o kadar lüx bişe değil artık herkeze düşüyor h.olsun ama en sevindiricisi senin buildinin silahı düşmesi
apolloda farma cağıran mı var @Yasin Dayıoğlu değeri 4bil falan oda 280Lira yapıyo ^^ demekki lüx bişey :)
quote:Orijinalden alıntı: tevez apolloda farma cağıran mı var @Yasin Dayıoğlu değeri 4bil falan oda 280Lira yapıyo ^^ demekki lüx bişey :) Zamanında sen yarım bıraktın farmı
quote:Orijinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orijinalden alıntı: tevez apolloda farma cağıran mı var @Yasin Dayıoğlu değeri 4bil falan oda 280Lira yapıyo ^^ demekki lüx bişey :) Zamanında sen yarım bıraktın farmı partide yer vardı sanki ağzımı actırma benim :D
quote:Orijinalden alıntı: tevez quote:Orijinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orijinalden alıntı: tevez apolloda farma cağıran mı var @Yasin Dayıoğlu değeri 4bil falan oda 280Lira yapıyo ^^ demekki lüx bişey :) Zamanında sen yarım bıraktın farmı partide yer vardı sanki ağzımı actırma benim :D Aç ağzını aç son partye benide çağırmadı bu.
quote:Orijinalden alıntı: Lu£ quote:Orijinalden alıntı: tevez quote:Orijinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orijinalden alıntı: tevez apolloda farma cağıran mı var @Yasin Dayıoğlu değeri 4bil falan oda 280Lira yapıyo ^^ demekki lüx bişey :) Zamanında sen yarım bıraktın farmı partide yer vardı sanki ağzımı actırma benim :D Aç ağzını aç son partye benide çağırmadı bu. Açmayın ağzınızı fazla,kobra kaçar