@ilyada @yedikeresekiz @johnny lenn @gocaman52 @MysticDesign Merhaba arkadaşlar Browser üzerinde çalışan "Amazon Fiyat takip eklentisi" yaptım. Eklenti tamamen kullanıcı tabanlı çalışıyor. Ekosistem gibi kendi kendine yetebilen bir şey yapmaya çalışıyorum. Hala bazı yerleri geliştirmeye devam ediyorum. Bu yüzden yer yer ufak bug lar olabilir. Eklentiyi deneyip yorum yaparsanız çok sevinirim. Önerileriniz ile iyileştirmeye çalışacağım. Amazon Fiyat Takip Eklentisi - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle Amazon Fiyat Takip Eklentisi - Chrome Web Mağazası Amazon Ürün Takip Eklentisi - Microsoft Edge Addons (Geç güncelleniyor) Amazon Ürün Takip Eklentisi Özellikleri *Fiyat Takibi: Amazon'da takip ettiğiniz ürünlerin fiyatlarını anlık olarak izleyin. *Stok Takibi: Amazon'da Stoğu olmayan ürünü Takip ettiğinizde Stoğa girdiğinde Haber alın. (ayarlardan fiyatı olmayanı ekle açılması gerek) *Bildirimler: Fiyat düştüğünde veya önemli değişikliklerde anında bildirim alın. *Kapsamlı Seçenekler: Ayarları özelleştirerek takip ettiğiniz ürünler için en uygun seçenekleri belirleyin. *Dışa ve İçe Aktarma: Ürün listenizi JSON formatında dışa aktarın veya içe aktararak kolayca yönetin. *Grafik ve Analiz: Fiyat değişikliklerini grafiklerle görselleştirerek analiz edin. *Senkronize Çalışma: Birden fazla bilgisayar arasında senkronize çalışma. (Çalışabilmesi için tarayıcının eşitlemesi açık olması gerekiyor.) Ürün listesinin önemli noktaları. ✅ Tıkladığınızda yeni fiyatları taban fiyat alarak çalışmaya devam edecek ⬇️ ürünün fiyatı düştüyse kullanılır. ⬆️ ürünün fiyatı yükseldiyse kullanılır. 🟰 ürünün fiyatı aynı ise kullanılır. ➕ Stoğa girdiğinde bildiri için kullanılır. ❗ ürünü güncellerken sorun çıktığında Son kontrol : Sağ alt tarafta son fiyat kontrol tarihi var. Güncel Fiyat : yeşil olursa indirim olmuştur, kırmızı olursa fiyat artmıştır. Konu yanlış yere açılmışsa af ola. Doğru yere taşırsınız sevinirim. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 11 Ocak 2025; 20:17:35 > |
Amazon Fiyat takip eklentisi
-
-
Elinize sağlık, Amazon için böyle bir uygulamaya ihtiyacım vardı, teşekkürler.
Mobil uygulama planınız var ise onu da ayrıca kullanmak isterim.
-
Müthiş bir iş olmuş hemen deneyeceğim. Teşekkürler.
-
Elinize sağlık, ihtiyaçtı gerçekten teşekkürler.
-
Elinize sağlık güzel bir eklenti olmuş.
-
gördüğüm birkaç hatayı yazayım. opera developer 117.0.5383.0 sürümünü kullanıyorum. 1.31 sürüm güncellemesi geldi. güncelleme sonrası fiyat değişim popupları çıktı ama arayüzdeki son güncelleme tarih saati eskiyi gösteriyor: 21 aralık 13:37 ve güncel fiyat sütununu güncellemiyor. bu nedenle çalışıp çalışmadığı da anlaşılmıyor. 1.20 sürümde manuel güncelleme butonu ile fiyatlar değişiyordu ama şimdi popup çıkıyor ama fiyatı tabloya işlemiyor.
-
İyi dilekler için teşekkür ederim. Daha iyisini başarmak ümidiyle yola devam.
@Shift41 Aklımda yoktu aslında bu, ama aklıma soktun desem :))
Aslında firefox eklentisi çıkardığımda mobil tarayıcıda firefox kullanırsan eklentiyi kullanabiliyorsun.
sync özelliği ekleme niyetim var bu sayede hem mobilde hem de desktop ta senkronize bir şekilde kullanabilirsin. Tabi ki şimdilik bu varsayımdan ibaret.
@crowler Yeni güncelleme ile opera ile test yapıp yayınlayacağım. Teşekkürler bildirim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 25 Aralık 2024; 23:41:48 > -
Kralsın. Masaüstüne geçince yükleyeceğim. Mobilde başka chromium uygulamasına geçersem onada yüklerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle mobil sürüm olursa kullanici kitlesi daha da artabilir. Şahsen bilgisayardan ziyade mobilde daha cok vakit geçiriyorum.
Iphone icin chrome eklentisi oluyor mu bilmiyorum ancak ayri bir uygulama yapımı bile planlanabilir. Yazilim olaylarini bilmedigimden kolayca konuşuyor olabilirim, kusura bakmayasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@BlackGhost12 Mobildeki chromium uygulamalarda eklenti desteği tam anlamlı bir şekilde yok sanırım henüz. Firefox tabanlılarda dışardan eklenti kurabiliyorsun. ilerleyen zamanlarda bunu da çözerler sanırım. umarım...
