Şimdi Ara

Hellmann's soslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunca yıllık patates kızartması gurmesi* olarak yanında sos olarak nerdeyse tüm yerli yabancı markaları denemişimdir..
    Fakat Hellmanns ın sosları gerçekten son 6 aydır değiştiremediğim tek sos oldu..
    Ketçap ı mayonez i hardalı acı sos u hepsi tam kıvamında..
    Heinz ilk tr ye geldiginde ki tadını çok bozdu.şu an hellmanss kesinlikle alternatifsiz diyorum. Fakat işin kötüsü heryerde bulamıyorsunuz..
    http://www.hepsiburada.com/hellmanns-s-5-li-sos-paketi-ahsap-tepsi-hediyeli-pm-zyunif32008280
    En uygun burası sanırım toplu olarak her çeşidi var.. Zaten başka satan yok nerdeyse..
    Bu arada benım müşterilerimin içinde de en lux olanları bu sosları kullanıyor, işim gıda üzerine. En son big chefste de dikkat ettim bu hellmans vardı..

• Hocam istanbulda bu sosları satan bir yer var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Hocam istanbulda bu sosları satan bir yer var mı ?

Malesef o kadar aradım yok.. Aylar önce migrosta vardı. En son 1 ay önce hepsiburadada yukarıda lınkını verdıgım yerden almıştım. Hatta dün o linkte ürün var gözüküyordu şu an bitmiş :(
    Unileverdi sanırım getiren arayıp sormak lazım çünkü müşterilerim halen koli koli alıyor bi yerlerden

• Maltepe sahil Migros ve Akasya Macro Center'da gördüm ben ama.

• metro marketlerde satılıyor. hatta bu ayki metropost'ta dörtlü set vardı sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniden 5 li paket satisa cikmis..

http://forum.donanimhaber.com/m_115253665/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gilbey's Votka VS Bazooka Votka
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.