Şimdi Ara

Hello Ladies (2013-2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hello Ladies (2013-2014)

The Office, Life's Too Short ve Extras'ın ortak yaratıcılarından Stephen Merchant'ın geliştirmekte olduğu komedi dizisi projesi, HBO'dan sezonluk sipariş aldı.

Hello Ladies, güzel insanların büyüleyici dünyasına girebilmek için gerçekleştirdiği girişimlerde başarı sağlayamadığı Los Angeles'ta umutsuzca aşkı arayan Stephen isminde uzun boylu, beceriksiz ve garip bir İngiliz adamın (Stephen Mercant) yaşadıkları üzerine odaklanan bir hikayeye sahip.

Stephen Merchant, 2011 Eylül ayında İngiltere genelinde Hello Ladies ismini verdiği bir stand-up gösterisi ile turneye çıkan ve bu gösteride yer verdiği temaları ekrana uyarlayacak. Kendi gerçek yaşam deneyimlerinden ilham alarak senaryoyu kaleme alan, çeşitli yapımlarda kendisini oynarken kamera önünde izlediğimiz Merchant dizide oyuncu olarak yer alıp ana karakteri canlandırıyor.

HBO ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Hello Ladies'in ilk sezonu için 8 bölümlük sipariş verildi.
    Dizi 29 Eylül 2013'te HBO ekranlarına gelecek.

Stand-up gösterisinden uyarlanma olacak olması, ayrıca bu gösteriyi yapan kişinin yine dizide başrolü üstlenmesi bana Flight of The Conchords dizisini hatırlattı. Beğendiğim bir yapımdı. Umarım aynı etkiyi, hatta fazlasını yaratır.

http://www.imdb.com/title/tt2378794/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 17 Ocak 2015; 22:51:59 >

• İlginç bir noktaya değinmişsin, FOTC gibi bir şey olursa şahane olur gerçekten.

Stephen Merchant'ı Extras ve The Office UK'den biliyoruz zaten, HBO da var arkasında. Güzel olacak gibi.
  • HBO yapıyorsa izlenir. Bekleyelim.
  • Değerlenir buralar yerimizi alalım
  • Güzel olacak gibi.Çıksın izlerim.Tabi bir de HBO faktörü var.
  • Bende bekliyorum ciksin bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemedeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13 Reasons Why (2017) | Netflix
    8 yıl önce açıldı
    The Office (2005-2013)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 29 Eylül'de başlayacağı açıklandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Eğlenceli olcağa benziyor. İzlenir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

uzun boylu, beceriksiz ve garip bir İngiliz adamın (Stephen Mercant) yaşadıkları üzerine odaklanan bir hikayeye sahip

bunu okuyunca aklıma direk bu adam geldi.

• İlk bolum yayinlanmis telefona insin izleyeyim bakalim.

• İlk bolum olarak iyiydi.İlerisi icin umut var.Jessica

• Takip.
  • Yayınlandı ilk bölüm.

Hafta sonu izleyeceğim
  • Hangi diziyi izlesem bilemedim.Ne çok dizi doğdu bu ara.

Blacklist
    Peaky blinders
    Hostages
    Sleepy hollow
    masters of sex
    shield

Hepsini indirdim birde bunu indireyim hafta sonu bir bakarım artık.
  • ilk bölüme bakalım eğlenceli bir yapıma benziyor bir de HBO gibi artısı var......
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Sleepy Hallow bence izlenmeli. Ama her bölüm ayrı bir şey ararım diyorsan sıkıcı olabilir. Zaten çoğu dizide aynı çizgi var. Hayalet gelir, işi tam bitirecekken kahramanlarımız, hayaleti öldürür gönderir bir şey yapar.

Ama ben konusunu seviyorum. Blacklisti baya övüyorlar konusunda, yakında ben de izleyeceğim.
  • BD911 kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımdan hostages shield ve master of sex e başlamadım daha diğerleri takip etmeye değer.Blacklist ve peaky blindersi tavsiye ederim güzel diziler.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Dikkate alacağım dostum. Günde bir iki bölüm oyalasa beni yeter de artar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.