Şimdi Ara

Love, Death & Robots • Netflix (15 Mart 2019) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
6.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3.sezon puanlar hep 7 civarı, batırmışlar sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 bolum izledim ilk 2 bolum güzel gerisi cok baydı

• 2.bölüm dışında pek beğendiğim bir bölüm olmadı.

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bu sezon geçen sezona göre daha iyiydi fakat ilk sezonun kalitesine yaklaşan içinde efsane olmuş diyebileceğim bir animasyon yoktu.Sosyal mesaj olarak bu çevreci duyarı,insanoğlu her şeyi sömür vs istiyor tarzı mesajlar sıktı gerçekten.Animasyon kalitesi geçen sezona göre daha iyi fakat çeşitlilik görmek isterdim sadece cgı değil.Lovecraft reise selam çakmaları güzel olmuş.Bölümlerin nereyse hepsinde finall boss tarzı yaratık görmek sıktı.Kozmik korku türüne güzel örnekler görebiliriz bu beş yıllık süreçte fakat çıkan işlerin çoğunlu vasat olur gibi geliyor.
  • 2 ve son bölüm iyiydi. Gerisi meh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci sezondan fersah fersah iyi olmuş. birinci sezonun gerisinde ama. izleyip de beğenmediğim bölüm olmadı üçüncü sezonda.

jibaro en sevdiğim bölüm oldu.

• aga biz ne izledik ?

• Neredeyse her telden çaldıkları için, bölümler herkese hitap etmiyor hali ile birisinin ayılıp bayıldığı bir bölüm başkası için kötü olabiliyor. Şahsen bu sezon tüm bölümleri sevdim, hatta ilk sezonla yarışacak derecede sevdim bile diyebilirim. Az bölüm sayısına göre kalite bence çok yukarıdaydı.

Bad Travelling ve In Vaulted Halls Entombed'ı birkaç kez izledim, aşırı iyilerdi.

• Tüm bölümleri çok iyiydi hatta ilk sezon ile yarışır.

• Safi hayal kırıklığı.

2.bölüme bayıldım, Fincher farkı bariz fakat diğer bölümlerin animasyon şovundan başka hiçbir numarası yok.

Her bölümde 8 bacaklı böcekler, klişe amerikan timleri, çatışma, kan vahşet..
    Ben bu diziyi bunun için izlemiyorum.

• Galiba 4. sezon onayı almış. Hazır aklıma gelmişken yazayım, Fincher babanın yönettiği bölüm hariç 3. sezon da çok iyi değildi bence. Baba en iyi hikayeyi kapmış Genelde son bölüm de beğenilmiş ama onun kafasına giremedim ben pek.

Animasyon tekniklerini kullanma konusunda biraz ego tatmini yapıyorlar gibi geldi bana. Hikayeler vasat ama animasyonlar nefis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 9 Haziran 2022; 10:53:24 >
  • Yeni sezon yakında geliyor.

x (formerly twitter)
    Ricardo Alves (@incalstory) on X
    https://twitter.com/incalstory/status/1789632462487711938
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.