Şimdi Ara

HELLBLADE 2 ANA KONU (XBOX SERIES X|S) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
10.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun değil başka birşey. Kılıç darbesi nereye gelirse tam olarak orayı kesiyor bildiğin. Düşmanlar bile ana karakter kadar detaylı modellenmiş. Gerçek yeni nesil dün itibariyle başladı bence, cp2077 ve aw2'den daha güzel görünüyor oyun.

4070ti super ile 2k'da gırtlak maks oynuyorum bu arada.. Xbox'ta nasıl durum bilmiyorum.

• Hikâye Odaklı, İnteraktif, FMV Oyunlar ve Senua's Saga Hellblade (1 ve 2) Hakkında Değerlendirmeler

https://forum.donanimhaber.com/hik-ye-odakli-interaktif-fmv-oyunlar-ve-senua-s-sacriface-hellblade-2-hakkinda-degerlendirmeler--158739323

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahane bir deneyimdi. 1000 G ile kendisini uğurluyoruz. Tekrar dönülecek bir oyun kesinlikle.

HELLBLADE 2 ANA KONU (XBOX SERIES X|S)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz psikolojik deneyimlere gta muamelesi yapıyorlar çıldırırsın HELLBLADE 2 ANA KONU (XBOX SERIES X|S)  

• 4 senede, 6 saatlik yürüme simülasyonu yapan yapımcıyı kutlarım. netflix interaktif filmleri gibi arada bir yürümeyi bırakıp oynuyorsun, tek iyi yanı gerçekten film gibi kaliteli durması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 22 Mayıs 2024; 19:54:23 >
  • Şimdi bitirebildim, özetleyecek olursak bu kadar güzel grafikleri çok fazla yürüme odaklı bir oyun yaptıkları için harcamışlar bence. Bazı sahnelerde her şeyi bıraktım sağı solu izledim. Ki ben normalde grafiğe de çok fazla önem vermem.

Sonunu pek beğenemedim, güzel bir ayinle felan bitirseler çok hoş olurdu. Ancak genel olarak kesinlikle oynanması gereken listenin başlarına yazılır. Umarım bu tarz oyunlar çoğalır xbox tarafında.

• Hellblade'e bu gece devam etme şansı buldum. Grafikleri muazzam yapmışlar .

Oynanış pek fazla yok ama onuda atmosfer ile kapatıyor oyun. Kulaklığı takıp gece 2de falan kimse ortalıkta yokken oynamaya başlarsanız sizi içine çekiyor oyun.

Hikayede ilgi çekici olunca oynatıyor kendini .

Ama dediğim gibi görsellik muazzam, oyunu oynarken sürekli dağa taşa bakar oldum. En ince ayrıntısına kadar modellemisler herseyi .

İlk başta acaba böyle dümdüz sıkılır miyiz dedim ama oyunun atmosferi bir yerde sizi içine çekiyor. İlk oyuna göre bir +sı bulmacakar olmuş nitekim bulmalar oyunun akışını kesmeyecek kadar basit. Yani tam atmosfere girdiniz diyelim kazık bir bulmacayı takılıp sogumuyorsunuz oyundan o açıdan atmosferden çıkmadan engelleri aşabiliyorsunuz.

Bu haliyle gordugum en kaliteli interaktif film gibi birsey olmuş bu oyun. Bence başında kalkmayın devam edin güzel atmosfere sokuyor oyun sizi . Bakalım oyun nasıl sonlanacak gece 2de oturdum 5.5da kalktım. Yarın biter herhalde.

Bu oyunun en büyük silahı çevrelerini atmosferi. Görsellik ve ses birleşince hikayede ilgi çekici olunca oyunun içine cekiliyordunuz . Herkese tavsiye ederim.

Ha bu grafiklerle keşke dört başı mamur bir oyun yapsalardı yer yerinden oynardı diye düşünüyorum ancak bir yerde de o tarz bir oyunu bu grafiklerle günümüz konsolları kaldırabilir miydi emin değilim.

Bu arada oyun Series X'de hem etkileyici gözüküyor hemde takılma, fps düşüşü vb hicbirsey hissetmedim. Oyunda bug vb rastlamadım. Çok temiz bir şekilde oynadım.

• hellblade 2 iyi gidiyor.zaten boyle bir oyun bekliyordum beklediğimi alıyorum.güzel bir deneyim.kaptırıp gidiyorsunuz

• Oyunu dün gece bitirdim.Benim gibi türü sevenler için çok sağlam oyun olmuş.Her oyuncuya hitap eden bir oyun değil elbet.Gözüm grafiğe doydu resmen.

