Şimdi Ara

Amazon Fiyat takip eklentisi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
21
Favori
2.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kullanışlı bir eklenti olduğunu söyleyerek başlayayım. Tarayıcı olarak Chrome son sürüm ve 1.49 eklentiyi kullanıyorum. Güncel fiyat göstermiyor fakat fiyat değişim bildirimini gönderiyor.

• 0ythun kullanıcısına yanıt

Ürün linki paylaşabilir misin?

Kontrollerde bir sorun görünmüyor.

Teşekkürler bu arada iyi dileklerin ve geri dönüş için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 30 Ocak 2025; 23:27:39 >
  • ocuonline kullanıcısına yanıt
    Amazon Fiyat takip eklentisi

Güncellemede 5dk'da bir ayarlı ama güncelleme alamıyorum.

ayarlardan ürünleri dışarı aktar yaptıktan sonra sıfırlayın ardından tekrar içeri aktarın.

Güncellemeler yüzünden bug oluşuyor sanırım.

Ben testler için sürekli yazılım kaldırıp yüklediğimden bende hata vermiyor.

ek olarak opera ve 1.49 sürümde dünden beri çalışmıyor. dediğiniz gibi ayarları sıfırlayıp içe aktar ile yine çalışmadı. ayarları sıfırlayıp tarayıcıyı yeniden başlatıp içe aktardım yine çalışmadı. sürekli aşağıdaki ayarlarda kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 31 Ocak 2025; 13:59:34 >
  • crowler C kullanıcısına yanıt

Çalışmıyor derken? Kontrol mü etmiyor?

• Fiyat değişimlerini onayla tikine bastıktan sonra çekmemeye başlıyor sanırım güncel fiyatları, şu an gün değiştikten sonra 5dk'da bir çekmeye başladı.

Tamamdır kontrol ediyorum.

Geri bildirim için teşekkürler.

evet kontrol etmiyor. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çalışmadığı zaman bazen ertesi gün 1 yada 2 kez kontrol ettiğini görüyorum, tekrar gün dönünce tek tük çalışıyor bazen. aktar denediğimde sanırım düzenli kontrol yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 9 Şubat 2025; 0:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

uygulamada bugünlerde sıkıntı var, hiç güncellemiyor kendini, en son 6 şubatta(2 gün önce) güncellemiş

• Biraz gecikmeli olsa da yeni güncelleme ile sorun giderilmiştir. 1 gün sonra yayınlanır sanırım.

@0ythun @crowler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 9 Şubat 2025; 20:8:28 >
  • Eklentinin gelişimi açısından naçizane fikir belirtmek isterim, güncel fiyatta kırmızı olarak yani fiyatı artan ürünü fiyat değişimine tıkladığımızda eski fiyata çekmese daha yararlı olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta indirim bekliyoruz :) ya da grafikte gözüken en düşük fiyat için ayrı bir sütun mu olmalı çok mu kalabalık olur bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ythun -- 10 Şubat 2025; 12:48:42 >

Bir arkadaş daha bahsetmişti bundan. Yakında halletmek için bir yol bulacağım.

Eklenti normalde eski fiyat ile fiyat karşılaştırması yaparak indirim yada zam olduğunu belirliyor.

➕ ⬆️ ⬇️  işaretlerine tıklanarak fiyat güncellenmesinin tek tek yapılabilmesini sağlayacağım.

eklenti 1.50 sürümde ama hala çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 13 Şubat 2025; 13:20:53 >

:(

Rica etsem denetleyebilmem için ürünleri dışarı aktar deyip benimle paylaşabilir misin? liste içerisinde Fazlalık eskiden kalan kod varmı bakmam lazım.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Sorun eklentide değil de kaydedilen verilerde.

olması gereken örnek veri :

[

{

"id": "B0BQFCV4YH",

"name": "Yayla Uzun Tane Pirinç 2 Kg",

"newPrice": null,

"oldPrice": "76,00TL",

"status": null,

"url": "https://www.amazon.com.tr/dp/B0BQFCV4YH?th=1&psc=1"

},

{

"id": "B0C3RMKZ53",

"name": "Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 950 g",

"newPrice": null,

"oldPrice": "129,67TL",

"status": null,

"url": "https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3RMKZ53?th=1&psc=1"

}

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    ]

Daha önceden güncellemeler ile kodun içerisine verileri düzenleme kodu eklemiştim. Ama sanırım update zamanlarında versiyon atlayarak güncelleme yapılmış bu yüzden bazı kişilerin verileri düzgün değil. Yada ürünün sayfasından çekilen veride sorun oluşmuş.

Yeni versiyonda

ayarlara "Veriyi Düzelt" diye buton ekledim.

➕ ⬆️ ⬇️  işaretlerine tıklanarak fiyat güncellenmesi tek tek yapılacak.

özel mesaj ile ürünleri dışarı aktar diyerek listeyi benimle paylaşır mısın lütfen?

ilettim.

• 1.51 Yayında

merhabalar, 1.51 sürüm sabah güncelledi ve ayarlardan veriyi düzelt dedim. sonrasında gayet güzel çalışıyor.

tekli olarak fiyat aktarımı yapmışsınız ve güzel olmuş ama şunu da ekleseniz çok güzel olur. ayarlarda "sadece fiyatı düşen ürünlerde bildirim göster" seçeneği olursa isteyen kullanıcı sadece düşen ürünlerle ilgili bildirim alır. ben yükselen ürünle ilgili bildirim görmek istemediğim için bildirimleri kapalı tutuyorum, ara ara eklentiye tıklayıp listeden kontrol ediyorum.

elinize sağlık güzel oldu eklenti.

ek: bildirimleri açtım ve istediğim özelliğin var olduğunu gördüm. fiyat yüksek olsada bildirim gelmiyor. çok güzel olmuş. tekrar elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 18 Şubat 2025; 11:25:11 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.