< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Helikobakter piloriden ilaçsız kurtulan var mı (3. sayfa)

-
-
Bro kesin tedavisi yok ki ilaclar sadece baskliyor populasyonu
Bence onunla yasamayi ogrenmelisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ogrenicegiz artık onunla yaşamayı ama ben vardiyalı çalışıyorum nasıl başa çıkacağız bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hpilori belası benimde başımda var geçen hafta alınan biyopsi + çıktı sanırım bunun azı veya çoğu varmış.Bir hafta sonra doktor randevum var büyük ihtimal helipak denen 3 lü ilaç setini kullanmamı isteyecek, gelgelelim bu 3 lü antibiyotik bombardımanı vücutta başka yerlerede zarar veriyormuş en önemlisi bağırsaktaki yararlı bakterileri yok ederek vücudu savunmasız bırakması gibi.Açıkcası iki arada bir derede kaldım kullansan bi dert kullanmasan başka dert, bide işin kötüsü hadi kullandın diyelim yüzde yüz hpiloriyi yok edecek diye bişeyde yokmuş, şaşırdım kaldım.
-
Başka tedavisi yok maalesef, kaybolan bağırsak bakterilerini tedavi sonrası düzenli beslenmeyle tekrar yerine koyabilirsiniz ama h.pylori ilerlerse hayat kalitenizi mahveder. Ülsere ilerleyip mideyi bile delip geçebilir mide asidi midenin dışına sızar. Kanser riski bile taşıyor h.pylori, tedavi edilmeyen h.pylori enfeksiyonları kansere ilerleyebiliyor kanser hakkında basit birkaç bilgi için:
-
Kestane balı tavsiye ediyorlardı bir ara. İyice araştırıp deneyin ama, kafanıza göre yemeyin, fazla yendiğinde zehirli bir bal
-
adamlar ilaç ciğerimi yağlandırdı diyo ama bal diyince sorgusuz yiyor hocam. kombine tedaviyi uygun alın bakim kalıyor mu bakteri falan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tedavi süreci ağır mıydı acaba? Antibiyotikler vs yararlı bakterileri de öldürüyor dendiği için sordum.
Tedavi olmassan büyük sıkıntı çekersin. Ben teşhis konanadek 3 ay süründüm. Endoskopiden sonra antibiyotik alabildim. Sırt üstü yatamaz haldeydim. Sigara kokoreç başka pis ne varsa hepsine tövbeliyim.
kokoreçte helikobakter virüsü var mı?
-
Helikopter, helikopter
Para kofer, para kofer
tiktokçular seviyo bu şarkıyı
-
Seversin
Evet
helikopter helikopter parakopter
quote:
Orijinalden alıntı: fairtuneTedavi olmassan büyük sıkıntı çekersin. Ben teşhis konanadek 3 ay süründüm. Endoskopiden sonra antibiyotik alabildim. Sırt üstü yatamaz haldeydim. Sigara kokoreç başka pis ne varsa hepsine tövbeliyim.
Peki şu an sonuç nedir? Nasılsınız ?
Ayrıca ilaçların öğünleri nasıldı acaba?
Bana verilen sadece bir ilaç, sabah, öğle, akşam ve yatmadan evvel...
Arkadaşlar antibiyotik tedavisinden sonra helikopter virüsünün kalıp kalmadığı nasıl anlaşılıyor? Tekrar endoskopiye mi girmek gerekiyor?
Ben özel hastane de oldum bundan az miktar çıktı duoedenum ülseri çıktı. İlaçlar biteli 15 gün oldu ama hala gece uyandırıyor. Adam tekrar gel bile demedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye hortlattınız len
kanka adamın demesini niye bekliyorsun git anlat durumu, illa emir gelmesi gerekmiyor bişey yapmak için
Ancak her gidişi para zaten işsizim, şimdi diyecekler ki 15 gün geçmiş bir daha muayene öde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X