Şu grafik ve animasyonlarla 3-5 boss savaşı daha olsaymış tam olurmuş ama belli ki bütçe bu kadarına yetmiş.Zaten işin teknik tarafına baya zaman harcamışlar gibi.80-90 kişilik stüdyo , grafik , ses ve karakter animasyonu konusunda sektörde çıtayı yukarı çekmiş tek başına.Tabi Coalition da büyük destek vermiş.

Oyunun bug'sız ve optimizasyon sorunu olmadan çıkması da Microsoft'un stüdyoları acele ettirmediğini gösteriyor.

• Benim için sürpriz oldu, çıkış tarihini bile bilmediğim bir oyundu. Yalnız benim emektar 1070'li laptop'u ağlattı resmen. Orta ayarlarda zar zor 30 fps alıyorum. Daha da düşürmek istemedim çünkü grafikler nefis.

• HELLBLADE 2 ANA KONU (XBOX SERIES X|S)
    HELLBLADE 2 ANA KONU (XBOX SERIES X|S) x (formerly twitter)
    Klobrille (@klobrille) on X
    https://x.com/klobrille/status/1793691790798967172
  • Hellblade'i bitirdim.

Beyler oyun grafik olarak çok iyi fakat çok sanatsal ve tiyatro gibi bir oyun olmuş.

Ben bunca emeğin bu şekilde heba olduğunu düşünüyorum. Yani olayımız eğer bir öykü anlatmaksa bu kadar grafiği kasmanin anlamı yok bunun için tiyatro var , sinema var , animasyon var oyunlar bence bunun için kulağını tersten tutmak gibi oluyor.

Dehşet grafikler hazirlamissin fakat bunu oyun yapmak yerine bize bir tiyatro sunmak amacıyla kullanıyorsun. Oyunlar bu noktaya gitmemeli , bu yanlış bir nokta. Bu görselliği ve sunumun içerisine iyi oyun mekanikleri ekleyip insanlara oyun oynatmaloyiz en az grafik ve ses kadar oyun mekaniklerine de önem göstermeliyiz.

Bu açıdan her be kadar içine çeken bir atmosferi olsa da bence büyük bir emek boşa harcanmış bu yapım bir oyuna donusturulmeyerek .

• HELLBLADE 2 ANA KONU (XBOX SERIES X|S)

Sonunda bitti.

Hellblade 2 bir yürüme simülasyonu değil bunu net bir şekilde anlamış oldum. Bu oyuna yürüme simülasyonu diyen ya yürüme simülasyonu oynamamış ya da oyundan anlamıyor.

Oyun görsel anlamda en üst noktada, dolby vision seçeneğini de aktif ettim tv'den görsellik tavan yaptı. Oyunun kesinlikle kulaklıkla oynanması gerekiyor yoksa geliştiricinin vermek istediklerini alma konusunda zorluk yaşanıyor. Kulaklıkla oynayınca Senua ve zihnindeki seslerle bağ kurmak çok hızlı oluyor. Oyunun yıldızı kesinlikle Senua'nın zihnindeki sesler anlık olarak birden fazla duyguyu bir arada yaşattığı için duruma göre tepki vermeleri şahane olmuş. Özellikle mağarada geçen kısımda bu konuda tepe noktasına çıkmışlar. Oyun linear psikolojik bir macera türünde diyebiliriz bu bağlamda bir noktada silent hill tadını da aldım hatta buna yakın bir bölüm de vardı. Oyun kısa sürüyor açıkçası bu şekilde bi 15 saat daha keyifle oynardım çünkü oyun kendini oynattırmayı başarıyor slow paced yapıda olmasına rağmen ki bunu başarmak da oldukça zor diye düşünüyorum.

Sesler konusunda oyun gerçekten üst noktada, gerçekten çok uğraşmışlar yapılan her hareketin sessel anlamda karşılığını almak tatmin edici. Ayrıca seslendirmenler müthiş bir iş çıkarmışlar.

