< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 28 Şubat 2021; 17:28:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hellpoint TR yama 'Yayımlandı'
-
-
Maşallah kardesim durmuyorsun😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 14 Şubat 2021; 13:48:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
Maşallah kardesim durmuyorsun😉2 soul like oyununa bir giriştim. Ama bundan sonra yine rolantiye dönerim kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: freeman19302 soul like oyununa bir giriştim. Ama bundan sonra yine rolantiye dönerim kardeşim.
Alıntıları GösterSen nasıl istersen kardesim ben herzaman yanındayım.😉
quote:
Orijinalden alıntı: freeman19302 soul like oyununa bir giriştim. Ama bundan sonra yine rolantiye dönerim kardeşim.
Alıntıları GösterSouls oyunları iyidir hırs yaptıkça keyif alıyorsun.
-
Ben bu nicki bir yerden hatırlıyorum da hayırlısı :)
-
Resimler eklenmiştir. Oyunun çeviris bitmek üzeredir. Aşağı yukarı çevirilecek 1500 satır kalmıştır.
-
Elinize emeğinize sağlık....
-
Harika bir souls like dır, bir kere bitirdim tr yama çıkarsa bir kere de tr oynarım emeğinize sağlık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teste geçilmiştir. İlk mesajda da yazdığı gibi. Uğraşmaya gerek görmediğim 2000 satır nesne açıklması olmasından mütevellit. Bu ksımlar tamamı ile translatedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 23 Şubat 2021; 22:24:57 > -
Yama yayımlanmıştır. Herkese iyi oyunlar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 28 Şubat 2021; 19:0:10 > -
eline sağlık hocam denemek istediğim bir oyundu.
-
Elinize emeğinize sağlık
çok iyi
-
Yamayı dlc ile deneyen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yama yayımlanmıştır. Herkese iyi oyunlar dilerim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X