( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir )
-
-
Günaydın hocam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paylaşım için teşekkürler bu akşam deneyelim.
-
Teşekkürler 🤗
Hocam bu kampanya geçen ayda vardı hatta kasım ayına uzatıldı, yani eski kampanya ayrıca şubeye göre fiyat değişebiliyor, mesela benim aldığım şubede 46.50 tutuyor.Ayrıca tıkla para var onda da %10 para birikiyor.
Rica ederim sayın Yöneticim , arkadaş " günaydın" dediğine göre ben yeni farketmişim sanırım , neyse sağlık olsun hiç farketmemekten iyidir ☺️ Afiyet Olsun 😉👍🏻
Ben dün farkettim ya kusura bakmayın paylaşmakla hata ettim sanırım 🤔
King beef yemekten bıktım 😝
Nerden veriyoruz siparişi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tıklagelsin ama mağazadan alman lazım sanırım geçen ay öyleydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 24 Kasım 2022; 16:55:32 > -
Kodu kabul etmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kodu nereye giriyorsunuz
Muhteşem teşekkürler
-
Kampanya şartlarına göre şifreyi her gün 1 defa kullanabilirsiniz diyor. Kod al deyince aynı şifreyi veriyor. Ben 2-3 defa kullandım bu kampanyayı. Ama artık Tıkla gelsin-Tıkla para kodu ekle kısmına ekleyince bu şifre kullanılmıştır hatası veriyor.
Bu sorunu nasıl aştınız?
-
Çok güzel fırsat fakat nedense hangi şubeye gitsem ya ekmeği yok ya köftesi yok bir türlü bu beff menü bulamadık.
Hocam dün 97 idi şimdi bende 117 çıkıyor + salata ve sundae çıkmıyor benimki gibi olan başka kimse var mı eğer değiştiği bu ülkeyi Allah bildiği gibi yapsın böyle kampanya sonra herkes kafasına göre milletin parasına çökecekse sıkıntı yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Çoğu şube dondurma veya mini salatayı vermek istemiyor yeri geliyor ketçap mayonezi bile vermiyor istediğinizde dondurma cihazı bozuk veya sistemsel sıkıntı var vs gibi öfleyip püflüyorlar.Uygulamanın canlı desteği de hiçbir işe yaramıyor restoranla görüşün tarafımızca işlem yapılamamaktadır diyor.Bir sipariş verip tüm gününüzü mahvetmek için biçilmiş kaftan.Tam Türkiye örneği.Şubeler kendisini Burger King ceosu sanıp menünüzde aldığınız hakkınız olan ürünü vermekten imtina ediyorlar.İsterseniz şikayette bulunun diye de ukalaca yanıt veriyorlar.Özellikle eşiniz,dostunuz yanınızdayken gününüz de güzelse o günü çöp etmeyin bunlara ve bu uygulamaya bulaşmayın.Adamlar o kadar kinli öfkeli bakıyorlar ki siparişte bu menü ve diğer şeylerin 46-48 lira olarak ödendiğini görünce her türlü köylü kurnazlığını yapıyorlar sizin de tansiyonunuzu yükseltiyorlar.Önermiyorum.
|
lol aw :dddd kendisi uğraşamazmış onun yerine biz uğraşıp ona gönderecekmişiz :dddddddd şaka mısın sen birader |
Günaydın hocam :)
|
Valla arkadaşlar kusura bakmayın da şu firma savunucuları hiç anlamıyorum. Evet patatesi %50 indirimli büyüttük diye battı Burger King. Utanmadan bir milkshake için 30 ₺ istiyorlar onun zaten ederi 15 ₺. Adamlar iyi ki bir kampanya yaptılar her gün menüye zam yapıyorlar bunun adı terbiyesizlik değil de nedir? Borsa bu kadar hızlı yükselmedi. 3 menüyü de denedim Arby's seviyordum ama uzun zamandır yememiştim inanmadım ne hale geldiğine, bir de XL menüymüş XL demeye bin tane şahit lazım, hele bir de fotoğraftaki ürünle servis edilen ürünü karşılaştıracak olsak nitelikli dolandırıcılık sayılır. Popeyes menüsünün adına da eklemiş XL ama neresi XL onu hiç anlamadım üstüne bir de tavuğu kayış gibi. Burger King menüsü de idare eder ama Whooper, Steakhouse, Texas Smokehouse ile mukayese edilemez. Ben şahsen indirim olmazsa TAB gıdanın önünden geçmem ama bakıyorum millet normal fiyatından alıyor hatta kuyruk oluşturuyor restoranın önünde. Bu kitle aynen bu şekilde devam etsin bunların sırtı yere gelmez. Bir de üzerine hardal istiyorsun hardal yok, ranch istiyorsun ranch yok. Ne biçim restoran işletiyorlar anlamadım. Daha soslarının stok takibini yapamıyorlar demek ki. |
tmm abi kusura bakma bir daha paylaşmayız ... |
1 tane alman gereken şeyi 7 tane alınca bari işin içine Allah'ı karıştırma istersen. |
Bugün eşimle birer king beef menü yedik. Menülerin birine salata, birine nugget ekledim, patateslerden de birini king yaptım. Salata olmadığı için bkdeki arkadaş soğan halkası teklif etti. Tamam dedim, 10-15 tane de soğan halkası verdi. Neyse öyle böyle bitirdik, çoğunu ben yedim patatesin ama yarısıyla bile çok rahat doyardım. Çeyreği ile ise günü çıkarırdım. O kadar fazla bir porsiyon. King beefin kendi ekmeği vardı, whopper ekmeğine yapmamışlar. Sadece hamburger ile bile doyuyor insan neredeyse. Ben kova patatesli king beef menu ile bile doymuyorum diyen arkadaşlar güreşçi sanırım |
Benim gittiğim restoranlarda bazı menüler tıklagelsinde gözükmüyor. O yüzden kasaya gidip king beef (%50 kampanyalı menü) istiyorum diyorsunuz. Qr okutacağım diyorsunuz, qr'ı okuttuğunuz an %50 indirim kasaya düşüyor. Son olarak kartla ödeyeceğim diyorsunuz ve paycell kartı okutuyorsunuz. Bu şekilde iki kampanya da geçeri oluyor. %60 net indirim artı yüzde 3 filan tıkla para geliyor. |
10 liraya ancak simit alırsınız 1 ya da 2 tane... adamlar 1 aylık üyelik için 10 lira vermeye üşeniyor, kod dilenen mi ararsın uğraşamam diyeni mi |
Benzer içerikler
- bebemoney nasil kullanilir
- coffy bedava kahve
- afyon eko sucuk yorumları
- deli2go ne demek
- bim soğuk baklava
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X