@Shift41 Dediğin doğru kitle büyük ama telefon için bu iş zor. Çünkü pc tarayıcıda amazon üzerinden işlem yaptırabiliyorsun. fiyat bilgisi çekme gibi vs. bakalım elimdeki iş yükünü azaltayım deneriz şansımızı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 25 Aralık 2024; 23:42:24 > -
Şuanda 1.32 sürüm bütün tarayıcılarda sorunsuz çalışıyor neredeyse. manuel güncellemeyi kaldırdım az üründe sorunsuz çalışıyor ama çok ürünlü kişilerde sorun çıkaracaktı ilerleyen zamanda. Ve kendim için denemeler için eklemiştim. kaldırmayı unutup yayınladım. şimdilik bu şekilde devam ilerde bakılır ne yaparız diye...
-
1.32
*Senkronize Çalışma: Birden fazla bilgisayar arasında senkronize çalışma. Eklendi.
*Birkaç sorun giderildi.
-
Merhaba hocam. Sabah bilgisayarı açıp chrome a girince bildirimler düşmeye başladı. Sonradan 2 ürün ekledim ama onları güncellemedi. Yani güncel fiyat gelmedi. Chrome kapatıp tekrar açınca yine bildirim gelmeye başladı ve son eklediğim 2 tanenin de fiyatı geldi. Chrome ilk açılışta eklenti kontrolünü yapıyor ama sonrasında tekrarlamıyor bilgin olsun.
15dk'da bir güncelleme yapsın diye ayarladım. Chrome'u ikinciye açtığımda 09.31'de güncelleme yaptı. Bunu yazarken saat 10.08 hala güncelleme yapmadı. Tekrar kapatıp açtım yine güncelleme yaptı. Anlayacağın ilk açılışta güncelleme yapıyor sonra duruyor hocam.
-
Edge kullanıyorum ben Bazı tarayıcılarda farklılık var sanırım. Bugün gelecek güncelleme ile sorun çözüldü. Yeni bir kontrol sistemine geçtim. Aynı işlevi farklı komutlar ile gerçekleştirebiliyorsun ama garip bir şekilde bug'a giriyor ne hikmetse.
1.32 ile çözüldü sanırım.
-
Kurum bilgisayarında chrome web eklenti mağazası sürekli engel yiyor arada nadir açtığı olunca girebiliyorum. Benim güncelleme yapmama gerek var mı yoksa otomatik güncelleniyor mu?
Bir de amazon rutin gelen fiyat sorgularını blokluyor olabilir mi?
-
Otomatik Güncelleyecek. Tarayıcında ayar kapalı değil ise yapacak.
10 20 sorguya sorun olmaz. ilerleyen zamanda ne olacağı belli olmaz.
Ama başıma şöyle bir olay geldi. Denemeler yaparken bug oldu saniye yüzlerce sorgu yaptı eklenti ve amazon beni blokladı bir süre için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 26 Aralık 2024; 11:52:18 > -
2024-12-26 12:37:44 - Bu ürün için veri bulunamadı. urun_id: B0BWYT61PV
2024-12-26 12:38:04 - Bu ürün için veri bulunamadı. urun_id: B08MRGTF95
2024-12-26 12:38:13 - Bu ürün için veri bulunamadı. urun_id: B06VXZZSPL
2024-12-26 12:38:25 - Bu ürün için veri bulunamadı. urun_id: B0BR4HNZPS
**FİYAT GRAFİĞİ ÇALIŞMIYOR İSE
Eklentiye Fiyat Grafiği özelliğini eklemeyi sonradan yaptığım için, eskiden Listenize eklemiş olduğunuz ürünler için grafik sistemi çalışmıyor. O yüzden Fiyat grafiği çalışmayan ürünlerin listeden kaldırıp tekrar eklenmesi gerekiyor Maalesef.
-
Merhabalar,
Emeğinize sağlık teşekkür ederim kendi adıma.
Benim sormak istediğim bu eklentiyi amazon.de sitesinde kullanma imkanımız var mı ?
Teşekkürler.
-
Aslında ilk başladığımda tüm siteler ile uyumlu çalışacak yapmaya başlamıştım ama bazı sorunlar nedeniyle rafa kaldırdım. İlk kendi dilimizde sağlıklı bir şekilde çalışsın ardından onları da eklemeye çalışırım diye düşündüm.
Bazı ayarlamalarla yapılabilir ilerleyen zamanlarda ama ek masraf ve zaman olacak.
Şimdilik kısaca kısmet diyelim.
-
Selamlar Hocam,
Uygulamayı kullanıyorum ancak şirket bilgisayarı üzerinden kurduğum günden bu yana hiç bildirim alamadım.
İşaretli yerde önceden "1dk" seçeneği vardı, şimdi o da görünmüyor, sanırım kaldırıldı.
Bir de ayarlar panelini açıp sıklığı 15 dakikaya ayarlayıp paneli kapatıp ayarlar panelini tekrar açtığımda hiçbir seçenek işaretli görünmüyor.
Önce;
Sonra;
Şirketin internet hattından eklenti kurma yetkim olmadığı için telefonu Hotspot aracılığıyla bilgisayara bağlayıp kurdum. Eklentinin çalışmama nedeni şirketin internetine bağlı olmamdan kaynaklanma ihtimali var mıdır?
Benzer içerikler
- chippin güvenilir mi
- ferrucci saat iyi mi
- trendyol parapuan nedir
- sobada yanan en iyi kömür
- ucuz kot pantolon nereden alınır
- amazon müşteri hizmetleri
- telefon iade edilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X