sonradan fark ettim, fiyat yükselse bile düşmüş gösteriyor |
Amazon Fiyat takip eklentisi (3. sayfa)
-
-
bir de fiyat kontrol sıklığını 15 dk ayarladım, her 15 dakikada bir bildirim geliyor, listemdeki fiyatı değişen ürünlerin fiyatını tek tek bildiren bildirim geliyor, bu da rahatsız ediyor, bunun yerine 15 dk da kontrol ettiğinde fiyatı bir öncekine göre değişen ürün varsa sadece onun bildirimi gelse daha iyi olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocaman52 -- 1 Ocak 2025; 15:13:43 > -
Edge sürümü değil de google sürümünü ekle edge için. EDGE çok geriden geliyor güncelleme için.
1.44 sürümünde sil tuşunun solunda TİK tuşu var. onu kullanabilirsin fiyat değişiminden sonra.
-
Selamlar Hocam,
Yeni sürüm ile bildirim almaya başladım ancak bildirimi gördükten sonra yeşil kutucuk kalkmıyor. Sanki hep yeni bildirim gelmiş gibi görünüyor.
-
Sürüm bilgisi de veriri misin lütfen?
1.44 kullandığını var sayıyorum. ✓ işaretine Tıkladığında düzelmiyor mu?
Fiyatı değişmiş ürünleri baz alarak devam ediyor olması lazım.
Fiyat çekilemeyen ürünler için bildirim işareti yakıyor sorunu göstermek için. Bundan mı bahsediyorsun?
-
1.44 görünüyor.
✓ işaretine tıklayınca düzeldi hocam şimdi, teşekkürler.
Ekleme: "Fiyat Kontrol Sıklığı" 15dk seçili ancak 20dk sonrasında da son kontrol kısmı 14:11 görünüyor. 15dk'dan az bir sürede kontrol sıklığı imkanımız olsa sorun yaşar mıyız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 2 Ocak 2025; 14:33:21 > -
merhabalar,
muhtemelen bir yerde kaçırıyor hocam. iş bilgisayarımda eklentiyi kullanıyorum, opera 117 developer kullanıyorum. developer olduğu için mi sorun çıkıyor bilmiyorum.
sürüm 1.44 olunca bildirimler geldi ve normal çalışıyor gibi göründü.
lakin listemdeki bazı ürünlerde fiyat bilgisi yok diyerek grafik çıkmıyordu. ürünleri silip tekrar ekleyince grafikler geldi ama güncellemede sorun yapıyor. üstteki resimde de görüldüğü gibi güncel fiyat sütununa fiyat bilgisi gelmiyor. son kontrol saati opera sürekli açık olmasına rağmen 9.24 de takılı kaldı. bildirimler 15 dakika ayarlı ama gelen bildirimler çok uzun olduğu için eklenti sayfasına bakıyorum güncel fiyat yok. manuel bakıyorum değişen ürünü bulmak için, yada bazı ürünlerde ürün adı kısa olunca bildirimde eski yeni fiyat görünüyor ama bunda da aynı sorun var. fiyat değişmiş ama tabloya güncel fiyat sütununa işlemiyor.
ürünleri bir yerde toplayıp takip etmek amazon listelerinde dolanmaktan daha kolay. kolay gelsin.
-
1.44 sürüm edge üzerinde yayınlanmış kontrol edin isterseniz tekrardan sorunu. ✓ işaretini kullanmayı unutmayın.
-
Süre kısaltması olur aslında ama sorun yaratır. Şuan olmasa bile çok ürün olduğunda arka arkaya amazona istek gönderdiğinde bloklayabilir seni. ben yedim kendimden biliyorum :)
"20dk sonrasında da son kontrol kısmı 14:11 görünüyor. " Kontrolde bir sorun olmaması lazım. Muhtemelen ✓ işareti etkiliyordur. Denedim defalarca sorun yok aslında.
Çıkar bir yerden buluruz sorunu varsa eğer. Sorun devam ediyorsa bildir lütfen.
-
Operanın normal sürümünde denedim sorunsuz çalışıyor. Develepor sürümü de indirip deneyeceğim senin için sorun neymiş anlayalım. Yanlış hatırlamıyorsam şirket bilgisayarı demiştin onunla alakalı olabilir mi?
Eşitleme özelliğini denedin mi?
-
Yayınlandı hocam deneyebilirsiniz artık.
-
teşekkürler.
-
Sıcak bir fırsat olduğunda genelde 15dk'nın altında stok bittiğinden o yüzden süreyi kısaltabilir miyiz diye merak ettim.
Bendeki güncelleme olayı dün takılı kaldı niyeyse, ilginç bir durum... ✓ simgesine de birçok kez bastım.
-
evet iş bilgisayarımda kullanıyorum ama bir domain vs gibi bir kısıt yok. sadece internette filtre var.
opera eşitleme özelliğini biliyorum ama evdeki bilgisayar ve mobilde kullanıyorum, iş bilgisayarımda opera eşitlemeyi kullanmıyorum, pc biraz ayakaltı o yüzden.
ek: son güncelleme 2 ocak 9.24 iken 3 ocak 9:04 oldu. daha da güncellemedi. kodda bir yerde kaçırıyor sanırım. günde bir kez çalışıyor gibi görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 3 Ocak 2025; 10:27:48 > -
@Shift41 5dk ekliyorum zaman. Ek güvenlik önlemleri ekleyelim birde bloklanmamak için.
Çalışıyor ama ✓ butonu bug yapıyor sanırım. Kontrol listemde bu.
@crowler opera denedim sorun yoktu. Opera developer sürümü kurdum ondada sorun yoktu. Sorunu her zaman yapmıyor sanırım.
ek: Gecikmeli olsa da bir defa geç güncelledi, 15 dk olmasına rağmen 18 dk sonra yaptı. Check butonunun kabahati sanırım.
24 saattir 3 browser aralıksız çalıştı. ve sorunsuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 4 Ocak 2025; 3:41:8 > -
1.45 Güncellemesi ile birlikte
*Takip et Takipten Çık özelliği eklendi.
*Stoğu olmayan ürünler stoğa girdiğinde haber veren modül eklendi.
*Fiyat kontrol etmeme hatası giderildi.
*Ayarlara Versiyon bilgisi eklendi.
*Ayarlara 5dk seçeneği eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 10 Ocak 2025; 20:5:39 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X