Şimdi Ara

Amazon Fiyat takip eklentisi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
21
Favori
2.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.48 ile düzeldi Amazon Fiyat takip eklentisi 

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Sevindim.

• Rica etsem Sorun yaşayanlar eklenti sürümü ve browser modelini söyleyebilir mi?

Gördüğüm bazı sorunları paylaşayım. Eski sürümü kullanan arkadaşlar var sanırım yada browser tarafında sorun olabilir, iş yerinde dışarı çıkışlarda engel olabilir. Eğer sorun yaşıyorsanız bildiriniz lütfen.

1. Moda bölümünde renk beden seçimi yapmadan listeye eklemenize izin vermiyor. Ama bug yüzünden seçim yapmadan eklendiyse kaldırıp tekrar eklemeniz gerekiyor.

Amazon Fiyat takip eklentisi

2. Ürünün verisi yok uyarısını alıyorsanız ürünü listeden kaldırıp tekrar ekleyin. Sorun devam ediyorsa bildirin lütfen. Yeni eklediğiniz ürünlerde bile bu sorunu yaşıyorsanız sürüm bilgileri ile bildirin lütfen.

• Selamlar Hocam,

Bildirim olayına ek bir secenek olarak mail ile bildirme fikrini hic dusundunuz mu?

Mobil uygulamaya gerek kalmadan belki bu yontemle - en azindan benim icin - bu olay halledilmis olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shift41 kullanıcısına yanıt

Şuan itibari ile düşünüyorum mantıklı bir yol bulursam halledeceğim.

Kullanıcı tarafından çözülürse halledebilirim. Server tarafında yapılması gerekiyorsa üyelik gerektirir. Bu biraz zaman alır.

Teşekkürler geri bildirim için.

Şuan itibari ile düşünüyorum mantıklı bir yol bulursam halledeceğim.

Kullanıcı tarafından çözülürse halledebilirim. Server tarafında yapılması gerekiyorsa üyelik gerektirir. Bu biraz zaman alır.

Teşekkürler geri bildirim için.

ek: Kullanıcı tabanlı yaptığım zaman şu şekilde çalışacak. PC ve tarayıcı açık olmalı, indirim olduğunda mail ile bildirmesini kolaylıkla sağlayabilirim.

Ama bu işimizi görmeyecektir değil mi?

• ocuonline kullanıcısına yanıt

Aslında burada amaç; bilgisayar ve tarayıcı açık olmadan bildirim alabilmek. Burada iş başka tarafa kayıyor sanırım. Yapılabilirliği konusunda bilgim sıfır, sadece fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Belki duymuşsunuzdur, geçmişte fiyatseyir.com diye bir site vardı, farklı geliştirmeler konusunda fikir verebilir.

• merhabalar, şöyle bir sorun gözüme çarptı hocam. bildireyim.

opera 118.0.5419.0 sürümü ve eklentinin 1,48 sürümü yüklü.

ürünün fiyatı 1909 dan itibaren aralıklı yükseliyor. her listeyi kontrol ettiğimde 1924 iken fiyat değişimini onayla ile tikliyorum. ondan beridir yaklaşık 10 gündür fiyatları çekiyor , fiyat farklı olsada = diyor aktar a tıkladığımda es geçiyor. birde

ürün stokta olmasına rağmen fiyat gelmiyor bazı ürünlerde. son kontrol kısmıda bazen güncelliyor bazen güncellemiyor. sabah 8.30 dan beri pc açık ama dün akşam yaptığı son kontrolü gösteriyor hala.

• her firefox güncellemesinde takip listesi sıfırlanıp siliniyor Amazon Fiyat takip eklentisi 

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Benimde son 2 seferdir liste sıfırlanıyor. ( Chrome )

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mantıklı bir çözüm bulup halledeceğim yakın zamanda. İnşallah

• crowler C kullanıcısına yanıt

(indirim oranı %1 altına düşünce algılamıyordu.) Düzeltmiştim bu hatayı aslında sanırım farklı tarayıcılarda hala sorun devam ediyor.

Listeme ekledim sorunu.

Teşekkürler bilgilendirme için

• @VLX

ilgileniyorum hemen.

Teşekkürler bilgilendirme için.

Sorun güncelleme sonrası browser local storage içerisindeki verileri silebilir.

Hatta cleaner programı çalıştırırsanız çerezleri silmek için yine listeyi temizler.

