arkadaşım kaçırma diyorum başka bişey demiyorum. ürün çok iyi, fiyat çok iyi, kalite, özellikleri çok iyi iyi yani herşey iyi. bende burda kafamı duvarlara vuruyorum
OHAARREEYY,, BEN BU BİLG. IN ÖNÜNDE 3 DK. SAYGI DURUŞUNDA DURURUM.. VAŞŞŞ..
alma da yaninda yat . 17 inc ve performans arayanlar kacmaz valla . cok satar gibime geliyor /
Gerçekten de gayet güzel bilgisayar
17 inc olması taşıma sorunu oluşturup bıktırmasın?
arkadaslar gercekten iyi mi bende almaya karar verdim agir midir oyun oynamak icin yeterli midir ekran karti fzla bilgim yok bilgi verirseniz memnun olurum tesekkurler.
agirdir tabi ki zaten surekli tasicaksan alma ama ekran karti guzel mukemmmel olmasa da ... orta duzey ve ustu oyunlari su an icin oldukca yeterli sekilde calistirir .
Bimeks in sitesini açamıyorum, nedir ya...
Arkadaşa katılıyorum fazla yerinden oynatmayacaksan sorun değil ama sürekli taşımada
belli bir zamandan sonra gına getirecektir...
quote:
Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song
agirdir tabi ki zaten surekli tasicaksan alma ama ekran karti guzel mukemmmel olmasa da ... orta duzey ve ustu oyunlari su an icin oldukca yeterli sekilde calistirir .
Ya oynatırım ben yani, 15.4 olsa alırdım .... tüh be
yani doom falan oynamayacagim ama bir san andreas bir most wanted oynamak isterim tabiki
millet bide bimeksin Sony VAIO kampanyası var 1euro = 1 dolar.
Mesela Sony VAIO FE11H = 1399 dolar +kdv /world e 15 taksit x-black in gözünü sewem
ne dersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: delvirina
millet bide bimeksin Sony VAIO kampanyası var 1euro = 1 dolar.
Mesela Sony VAIO FE11H = 1399 dolar +kdv /world e 15 taksit x-black in gözünü sewem
ne dersiniz
sen yukarıda hp bak derim.
İyi demek ki fiyatlar iyice aşağıya çekilecek..Her zaman böyle sağlam kampanyaların arkasında fiyat indirimleri vardır..
Hadi hayırlısı.
Ya ben sürekli fiyat indirimi mi bekleyeceğim daha ucuza alabilmek için, uyuz oluyorum... Ne zaman ne olacağı belli değil yahu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme