Şimdi Ara

( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
35
Favori
118.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneyenınız oldu mu bılmıyorum fakat yaklasık 2 haftadır bende nasıl oluyorsa

1 gunde aynı hesaptan 2 menu vermeye basladı

yanı 2 tane beef burger ayrı ayrı sepete atıyorum %50 ındırım yapıyor.

cocugumla rahatca alabılıyorum farklı hesap kullanmanıza gerek yok.

sıparıs sorunlarına gelınce cok sorunlu bır APP yapmıslar cunku dırek magazalarla bırebır calısıyor verdıgınız sıparıs anında magazaya dusuyor o yuzden butun sorunlar.

cunku magazanın kasasında sorun var ıse dıger kasaya gecıp sıstemden onaylatamıyorsunuz yada ıcerden.

TIKLAGELSIN kasası sorunlu ıse yandınız o subeden hayatta urun alamazsınız.

hatta Bursa da TIR1 dıye bır sube var beef menusunu actıgınızda 1 tane menu ıcın 2 ser tane patates cola 2 salata 2 dondurma bedava cıkıyor ama dırek ıptale dusuyor yanı SORUNLU...

Sorunsuz alıs verıs yaptıgınız magazaları tercıh etmeye bakın o subelerde hıc sorun yaşanmıyor.

Not: parası askıda kalmıs sıparıs askıda kalmıs arkadaslar ınstagram tıklagelsın e yazın 2 gun sonra arayıp halledıyorlar ;)

• Tek kullanımlıksa olmayabilir sanki aynı kodu verdi ama genede denemesi için pm atan ilk öğrenciye kodu vereceğim.

• çift menü vermezse bugün bir koda ihtiyacım olacak
    kod pm atabilecek bir babayiğit arıyorum😊
    çocuğa alacağım menü bundan daha pahalı ona sinir oluyorum ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TormentedSoul kullanıcısına yanıt

aynı menuyu farklı farklı 2 kere sepete atınca toplamına %50 ındırım uyguluyor sorun olmuyor.

deneyın bakalım.

• restorana 1 km uzaktayım ama uygulamada çevrenizde burger king yok diyor illa ordamı olmamız lazım sistem görmesi için bilen varmı ?

• Gel al siparişi dışında çalışmıyor dimi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen o adrese paket yapmadıkları içindir. Gel al kullanacağınız için oraya daha yakın bir muhit seçin. Gerçekte bulunduğunuz yer önemli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt

hayır 3km uzaklıktaki yer gözüküyor bende, gel-al olmayabilir o restoranda

• king beef menü yok beyler tıkla gelsinde. sadece hamburger olarak var king beef. o da 100 tl sadece hamburger.

edit: kodumu da kabul etmiyor tıkla gelsin.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 27 Kasım 2022; 15:19:9 >
  • tıkla gelsin kadar tuhaf uygulama görmedim. sipariş geçtim binbir güçlükle. aradan 20 dk geçti, iptal oldu. onu da uygulamaya girmeden görmedim. para da 2-3 saat sonra geri yüklendi. müşteri hizmetleri diye robot koymuşlar, bekle ki biriyle görüşesin. velhasıl direk sildim. burger king bana yakın, gidip kendim alırım veya trendyol devam, en azından muhattap bulabiliyorsun ve hızlı geliyor.

• Özelden kod verebilecek biri var mı

• Ben denedim oldu 43 TL ye yedim az önce ankara eryamanda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • var mı kodu olan

• freeagle kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tıklagelsin çok patlak bir uygulama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanya bitiş tarihi nedir arkadaşlar en son ne zaman alınabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitemdepro S kullanıcısına yanıt

ekim sonuydu 1 ay uzattılar, yine uzatmazlarsa 30 kasım yani.

• Yahu şunun yerine tavuk menüde indirim yapsınlar, yap 80tl ise 40 tl ye yiyelim
    Bunun tadı pek et'e benzemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmakaleniz -- 27 Kasım 2022; 17:49:59 >
  • Fazla kodu olan varsa paylaşabilir mi

• Kotu bence tavsiye etmem.Tikla gelsin zaten rezalet cop parayi aldi siparis olusmadi chargeback actim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.