Amazon Fiyat takip eklentisi
@ilyada @yedikeresekiz @johnny lenn @gocaman52 @MysticDesign
Merhaba arkadaşlar
Chrome tabanlı Amazon Fiyat takip eklentisi yaptım. Eklenti tamamen kullanıcı tabanlı çalışıyor. Ekosistem gibi kendi kendine yetebilen bir şey yapmaya çalışıyorum. Hala bazı yerleri geliştirmeye devam ediyorum. Bu yüzden yer yer ufak bug lar olabilir. Eklentiyi deneyip yorum yaparsanız çok sevinirim. Önerileriniz ile iyileştirmeye çalışacağım.
Amazon Fiyat Takip Eklentisi - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle
Amazon Fiyat Takip Eklentisi - Chrome Web Mağazası
Amazon Ürün Takip Eklentisi - Microsoft Edge Addons (Geç güncelleniyor)
Amazon Ürün Takip Eklentisi Özellikleri
*Fiyat Takibi: Amazon'da takip ettiğiniz ürünlerin fiyatlarını anlık olarak izleyin.
*Stok Takibi: Amazon'da Stoğu olmayan ürünü Takip ettiğinizde Stoğa girdiğinde Haber alın. (ayarlardan fiyatı olmayanı ekle açılması gerek)
*Bildirimler: Fiyat düştüğünde veya önemli değişikliklerde anında bildirim alın.
*Kapsamlı Seçenekler: Ayarları özelleştirerek takip ettiğiniz ürünler için en uygun seçenekleri belirleyin.
*Dışa ve İçe Aktarma: Ürün listenizi JSON formatında dışa aktarın veya içe aktararak kolayca yönetin.
*Grafik ve Analiz: Fiyat değişikliklerini grafiklerle görselleştirerek analiz edin.
*Senkronize Çalışma: Birden fazla bilgisayar arasında senkronize çalışma. (Çalışabilmesi için tarayıcının eşitlemesi açık olması gerekiyor.)
Ürün listesinin önemli noktaları.
✓ Tıkladığınızda yeni fiyatları taban fiyat alarak çalışmaya devam edecek
⬇️ ürünün fiyatı düştüyse
⬆️ ürünün fiyatı yükseldiyse
🟰 ürünün fiyatı aynı ise
❗ ürünü güncellerken sorun çıktığında
Son kontrol : Sağ alt tarafta son fiyat kontrol tarihi var.
Güncel Fiyat : yeşil olursa indirim olmuştur, kırmızı olursa fiyat artmıştır.
Konu yanlış yere açılmışsa af ola. Doğru yere taşırsınız sevinirim. Teşekkürler.
n11 yasadışı mobil ödemeye yaltaklık.
|
mysql 2 veri tabanini birlestirme icin yardim
|
anakart + ram sorunları
|
Hyundaı Q321 82 Ekran LCD TV
kampanya bimeks
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 300
İkinci El Bölümü Mesajları: 70
Konularının görüntülenme sayısı: 9.096 (Bu ay: 1.212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar