Bildirim
Hellaflush Kaplamalarım (X7 Klavye , Airties Modem , Blackberry Torch , İETT Kartı ) (SS)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bağımlılık yapmış , yengeyide kaplama böyle -
Dostum kaplamayi nerden buldun ? Bende yapayım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
http://forum.garagehonda.com/files/HellaFlush.png
buyur çıktı alıp A4 kağıdına bas sonra yapıştırarak kapla ve en son parlak olmasını istiyorsan şeffaf koli bandı ile üzerinden bantlayalirsin. Kolay gelsin. -
x7 klavyenin alt kısmı pürüzlü değilmi nasıl pürüzsüz yaptın öyle tebrikler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: KubilayKiraz
x7 klavyenin alt kısmı pürüzlü değilmi nasıl pürüzsüz yaptın öyle tebrikler :)
saolun hocam pürüzün üstüne normal yapıştırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: Berkmn
Dostum a4 kağıdına veya fotoğraf kagıdına yazıcıdan çıktı alıyorsun maket bıçağı veya makasla uygun bir sekilde kestikten sonra pritt ile yapıştırıyoruz ve işlem tamam -
quote:
Orijinalden alıntı: Khoala
Bağımlılık yapmış , yengeyide kaplama böyle
-
güzel olmuş hocam tebrikler -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihcsr
güzel olmuş hocam tebrikler
saolun hocam -
telefon ügzel olmuş herhalde telede prittle yapıştırmadın -
quote:
Orijinalden alıntı: Bytekno
telefon ügzel olmuş herhalde telede prittle yapıştırmadın
fazladan arka kapak vardı ona yapıştırdım -
-
-
telefon olayını bende denicem ama resimde karar kılamadım birde normal a4 kağıdınamı basıyorsuh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bytekno -- 22 Mart 2013; 16:34:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bytekno
telefon olayını bende denicem ama resimde karar kılamadım birde normal a4 kağıdınamı basıyorsuh
normal a4 evet ama telefona yaparsan üstüne şeffaf silikon koruyucu takarsan terlemeyle olan aşınmayı yıpranmayı engellemiş olursun -
Güzel Omus :) -
İETT kartı sanki pek olmamış hocam Onun dışında gerçekten güzel olmuş. Elinize sağlık -
bunu direk matbaadan şeffaf yapışkan folyoya bastırılsa cok daha kaliteli olacağı kanısındayım
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
- overclock nasıl yapılır
- laptop soğutucu öneri
- sıvı metal macun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X