Şimdi Ara

HELENİD CROSBOW +8..(İÇERİ) Yorum sizin.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
11.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diğelim ps ben o yanış şeklini nasıl yapacam??? diğelim +1 ps yaptım +8 oldu ama yanış şeklini nasıl yapacam....neden bişiye güvenmiyorsunuz.. inanmıyorsunuz... bölelere kızıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_musa -- 4 Ekim 2007; 18:27:19 >
  • hoş bi ıtem basdınmı yoksa aldınmı? aldıysan reelmi yoksa oyundanmı? Basdıysan helal devamı gelir inş. xP
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

hoş bi ıtem basdınmı yoksa aldınmı? aldıysan reelmi yoksa oyundanmı? Basdıysan helal devamı gelir inş. xP

arkadaş bastı oyunu bıraktı bana verdi...
  • Alemeinat kanka sendemi dh daydın ben clandan ILikeMyCure sizin priest duruyomu onudamı sattınız ?.

ayrıca hayırlı olsun gerçekten süper item allah hackten saklasın ne diyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ICrazyNovaI

Alemeinat kanka sendemi dh daydın ben clandan ILikeMyCure sizin priest duruyomu onudamı sattınız ?.

ayrıca hayırlı olsun gerçekten süper item allah hackten saklasın ne diyim.

alemeinat satıldı 400 ytl ye... priest duruyor onuda satacaz...bende DH danım..
    4ever DH...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_musa

SİZCE NASIL?

HELENİD CROSBOW +8..(İÇERİ) Yorum sizin..

HELENİD CROSBOW +8..(İÇERİ) Yorum sizin..

kbakmada yavaş atıor .. bow dedinmi ib , cb , eb bide ix seri vuruor gerisini ezikler kullanıor

• ama baya avantajları var seri olması iyi ama bununda baya bi avantajı var...
  • guncelleyelim bakalım yeni yorum yapcak yokmu?
  • yokmu? yeni yorum yapcak...
  • item iyi allah sahibine bağışlasında üstüne 7 cihitin set yap ardream cı ol
  • Areste rol+wp+re ye alıp iron necklace karsılıgı satmıstım... ancak suan pek bi +sı yok... en buyuk özelligi sc basıp atagının artmasıydı ama suan sundrieste sc satılmadıgın exb ib8 den tek farkı glacier demage i olcak... oda dusundugunz gibi her skillde adamın yavaslamasını saglamıyor... yinede cok buyuk olmasada glacier demagein etkisi var.
  • ardream pk 4ever
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barısh_Zz

item iyi allah sahibine bağışlasında üstüne 7 cihitin set yap ardream cı ol

bu charla fazla oynamıyorum suan bu charda +8 paper set(dex) var bide helenid var süper atak oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmos67

Areste rol+wp+re ye alıp iron necklace karsılıgı satmıstım... ancak suan pek bi +sı yok... en buyuk özelligi sc basıp atagının artmasıydı ama suan sundrieste sc satılmadıgın exb ib8 den tek farkı glacier demage i olcak... oda dusundugunz gibi her skillde adamın yavaslamasını saglamıyor... yinede cok buyuk olmasada glacier demagein etkisi var.

ib8 den bence daha çok avantajlı...
  • quote:

quote:

bu charla fazla oynamıyorum suan bu charda +8 paper set(dex) var bide helenid var süper atak oluyor..

+8 hcb war ve yan char ha ...

enteresan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

quote:

quote:

+8 hcb war ve yan char ha ...

enteresan

yan char değil sadece arada sırada oynuyorum şuan arkadaşla ortak bi char oynuyoruz...
  • Güzel item hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

Güzel item hayırlı olsun

hooort
  • ohooo 2007 nin konusu bende diyom ne oluyoo :S :D çöp helenid 8 xD
  • yönetici bana gereksiz konu hortlatmadan ban attın bunlara bir şey yok helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.