Bu yüzden local seçeneğini kaldırıyorum. Sadece sync olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 25 Ocak 2025; 9:23:56 >
  • 1.49 yayında

Son zamanlardaki hatalar giderildi.

yeni özellik önerisinde bulunayım.

mevcut fiyat aktar butonunu her ürün için olacak şekilde yaparsanız çok da işlevsel olur. örneğin güncelleme sonrası bir ürünün fiyatı %20 artmış, diğeri %5 düşmüş. %5 düşen ürünün fiyatını taban fiyat yapmak istediğimde yüksek fiyatlıyı da aktarıyor, dip fiyat kayboluyor. belki kodu çok değişmeniz gerekecek ama ekleyebilirseniz eklenti daha işlevsel olur.

ek:

birde stoğu biten ürün stoğa girdiğinde bildirim kapatılmış olsa bile bildirim gönder gibi bir seçenek ayarlara eklenebilir.hatta detaylandırıp ayarlar menüsünde stoğu bitmiş ürünlerden bir bildirim alınması istenilen ürünler için liste yapıp bu listedekilere özel bildirim atılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 28 Ocak 2025; 13:15:43 >

(mevcut fiyat aktar butonunu her ürün için olacak şekilde yaparsanız çok da işlevsel olur.)

1.49 sürümü ile şuanda ➕🟰⬇️⬆️ bu koşullar sağlandığında güncel fiyatı baz alacak şekilde ayarlardım. (daha farklı bir şey söylüyorsan biraz daha detaylı anlatman gerekecek.)

ek: Yakında bildirim seçeneklerini detaylandıracağım. stoğa giren ürün, zamlı yada indirimli ürün için bağımsız zil sesleri gibi.

Tek ürün için bildirim şuan için olmayabilir. ama stoğa giren ürünler bağımsız bildirim olabilir.

1.49 sürümde sanırım aktara tıklayınca tümünü düşsede artsada aktarıyor.

demek istediğim mesela fiyat durum simgelerinin yanına bir sütun ekleyip bu sütun içinde buton yada sola ok gibi bir simge olabilir. yani her ürün için olacak. fiyatı düşmüş (yada yükselmiş, kullanıcı hangi fiyatı taban yapmak isterse, yani indirim takip edeceği fiyat yapmak isterse) bir ürün için bu butona tıklayınca o satırdaki ürünün fiyatını taban (referans) fiyat yapacak, tepedekine tıklayınca (yani mevcut butona) da tümünü aktaracak. kısacası aktar işlemini tek tek kullanıcı da yapabilse daha işlevsel olur düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 29 Ocak 2025; 0:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Normalde sadece fiyat değişimlerinde baz fiyatı almak istedim ama 54.788,65 tl lik ürünün fiyatı 1 tl düşmüş olduğunda fiyat değişimini algılamasına rağmen 🟰 olarak işaretliyordu ürünü. Bu yüzden bende 🟰 koşulunda da taban fiyatını almasını sağladım.

İstediğin özelliğe gelince bir sonraki güncellemede ➕🟰⬇️⬆️ bu işaretlere tıklandığında tek tek baz fiyat yapılabilecek hale getireceğim. (Doğru anladıysam bunu istiyorsun sen.)

evet şöyleki listedeki bir ürünün fiyatı 200 tl artıyor. diğeri 40 tl düşüyor. aktar dediğimizde güncel fiyatların hepsini aktarıyor, yükselen ürününde fiyatı taban fiyat oluyor. ya düşenleri aktar gibi tek buton yada tek tek aktar işlevini koyarsanız fiyat takibi yönünden daha işlevsel olur.

Ama şöyle bir durum var.

Fiyat kontrolü yaparken "Eski f." baz alınarak kontrol ediliyor. Eğer fiyatı yükselen ürünün Güncel fiyatını baz almazsan her kontrol ettiğinde uyarı verecektir. (Ve her fiyat değişimi algıladığını düşündüğünde bir takım olaylar tetikleniyor. Bunlardan biri "fiyat değişimlerinin kaydını tutan sunucuya sürekli istek gönderecektir."

Neyse toparlamak gerekirse "bir sonraki güncellemede ➕🟰⬇️⬆️ bu işaretlere tıklandığında tek tek baz fiyat yapılabilecek hale getireceğim."

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.