Şimdi Ara

HellYeahMU Season6 Premium MuEngine %100Bugsuz! (Resim Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flashları sanıyorum virüs olarak algılıyor bende eset 32 kullanıyorum aynı sorun bende bile var o derece:D
  • mu guard bazı antı vıruslerde sorun verıyor :) oyunda 30 lvl oldm ama 0 para buldum daha 3 esya sattım zen 1.000 oldu harıtadan harıtaya daha gecemedım parasızlıktan bu kadarda zor olmamalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanmu -- 28 Haziran 2012; 20:18:06 >
  • Yeni Başlayacagım Arkadaslar 6 Yıl Sonra Mu Online Hayatına Geri Donus Yapmak İstiyorum

Yardım Edecek Arkadaslara Duyrulur.

NİCK : DrazraiL
    İsim : İskender

Eski Nicklerim

MoNaRcH & Caspertim

Yardmcı Olursanız Seviniyim...

Simdiden Tesekkürler..
  • nick iLLeGaL herturlu yardımcı olurum kardesım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muonline31

nick iLLeGaL herturlu yardımcı olurum kardesım :)

Nick Hic Yabancı Deil ... :D
  • her yerde gorebılırsın cok eskılerden berı aynı nıckle yılalrca oynadım belkı player belkı gm oldugum swlerden tanısmıszdır snnkıde hıc yabancı gelmıyor :D
  • arkadaşlar Microsoft Security Essentials-Eset-AVG 2011 sorun çıkartıyor muguardlı mainlerde bilginize.
  • bende avast var açılmadan kapanıyor main, avast ı kapatmama ragmen aynı, birkaç serverda da aynısı oluyordu ama kapatınca açılıyordu, bu hala neyi algılıyor bulamadım
  • bende microsoft essential kullaniyorum hicbir sorun yok
  • arkadaşlar bilgisayarımda microsoft security essentials yüklü şuana kadar bir sürü mu guard'lı server oynadım hiç bir sorun çıkarmadı. şuanda bu server'ıda sorunsuz oynuyorum. belirtmek istedim.
  • furkan mu guardın kendisinin helper benzeri bir şeyi olduğunu söylemiştin ve kullanımına izin vereceğim demiştin. nasıl kullanıldığı hakkında biraz bilgi verirmisin?
  • Avira Antivir Pro kullanıyorum virüs algılamadı.
  • pcden pcye farklılık gösterebiliyor arkadaşlar. mu guard resminden sonra main geldiği an geri gidiyorsa sorun virüs programından yada ekran kartı güncellemesi yapmanız gerekli.
  • guncelleyın enellıkle sorun kalkıyor
  • Evet arkadaşlar son tahlilde düşünceleriniz nedir? oyuna az önce bir restart yaptım bazı değişikleri ayarladım kontrol edebilirsiniz
    -Box droplardaki item seviyeleri düşürüldü
    -Exc. item düşme oranları artırıldı
    -speedhackle ilgili sorun vardı o giderildi
    -bazı itemler yere droplanamıyordu bir kısmı halledildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Evet arkadaşlar son tahlilde düşünceleriniz nedir? oyuna az önce bir restart yaptım bazı değişikleri ayarladım kontrol edebilirsiniz

furkan para işinede bir el atsaydın anamız ağladı para toplayacagız diye yine toplayamadık. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Evet arkadaşlar son tahlilde düşünceleriniz nedir? oyuna az önce bir restart yaptım bazı değişikleri ayarladım kontrol edebilirsiniz

exc itemlerin box of kundunlardan ve eventlerdan temin edilmesi gerekir.. Normal olarak moblardan çok fazla düşmesi güzel birşey değil. Moblardan da düşsün ama çok fazla olmasın oyunun tadı kaçıyo !?
  • beyler hiçbirinizde oyunun açılmaması gibi bir sorun olmuyor mu
  • Bu Versionda MuHelper yok onun yerine güzel botu olan varmı energy elf ıcın flan ?
  • Yokmu s6 da çalışan Auto Clicker beylre ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.