Selam beyler. İnferno'yu mp olmadan zor bitirebildim, o yüzden inferno'ya pek bulaşmıyorum. Hell'i mp10 da sürekli farmlıyorum. İşime yarayacak güzel itemlerin düşme olasılığı var mı? İnferno'yu yüksek mp de farmlyabilmek için. Yoksa hiç uğrasmamı diyorsunuz.
Hell mp10 farm yapıyorsan infernoya git mp 2 veya 3 takıl. Hellden bi durum çıkmaz.
Battle tagı verirsen yardımcı oluruz İnferno seviyesinde oynamak için gerekli şeyler yaparız:)
hiç uğraşma çünkü hellde düşen legendary itemler max 59 lvl oluyor(60ta olabilir).yani bi echoing fury düşürmen imkansız hellde.63 lvl itemler için ki para edenler zaten bunlar.infernoda düşüyor.
Yerden düşme itemlerle hiç bir yere varamazsın.. İmkansız derecesinde zor.. Craft yada ah ile uğraş
AH olmadan bir şey yapamazsın. Sana tavsiyem Inferno Act 1 farmlaman. Düşen sarıları ya kırdırman ya da satıp paraya çevirmen çok mantıklı olur. Para ile AH'den üstünü başını çok rahat dizersin. 1 milyona mp3 yapılıyor.
Hoş, AH ve RMAH kalkınca oyun daha rahat olacak. Adam gibi işe yarar eşyalar düşecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme