1.33 sürümü ile sorunsuz çalışıyor. Yeni güncellemeyi bekleyiniz. 1dk seçeneği test için ekliyorum yayınlamadan önce kaldırıyorum ama bazen gözden kaçıyor. Teşekkürler bildirim için. Şirket bilgisayar konusunda emin değilim. Sorun yaratmaması gerekiyor ama görmeden emin cevap verememem. Veri kaydederken sorun olmuş olabilir. Yapılması gereken ayarlarda yedekleme yapıp sıfırlayın geri yükleyin sonra. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 27 Aralık 2024; 18:3:13 > |
Amazon Fiyat takip eklentisi (2. sayfa)
-
-
-
Amazon içinde Kategorisi olmayan bazı ürünler fiyat grafiği için sorunu yaratıyordu. Bu sorun çözüldü.
-
Merhaba hocam, sabah ilk açtığımda eklenti çalıştı ancak yine sonradan güncelleme yapmıyor. Chrome kullanıyorum
Ekleme: Bir süre sonra çalışmaya başladı. Şimdi 15dk'da bir kontrol ediyor yalnız ilk eklediği fiyatı baz alıyor ve her kontrolde ona göre bildirim yapıyor. Yani 100tl den eklediğim ürün eski fiyatı hep 100tl kalıyor 110tl ye çıksa ve o fiyatta kalsa bile sürekli 100tl üzerinden değerlendirme yapıp 15dk'da bir 100>110 diye uyarı veriyor. Bunu değiştirebilir misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 30 Aralık 2024; 15:48:35 > -
Görüldü özelliği ekleyeceğim. Tıkladığınızda yeni fiyatları taban fiyat olarak çalışmasını sağlayıp devam edecekler.
Teşekkürler geri bildirim için.
-
Ellerinize sağlık hocam, aslında bir kullanıcı takip ettiğinde genel olarak fiyatı bir yere kaydetse diğer kullanıcılarda baktığında fiyat geçmişini görebilse çok daha kullanışlı olur. Bir ürünün fiyat geçmişine bakmak istiyorum ancak önce takip ediyor olmak her zaman çok işlevsel olmuyor.
-
İlgilendiğin için teşekkürler.
Sistem dediğin gibi çalışıyor zaten. Tek sıkıntı sıfırdan başladığımız için ürünlerin geçmiş verisi yok. Zamanla buda olacak. Şuanda her takip edilen ürün sisteme ekleniyor ve belirli aralıklarla fiyatları güncelleniyor.
-
Bir iki denediğimde çıkmayınca kişi listesi gibi düşündüm. Erken bir yorum olmuş. :)
Amazondaki ürünleri otomatik takip edecek bir ayrı kod ekleyebilir misiniz?
Veritabanına kaydı örn. 31.12 de gerçekleştirilse bu işe biraz daha hız katar diye düşünüyorum.
-
Amazondaki tüm ürünleri otomatik takip etmekten mi bahsediyorsun?
Eğer buysa bu neredeyse imkansız. Bu yöntem için ürünlerin olduğu veri tabanına erişim ihtiyacım var. Erişim olmadığı için imkansız.
Sisteme eklemek için ürünleri bir etkileşime ihtiyaç duyuyor sitem. Dışardan farklı bir şekilde yapabilirsin diyorsan eğer fikrini duymaya hazırım. Yapılabilecek bir şey ise neden olmasın. :)
-
pm attım hocam, sisteme göre bir bakalım nasıl yapılabilir
-
Cevapladım.
-
Yeni gelecek güncelleme ile Sil tuşunun Solundaki tik işaretine tıkladığınızda indirimli yada zamlanmış ürünlerin fiyatını taban fiyatı alarak devam edecek.
-
hocam opera kullanıcısıyım ve 1.33 sürüm yüklü. sanırım artık eklenti çalışıyor bildirimler geliyor ama mesela
bu ürünü eklediğimde 2424 dü sonraki gün 2007 tl oldu. 2 gündür habire fiyat değişti bildirimi geliyor eklentiye bakınca da güncel fiyat kısmının değşimediğini görüyorum. listemdeki tüm ürünlerde böyle, bildirim geliyor ama güncel fiyat sütununa işlenmiyor.
-
Opera kurdum ve 1.33 sürümü kurulu sorunsuz fiyatı güncelliyor. Bug ta kalmış olabilir aşağıdaki adımları deneyin lütfen.
- Ayarlardan ürünleri dışarı çıkar
- Ayarları sıfırla
- Ürünleri geri yükle
1.44 Sürümü yolda yarın yayınlanır muhtemelen. Yeni özellik işini görecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 31 Aralık 2024; 18:47:19 > -
firefox linkini koymuşsunuz ancak sayfayı açıldığında hata veriyor:
-
Adres doğru ama 3 gündür onaylamalarını bekliyorum. Onaylanınca açılır size de..
-
-
Ürün takip listesindeyse takip et butonu farklı renkte olsa ya da takip ediliyor yazsa daha iyi olabilir. Çok ürün olunca takip listesinde olup olmadığını bilemeyebiliriz. Böyle olunca da takipten çıkarmış oluyoruz ve geçmiş veri sıfırlanmış oluyor herhalde.
Bir de ayarlara tıklayınca versiyon bilgisi de yazabilir. Bu bölümden son versiyona güncelleme yapılmıyor herhalde, bendekinin versiyonu nedir göremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 31 Aralık 2024; 20:58:39 > -
Geri bildirim için teşekkürler. Yakın bir zamanda güncellemeyi yapıp yüklerim.
Ayrıca silindiğinde geçmiş veri sıfırlanmıyor. Geçmiş grafik verisini sunucudan çekiyor. Eğer ürünün grafiğini görmüyorsanız eski sürümde iken eklemişsinizdir ürünü. O ürünü silip tekrar eklemeniz gerekmektedir grafik verisi için.
Sürüm bilgisi eklentiler bölümünde görünüyor. Ama ayarlara da koyacağım. (sırayla)
-
edge de sorunsuz çalışıyor, teşekkürler..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X