200 kilo musun |
( Burger king ) King beff menu 97₺ yerine 48,5₺ 😱😱 ( hb premium içerir ) (4. sayfa)
-
-
aynı hesaptan birden fazla kod ile alınabiliyor mu
-
dahada beter böyle birşeydi acilen pişirme yönetimi değiştirmesi gerekiyor tadı zaten leş fobisi olanlar zaten hayatta yiyemez
-
seninle aynı şeyi yaşadım, ilk siparişimde kapıda kredi kartı ödeme dedim kendi kendine iptal oldu sonra dedim para vermedik diye böyle oldu herhalde sonra ödeme yaptım yine iptal oldu, sonra müşteri hizmetlerine mail attım direk parayı iade ettiler, sonra direk uygulamayı telefondan sildim, bence herkes silsin yaramaz bi uygulama...
-
En azından benim gibi bilmeyenler için tekrar bir hizmet oldu teşekkürler konu sahibine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim Epey linç yedim ama neyse birilerine faydası olmuş en azından
-
Hocam 175 gr ET var şu burgerin içinde yane bir oturuşta yarım kilo et yiyorsanız eyvallah 3 değil 5 tane gene yersiniz Ben gayet doydum şahsen
-
Bu arada bugün de kod almak istedim ancak aynı kodu verdi ki uygulama da doğal olarak kod kullanılmıştır uyarısı verdi , herkeste aynı mı durum
-
köftenin üstünde pörtlek pörtlek duran şeyler ne?
sanırım pişmesi için bir aletle açılmış delikler gibi geldi.
etten anlayan varsa cvp verebilir mi?
-
Bana da aynısını yaptı ama yine aynı menüyü sipariş vermeye çalışınca indirim oldu.Kodu tekrar girmeme gerek kalmadı siz de sipariş vermeyi deneyip bakın en iyisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu kampanya hala çalışıyor mu?
-
30.11.2022 son sanırım.
-
valla siparişi tekrarla dedim rakam 97 Lira çıktı yarın menuden seçerek deneyeyim , ay sonu bitecekmiş bir menu daha güzel olurdu bitmeden
-
Tekrar denedim valla yine yarı fiyat oldu.Herhangi bir işlem de yapmadım.Ben 1 kere yedim ama burger ceya mc donalds da et ürünleri yerine tavuk ürünleri daha güzel.Menü fazla büyük ve tatsız geldi bana.Arkadaşlar burada resim atmış ama bütün burgerlerde o durum var zaten yeni bir şey değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu biz kez kullanabiliyoruz değil mi hepsiburada bir hesaba bir kod veriyor yani benim öyle oldu da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla kampanya boyunca her gün ama günde 1 defa ile sınırlı diyor ama ben farklı günde de kullanamadım
-
Ben iki kez kod girdim aldım da iki farklı hepsiburada heabıydı, hepsiburadaxan tekrar kod alıyorum aynı kodu veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kurtçukların yuvaları başka ne olabilir ki
-
Bazı şubelerde dondurma veya salata olmuyor onun yerine farklı bir şey alabilirsiniz, tabii bazı mağazalar pek yanaşmıyor bu dureuma
-
sakın bulaşmayın.uygulamayıda silin.bkn:şikayetvar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X