Şimdi Ara

Helezyon (Spor) Yay Hakkında Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2006 1.4 Trendline +LPG POLO [9N3] Aracım Var Ve Helezyon Yay Taktırma İstiyorum 30-35mm Ve Öneriniz Var Mı Acaba ?
    Biraz Araştırma Yaptım Vogtland Ve Eicbach Öneriyorlar,
    Kullanan Arkadaşlar Kullandığı Markayı Ve Rahatı,Konforu,Gidişatı Hakkında Yorum Yapabilir Mi ?

Bu Arada Bir Tane Eicbach Marka Buldum Ama Benim Aracım 9N3 Kasa Bu Yay Bana Olur Mu ?
    ---->http://urun.gittigidiyor.com/garaj/vw-polo-9n-2001-pro-eibach-spor-helezon-yay-3cm-60431539

Yorum Yapan,İlgilenen Bütün Arkadaşlara Şimdiden Teşşekkürler.

Buda Aracımın Fotoğrafı;
    http://c1212.hizliresim.com/14/k/h01p1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakamen54 -- 7 Mart 2013; 9:33:49 >

• İlandaki yay sizin arabanıza olur. Eibach - Vogtland - HR üçlüsünden herhangi biri pişman etmez. 1 aydır aracımda 3 cm vogtland kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • Eyw. Sağolasın Teşekkürler Bende Vogtland Ve Eicbach Arasında Kaldım Aslında Vogtland Çok Düşürmüyormuş Ondan Eicbach Daha Yatkın Geliyor :)
  • Yok Mu Helezyon Yay Önericek Arkadaş Başka Tavsiye Ettiğiniz Yada Kullandıklarınızda Gördükleriniz..
  • Elimde şuan vogland 3.5cm spor yay var nakite ihtiyacım oldugundan dolayıda satıyorum yayların hiç bir sıkıntısıda yoktur
  • Hangi modellere uygun ?
  • bendede polo vardi 2011 model eibach takmistim goruntu gercekten mukemmel ama konfora gercekten kotu ya konforu gectim umrumda degildi zatende bi cukura giriyosun yada bi tumsegi gormiyosun hizli geciyosun pat diye vuruyo amortisorler torpido titriyo icinde gidiyo iyi dusun bence zahmetli bi is ama cok guzel duruyo gercekten. bu arada 3.5 cm i yada 3 cm di arkasi biraz yuksek kaliyo ama kotu durmuyo hatta daha guzel duruyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazz a eibach taktım gerçekten banamısın demedı. Çok guzel yere yapıştı tam ıstedıgım kıvamda. Konforda da orjınalıne gore halıyle ufak bır dusus oldu ama oyle abartılcak kadarda degıl yanı. Hala çukurlara ıstedıgım hızda gırebılıyorum ve aracım hala yaylanabılıyor. Ote yandan 5cm lık yayda subarumda var 35 yanak ile zıplayarak geçıyorum. Eğer 3 - 3.5 luk yay alırsan eibach ta hiçbir şekıdle sıkıntı çekmezsin. Marka öner dersen Eibach öneririm ama özellikle bulabilirsen Tein markasını tek geçerım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.