Şimdi Ara

Hello Ladies (2013-2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geek olması için illa çizgi romancılarla mı alakalı olmalı
    imdb pls.
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 Kasım olarak açıklanmış final bölümü
  • Olm niye iptal ediyonuz bu diziyi yav

..
  • Diziyi daha once gormustum iptal olmus hic haberim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin son bölümü yayınlanmış, gerçi bölümden ziyade film niteliğinde sanırım. Zaten "Hello Ladies: The Movie" adıyla yayınlanmış, süresi de 85 dk. Çeviri %50'de şu an, bitince izleyeceğim. Diziyi takip edenlere de duyurulur.
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt
    eyw tamamlansın topluca izlicem.
  • Hello Ladies: The Movie'nin alt yazısı çıktı. Bu da dizinin son alt yazısı demek. Diziyi izlemek için dizinin bitmesini bekleyen arkadaşlara duyuralım, artık gönül rahatlığı ile başlayabilirsiniz.

ALTYAZI.org
    Hello Ladies The Movie | ALTYAZI.org için arama sonuçları
    http://altyazi.org/sub/s/345865/Hello-Ladies-The-Movie.html

• Hello Ladies: The Movie

Ben bölümü oldukça beğendim, süresi için yukarıda 85 dk yazmışım ancak süre 80 dakikaydı. Biraz bölümün içeriğine değinmek gerekirse...

Biraz klasik bir senaryo gibi gözükse de izlerken epey güldüm ve eğlendiğimi söyleyebilirim. Sonuçta eski kız arkadaşını kıskandırmak için en yakınındaki kadının yardımını istemek, hayatının onsuz da çok iyiye gittiğinin mesajını vermek oldukça klişe bi' senaryo ama dediğim gibi bu klişelik bile bu bölümden keyif almamı engellemedi. Bölüm sonunda Stuart-Jessica birlikteliğini de gördük. Bunun olacağı da dizinin ilk bölümünden belliydi zaten. Hayatında istediklerini yapamamış, hayatını istediği şekilde sürdüremeyen iki insanın mutluluğu birbirlerinde arama çabalarına girmesi şeklinde dizi bitti. Bölümde içerisinde "Türkler" kelimesinin de geçtiği sahne vardı ki herhalde en çok oralarda gülmüşümdür, buraya yazmıyorum, izleyince görürsünüz zaten.

Şahsen diziyi severek izliyordum, gönül isterdi ki daha da devam etsin ama maalesef düşük reytinglerin kurbanı oldu yapım ve bu kadar erken bitirildi. "En azından diziye final yapma şansı tanıdılar" diyerek de kendimizi avuturuz artık.

• İlk bölümü izledim komik değil, aksine üzücü.
  • Beklediğimden çok daha iyi çıktı epey sevdim diziyi. İptal olması çok kötü olmuş. 8/10. Filmi izleyince editlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıyalım bakalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.