Şimdi Ara

HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
18.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyuna giren ilk oyuncuya 10 bless, 10 soul ve 10.000.000 zen verilecek.
    Cumartesi ve Pazar günü çeşitli etkinliklerle hediyeler dağıtılacaktır.

Türk Mu Online seven herkese hayırlı olsun. İyi oyunlar.

Admin Character: Elif
    Yer: Lorencia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 6 Haziran 2014; 23:22:03 >
  • Hayirli olsun sunucunuz.
    Nâsip olursa bugun gezmeyi gelirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya koydum, oynucam lan

edit: server offline?
    edit2: ayrica settings dosyasinda windows mode etkinligi calismiyor :( sadece minimizer ile calisiyor. gördügüm/düyduguma göre sound da ayni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 7 Haziran 2014; 13:41:21 >
  • Türkiye server'ı online. HellYeahMU International kapalı.

Türkiye sunucusunda oynayabilmek için HellYeahMU Türkiye dosyasını indirmeniz gerekir.

Buradan indirebilirsiniz:http://tr.hellyeahmu.com/index.php?page_id=downloads
  • alper_d kullanıcısına yanıt
    bunu indirdim zaten hocam. ?
    Edit: ben almanyada dogdum haci, burda yasiyorum. sadece türkiye icinmi acik bu server?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 7 Haziran 2014; 13:45:51 >
  • Download linkler international server linkleri kalmış. Linkler düzeltildi.

Full client Türkiye download link:http://downloads.hellyeahmu.com/HellYeahMU_TR.rar
  • Tesekkür ettim, oynayalim ozaman hadi

Edit: oyundayim fakat hero acinca herhanig bi nickimi kabul etmiyor? ShineX, xShinex, [ShineX] _ShineX_ hersey denedim sebebi nedir admin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 7 Haziran 2014; 13:54:59 >
  • Character adı özel karakter veya türkçe karakterler içermemeli. ShineX ya da xShinex alabilmen lazım. Kontrol ediyorum...
    denedim defalarca olmadi, Blackdeath actim ama ShineX le oynamayi tercih ederim :S
  • Sorunun kaynağı engellediğim bazı türkçe karakterlerin kaydettikten sonra ingilizce karakter olması.

ı harifini, i harfi yapmış. içinde i harfi olan nickleri kabul etmiyor. Düzenledim yeniden başlatıyorum...
    Olmuyor...
  • Sunucu yeniden başlatılıyor. 5 dakika sonra giriş yaptığınızda tekrar deneyin.

Tespitleriniz için teşekkür ederim. Oyuna girdiğinizde ilk oyuncu olarak 10b+10s + 10 milyon zen alacaksınız.

İyi oyunlar..
    Cok Tesekkür ettim. Is cikardik bizde :D

ohhhh yeaah sevindim bak buna :D
  • Haci oyunda Cheat Engine calisiyor denedim. x5 speed calisiyor daha üzerini denemedim. bunu engelleyebilirmiyiz?

Edit: 5dk sonra dc verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 7 Haziran 2014; 14:58:02 >
  • Biliyorum. Kullanma yeterli. Bu serverda onları tespit etmekten kolay birşey yok.
  • yeni üyelikle oyuna girmeye çalıştığımda üyelik banlı uyarısı alıyorum, sebebi nedir?
  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    Mail aktivasyonu gerektiriyor. Kayıt olduğunuz mail adresine gelen aktivasyon linki ile hesabınızı aktifleştirebilirsiniz.

Gelen kutusunda değilse, gereksiz klasöründe olacaktır aktivasyon maili.

İyi oyunlar.
  • speedhack 10x bile calisiyor :( sonra dc veriyor denedim. bunu kapatmamiz lazim haci.
  • Sevgili arkadaşım. Lütfen hile deneme. Hile kullanan oyuncuları enselerim ben. Server 5x. olmadı oyuncu sayısı arttımı 2 tane GM koyarım trace atarlar oyunculara, hile kullanan permanent ban. Sen bana bırak orasını. Hile deneme. güvenlik açıkları var sunucunun. iş hileye kalırsa premium serverları hatta globali patlatan israilli oyuncu arkadaşlar biliyorum. O işin sonu yok...

iyi oyunlar.
    Yardim amacli diye sey yaptim ama peki :) sorun cikmaz ilerde ins :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.