< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 16 Mart 2019; 17:27:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 16 Mart 2019; 17:27:25 > |
Bu antolojiyi indirdim. Öyle ya da böyle bölümleri izlerken az önce Beyond the Aquila Rift adlı bölüme denk geldim. Sırf bu bölüm için bile seriye saygı duyabilirim. Detroit: Become Human benzeri (çok daha gerçekçi) çizimleri, konusu ve bana göre en önemli unsuru altyapısıyla kısa bir analizi hak ediyor.
Müthiş kere müthiş bir bölüm. Film, dizi ya da animasyon fark etmez; eğer bir noktada dinsel çağrışım veriliyorsa okumaları da ona uygun yapmak gerek. Mesajın ana kaynağı da budur. Alien son filminde Davud heykelinin verilip, rahibin bir uzay gemisinde olması ya da Ex Machina filminde Caleb ve Ava hikayesinin Adem ve Havva özdeşleştirmeleri gibidir. Teknolojinin top yaptığı noktadaki dinsel durumlar hikaye akışının tehlikeli gideceğine atıfta bulunur. |
|
Eline sağlık üstad yine döktürmüşsün, zevkle okudum.
|
Yeni sezon yakında geliyor. x (formerly twitter) Ricardo Alves (@incalstory) on X https://twitter.com/incalstory/status/1789632462487711938 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|