basıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam girme şuanda.

şunu söyliyim, BTC/USD paritesi öyle fişek gibi uçmaz. bu saatten sonra kimse hodl ile kriptodan kolay para kazancı beklememeli. çünkü kripto piyasasının dünyadaki genel işlem hacmi baya düşük. manipüle edilmesi çok kolay. yani, kontrollü yükseltirler. birden uçmasına izin vermezler.

Alt coinler hala ucuz.

Ocaktan sonra alt coinlere para hayvani şekilde yağacak ve bitcoin bir geri çekilme yapacak %50-30 civarı. 120k'lardan 60-70'lere geri çekilebileceğini düşünüyorum.

Fakat bu çekilme çok kısa olacak dominansı salıp altlara para basacak.

Buradan girilmez diyenler fomoya katılıp girecek. 3 Senedir dolar cost average ve hodl yapıyorum yoruldum valla.

Yatırım tavsiyesi değildir.

quote:

Alt coinler hala ucuz.

evet altcoin rallisi başlamadı.

ama altcoin rallisinin hiçbir zaman başlamama ihtimali de vardır. şunu demek istiyorum:

adamlar bi coin çıkartıyolar. eğer 2 sene falan ralli olmazsa, o coin'i çıkartan kişiler bile o coin'i terk ediyolar.

sen eğer "eninde sonunda ralli başlayacak" mantığıyla o coin'i almış kişilerden biriysen, sap gibi kalıyon ortada.

coin çıkartan kişilerin tavırları çok nettir. çıkartır coin'i, hemen birkaç ayda uçurmak için elinden geleni yapar. sonra uçsa da uçmasa da o coin'i terk edip başka coin çıkartır.

quote:

Ocaktan sonra alt coinlere para hayvani şekilde yağacak

daha önce bunun aynısını yazanlar oldu. beklentilerinin gerçekleşmeyişine de şahit olduk. o dönemin altcoin'lerinin hiçbir zaman ralli yaşamadan ölüşlerine sahit olduk. yani çok da emin olmamak gerek. ama genel beklenti senin dediğin gibi.

• Ayrıca buradan parayı bulduktan sonra yavaş yavaş farklı bir rota çizeceğim. Geçmişte kalan hedefleri tamamlamak gibi bir misyonum var.

Mühendisliğe daha rahat bir kafayla hazırlanırım. Alamadığım mesleğim ile alakalı sertifikaları almaya başlarım. IELTS veya TOEFL gibi sertifikasyon sınavlarına hayvan gibi para yığacağım. CEH, cisco sertifikasyon eğitimleri, microsoftun sertifikasyon eğitimleri var.

Pasif gelir modelleri üzerine kafa yormak istiyorum bunu başarırsam. Yani ben çalışmasam bile bana para getirecek açta açıkta bırakmayacak bir şeyler olmalı.

Sonrasında ise hayallerimde olan hedefleri gerçekleştirmek var.

Lambo, ferrari almak istemiyorum çok zengin olmadığım sürece. Her yere götüren sağlam bir arabam ve benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ev olsa yeter.

Evlenilecek gacı bulursam çocuk mocuk falan yaparsam o ev bunlara yetsin. Zaten toki müstakil arsa işi buna denk geliyor.

Hocam Ocakta bunun fitili ateşlenecek. Bitcoinin ilk dominansı salması lazım.

Ocak 13 gibi bu alt coin rallisinin başlayacağını düşünüyorum ve 2025 kasıma kadar sürecek bu hareketler. Para gezecek içeride ve çıkacak.

Bitcoinin gök kuşağı grafiğini takip ediyorum ben.

Belirttiğim yerlerde bitcoinin 500.000'a çıkma ihtimali var 2025 kasım gibi. Fakat ben en uç noktalara kaymayı pek istemiyorum alacağımı alıp defolup gideyim kaldıraçla uğraşmadan. Sonumun mr cassandra gibi olmasını istemem 1.000.000 dolar kazanıp batırmak istemem.

Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 26 Kasım 2024; 16:20:11 >
  • CHİNA GROW LARGER

aklıma şey geldi.

emekli bi arakdaşım var. şu DEFI üzerinden çalışan bi sistem vardı, Luna mıydı neydi, ona 35 bin dolar yatırım yaptı. 100 bin dolar'a çıktı parası, yani 3 kat. daha realize etmeden Binance'ın sahibi olan Çin'li eleman bu Luna'ya saldırınca Luna çöktü, 100 K$ tarih oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

aklıma şey geldi.

emekli bi arakdaşım var. şu DEFI üzerinden çalışan bi sistem vardı, Luna mıydı neydi, ona 35 bin dolar yatırım yaptı. 100 bin dolar'a çıktı parası, yani 3 kat. daha realize etmeden Binance'ın sahibi olan Çin'li eleman bu Luna'ya saldırınca Luna çöktü, 100 K$ tarih oldu.
    @4F3 bak böyle çok hikaye var. dikkatli ol.

Hocam o dediğiniz mevzu genelde solana ağında olan meme, shitcoinlerde oluyor veya diğer layer 1 ağlarında olan alt coinlerde oluyor.

Aldığım ürünlerin çoğu sağlam.

Ağırlığı yapay zeka, bilgi teknolojileri ile alakalı olan köklü sistemlere verdim. DEFI, metaverse gibi projelerde var sepetimde.

Memecoinler shitcoinler de var elbet.

Sepetimde olan bazı ürünler birleşti bazıları yapay zeka için aldığım coin vardı 3 tane sepetimde bunlar birleşti.

Aldığım coinlerin hayatta kalma potansiyeli var.

Terra lunadan bahsediyorsunuz. Terra lunanın zaten scam olduğu belliydi CZ, luna ve FTX'in arkasına tekmeyi bilerek vurdu çünkü bunlar kripto piyasasına zarar vermeyi hedefliyorlardı.

Benim en korktuğum solana... Çünkü bunların FTX ile derin bağları vardı. Telefon melefon çıkardıklarına falan bakmıyorum. Buna spot etf falan verdirip batırırlarsa o meme coincilerin içinden geçerler.

geçmiş hakkında atıp tutmak kolay. Terra'ya scam diyosun hatta "scam olduğu belliydi" diyosun.

Terra bi Ethereum token'i olsa anlarım da, adam koca yazılımsal ekosistem yapmış. kesinlikle çok ciddi bi entellektüel ürün var ortada.

tabii ki dolar'a çıpalı para biriminin çıpasını Luna satarak tutmaya çalışması bi açık kapıydı. bilmem kaç milyar dolar ile saldırdılar ve bu açık kapıdan sistemi dağıttılar. ama scam demem ben o sisteme.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

geçmiş hakkında atıp tutmak kolay. Terra'ya scam diyosun hatta "scam olduğu belliydi" diyosun.

Terra bi Ethereum token'i olsa anlarım da, adam koca yazılımsal ekosistem yapmış. kesinlikle çok ciddi bi entellektüel ürün var ortada.

tabii ki dolar'a çıpalı para biriminin çıpasını Luna satarak tutmaya çalışması bi açık kapıydı. bilmem kaç milyar dolar ile saldırdılar ve bu açık kapıdan sistemi dağıttılar. ama scam demem ben o sisteme.

Hocam geçmişte olan olay için atıp tutmuyorum. O zamanlar piyasada yeniydim ve yeni yeni giriyordum hatta sırf pis kokular aldığım için luna tarafında ilk aldığım ürün chilizdi. Altınlarımı bozup direkt chz almıştım.

Lunayı araştırdım ve dedim ki bu yakında patlayacak. Ekosistem yaptı ne oldu? Patladı gitti. Yaptıkları işler bana çok sağlıklı gelmediği için gidip Chz ve ethereum aldım bol bol ilk etapta.

Benim stratejim şudur ilk önce kendimi koruyacağım ürünlerde kendimi heclemektir. Bu nedir? Doge, shiba, ethereum, bitcoin gibi ürünlerde beklemek.

Paramın %60'ı sağlam sistemlerde geriye kalan %40 olan ise aşırı derecede riskli olan sistemlerde. Rüştünü ispatlamış ürünler beni koruyacaktır.

Luna patlayacak dedikten 3 ay sonra luna battı ve terra lunanın ceosunu hapise postaladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 26 Kasım 2024; 17:8:38 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.