Şimdi Ara

( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
36
Favori
117.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla ben paylaşımı yapmadan hemen önce yedim ama yorum yazan arkadaşlar rakamlar şubeye göre değişiklik gösterebilir demiş başka şube den deneyin dilerseniz zaten hertürlü GEL-AL olmak zorunda hani eve isteyemiyoruz  Ha bu arada dondurmayı tatlı, salatayı da promosyon kısmından sectim ücretsizdi  

• Hepsiburadada göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110 TL gözüküyor

• bekmez B kullanıcısına yanıt

Premium sayfanızın kampanyalar kısmında görebilirsiniz

• ozgurpala kullanıcısına yanıt
    Hizmet yok, çok yakında diyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    HB premium menüsünün altlarındaki sekmelerde yer alıyor kod oluşuyor tıkla gelsinde giriyorsunuz o kadar menüye gelince evet doyurucu bir menü uyguna da geliyor ama ben tat olarak birşey anlamadım sanki ateş Alevinde pişmiş gibi is tadıyordu beğenmedim misal hmbrg dq yediklerim kat kat daha iyiydi diyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    Denemek isterdim ama çok yakında diyor. Tıkla gelsin de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

enteresan  bilemedim valla aktif şuan

• mağara

• Kod verebilir misiniz

• Merhabalar

hepsiburada premium dün üyelik açmıştım. tıkla gelsin Kod ile giriş yaptığımda kod geçersiz diyor nasıl çözüyoruz bu olayı acaba?

• Tıkla Gelsin® uygulamasında kampanya kodunun kullanımı için aşağıdaki adımlar izlenmelidir;

• Gel Al butonuna basılarak, Hesabım alanındaki Tıkla Param bölümü seçilir. Tıkla Para Kodu Ekle alanına ilgili kod eklenir. Kodun eklenmesi ile 10 Tıkla Para kazanılır ve Tıkla Gelsin® Gel Al kanalı üzerinden seçilen restoranda sepete eklenen King Beef Burger Menü veya Trüf Mayonezli King Beef Burger Menü %50 indirimli sipariş edilir. Daha fazla bilgi için tıklayın
  • İsteyene kod verebilirim

Hocam elinizde fazla kod varsa talip olurum, malum öğrencilik maalesef :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün denedim bu menüyü köfte sevmediğim için bana pek hitap etmedi.Tek kod ile 2 tane alabiliyorsunuz.Fiyatına göre fena değil tabi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sağol hocam aldım

• Bir kere kod alıp kullandım , şimdi aynı kodu veriyor ona da geçersiz diyor. Sadece bir kere mi kullanabiliyoruz

• helluri kullanıcısına yanıt

Menüyü hesabınıza ekleyip kontrol edin, %50 düşmesi gerekiyor.

• Ben hayatımda bu kadar iğrenç burger yemedim yiyemedim 100 liram p*ç oldu. Kız arkadaşımada ısmarlayam dedim rezil olduk ilk ıstırmada ağzımdan çıkarmam bir oldu aşırı kötü yağlı kokuşuk tadı var. Hamburger ekmeğini kaldırıp ete bakınca komple mideyi bırakıyordum köfte üstünde benek benek patlamış yapışmış şeyler vardı

Hocam kullanmıyorsanız ben de kod alabilir miyim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.