Şimdi Ara

HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
18.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5exp ile mi acilcak?
  • S7Jumper S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 10x ile başlayacak hafta sonu 2 gün süre ile daha sonra 5x
  • alper_d kullanıcısına yanıt
    bol sans...
    100-300 olsada herkes oynasa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 2 Haziran 2014; 2:13:49 >
  • Serveri free ye çevirmekle en iyisin yaptın.Exp biraz daha yüksek olsa gelebilirdim bende.
  • Albert De Salvo kullanıcısına yanıt
    Exp yüksek olduğu zaman speed hack kullananları tespit etmek zorlaşıyor. 5x olunca hemen report ediyorlar falan oyuncu dün başladı bugün 60 lvl diye direk ban :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_d

Exp yüksek olduğu zaman speed hack kullananları tespit etmek zorlaşıyor. 5x olunca hemen report ediyorlar falan oyuncu dün başladı bugün 60 lvl diye direk ban :)

Valla ilginç bir güvenlik yöntemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

Orijinalden alıntı: alper_d

Valla ilginç bir güvenlik yöntemi

Harbiden ilgincmis :)
    /////

En guvenli yol (en azindan bir cok noob icin) guvenligini saglamak istedigin dosyaya CRC32 ile chcsum yapmak.
    Speed hack icin Player.bmd oluyor bu bunun gibi Item.bmd ve bir kac gerekli dosya icin chcksum olusturup kendi maini'ne dll ile packliceksin, hack denendiginde bmd dosya hatasi vericek, benim bildigim en guvenli yol bu.

(burdan ornek kodlari bulabilrsin)http://rosettacode.org/wiki/CRC-32

(Burdanda nasil yapilacagini bulabilrsin)http://forum.ragezone.com/f197/protect-files-unauthorized-changes-source-863822/

Yalniz burda pack ile ilgili bilgi verilmemis sadece bu yontemle yaparsan yine hack yapilabilir ama bircok noobu uzak tutar, daha iyisi icin yaptigin crc32.dll

Compress UPX(google !) ile maine attachlersen kokten kurtulmus olursun.

Boylelikle exp'yi de insanlarin oynayabilecegi seviyeye cekebilirsin.

• S7Jumper S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ettim. İlk fırsatta inceleyip düzenlemeleri yapacağım.
  • Hayırlısı olsun başarılar
  • sakaml gercekmi bu server:D
  • hocam senin 2010 2011 senesinde kurulan forum sitelerinden de biliyorum cogu yazını okudum bu isi ciddiye aldığının farkındayım bi ise rahatça para harcayıp guzel bi server elde etmek istediğini goruyorum. ben veririm 3 tl nedir bi cay parasi disarida 97d guzel bi server guzel arkadaşlıklar.. guzel olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hkniysrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sunucu ücretsiz olarak açılacak. Oynamak için bağış yapmanıza gerek kalmayacak.

HellYeahMU Türkiye ve HellYeahMU International 7 Haziran Cumartesi akşamı 18:00'da başlatılacak.

Herkese şimdiden iyi oyunlar dilerim.
  • HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13]

Sita acılmıyor
  • sorunsuz aciliyor bende.
  • dumanyak123 D kullanıcısına yanıt
    Sabır arkadaşlar. Yeni siteyi düzenliyorum.

Sunucuyu Cumartesi akşamı yerine bu gece 11-12 arası açmak için çabalıyorum.
  • Tr olan siteden giremedm dierinden girdi.
    Oyunun bu gece acılabilicek olması guzel bi haber hazır laptopum bozukken eski bilgisayarımda biraz nostalji yapmayım bari
  • Oyuna girdim serveri inceledim . Güzel bi iş çıkacag benziyor bayag emek harcamıssınız. Ama kasıcak yer bulamadım arenada canavar yok. Lost7 ve davıas kaleye spot koysanız kasma ortamı oluşşa . Satıcılarada bıraz duzenleme gerek lorencıa bardan bk itemlerı kalkmalı mesela. Potlar 3erli satılıyor. En az bi 50ser 100er adet olsa mesela . Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dumanyak123 D kullanıcısına yanıt
    Potlar için Potion Girl'e bakınız. Aynı potları lorencia barmaid'e de koyacağım. 5x bir sunucuda zaten spot olmaz. Bazı haritalarda yaratık sayısını arttırabilirim ilerleyen zamanlarda. Başlangıç olarak Lorencia, Noria, Davias, ve Dungeon yaratıklarının vuruş gücünü düşürdüm. Oyuncular ilk levellerini daha kolay kasabilsinler diye. Ancak lvl 30-40'tan sonra mutlaka partilere ve hatta energy elf ile desteklenmeye ihtiyacı olacak herkesin. O yüzden arkadaşlarıyla başlayan herkese tavsiyem, birisi mutlaka energy elf kassın. Bu sunucudaki en değerli karakter olacaktır.

HellYeahMUbeta sürecinde. 7 Haziran akşamı açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 6 Haziran 2014; 21:54:48 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.