Hellblade 2 bir rpg soslu aksiyon olsaydı bu kadar keyif alır mıydım bilemiyorum açıkçası. Oynarken iyi ki yetenek ağaçları vb şeyler yok dedim çünkü oyun sektörünün bu tarz saf sunumlu oyunlara da ihtiyacı var. Oyun tasarımsal anlamda maalesef herkese hitap etmiyor fakat oynanış anlamında casual bir yapım olduğu için herkesin oynayıp deneyim edebileceği bir oyun olarak ön plana çıkıyor. İlerleyen zamanlarda değerinin daha iyi bir şekilde anlaşılacağını düşünüyorum çoğu incelemelerde dikkatimi çeken insanların hızlı bir şekilde oyunu bitirip değerlendirmeleri yönünde olmuş oldukça manasız.

İlk oyuna göre oyunun hikayesi daha oturaklı ve tatmin ediciydi Senua'nın yaşadığı değişimler, tepkiler, duruma göre ağırlığı veya zayıflıkları oldukça güzel yansıtılmış bu konuda melina juergens gerçekten işini fazlasıyla iyi bir şekilde başarabilmiş.

Ninja Theory ve XGS'yi kutlamak gerek çünkü Hellblade 2 her yapımcının veya yayıncının cesaret edip piyasaya sürebileceği bir yapım değil. Maddi anlamda ahım şahım bir başarı getirebileceğini sanmıyorum. Oyunu gamepass'den oynadım ilk fırsatta satın alacağım, bence devam oyunu gelecek hikaye bu şekilde bitti ve bir sonraki oyun için sabırsızlanıyorum. Eğer bu oyunun kazançlarından daha iyi bir bütçe yakalayabilirlerse Hellblade serisini farklı bir noktaya taşıyıp yeni bir tür bile yaratabileceklerini düşünüyorum.

9/10'luk sinematografik anlamda eşsiz bir deneyim oldu benim adıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 24 Mayıs 2024; 15:10:27 >

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Kanka al bi xbox yakismiyor sana xboxsizlik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Kanka yeni Gears çıkmayacak mı? O da böyle grafik manyağı birşey olacaksa pc'de oynamak zor olacak gibi zaten.HELLBLADE 2 ANA KONU (XBOX SERIES X|S)  

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Çıkacak ama ps5e de gelirse şaşırma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu an itibari ile bitirmiş bulunmaktayım.

Bana göre yılın oyunu olmaya aday bir yapım olmuş diyebilirim. Uncharted veya Doom gibi sırf aksiyon seviyorsanız bu oyun size göre değil bunu belirtmek lazım. Lakin tıpkı benim gibi; edebiyata ilgiliyseniz, sakin bir atmosfer istiyorsanız, çok fazla uçmalı kaçmalı olmasın diyorsanız size bu oyuna alabilirim. Senaryoyu ilmek ilmek işleyerek ilk oyundan farklı olarak bu sefer; duygu-his yönünden oyuncuyu etkisi altına alıyor oyun.

İlk oyun kadar gerilim unsurları yok, karanlık yok ancak muhteşem grafikler, soğuk atmosfer ve devamlı bir tetik halinde bulunma dürtüsü var.

Çok fazla uzatmadan; muhteşem ötesi grafikleri, senaryosu, olay akışı ve oyuncuyu yormayan bulmacaları ile benden 9/10 puanı alıyor Hellblade 2. Üstelik oyun gamepass ile bedava geliyor, kaçırmayın.

• Bende son bölüm kalmıştı bugün bitirdim, başından sonuna harika bir deneyimdi. Ninja Theory ne yapmış diyenler oyunu bittikten sonra çok emekle yapıldığını hissettiriyor ilk oyunun üzerine her anlamda koymuşlar. Bu adamlar 80 kişi ile 4 senede pandemi varken bu oyunu yapıyorsa daha büyük bütçe ile Unreal Engine'in içinden geçen çok daha büyük çaplı oyun yapar. Her türlü imkan sağlanmalı bu stüdyoya, MS iyiki almış bu adamları dedirtti.

• hellblade 2 dun bıtırdım.harika bir deneyimdi.

• Senua ablamız kendini oynayacakmış :D

HELLBLADE 2 ANA KONU (XBOX SERIES X|S) Ninja Theoryyoutube
    Senua herself, Melina Juergens, is joined by AURORA to play Senua's Saga: Hellblade II. Play now with Game Pass: https://www.xbox.com/en-US/games/senuas-saga-hellblade-II Purchase on Steam: https://store.steampowered.com/app/2461850/Senuas_Saga_Hellblade_II/ Listen to more from AURORA: https://Aurora.lnk.to/listenID Sign Up To The Mailing List: https://Aurora.lnk.to/signupID
    https://www.youtube.com/live/sM21d9UtONg?si=k1ihxxIAkhjYhbYH
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.