Şimdi Ara

HellYeahMU Season6 Premium MuEngine %100Bugsuz! (Resim Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PMYO0303

bi s git birader

iste aynen senin gibi playerlardan bu serverlar tutmuyor. adam gibi efendi konusuyoruz aldigim cevapa bak . tebrik etmekten baska bisey yapamam artik.
  • Arkadaşlar RF damageleri biraz daha yükseltildi,
    Vote Rewardlar 2 katına çıkarıldı
    Eventler 4 kat artırıldı!
    Umarım daha çok zevk alırsınız ;)

Arkadaşlar lütfen VOTELERI düzgün bir şekilde verelim.. Bize yapacağınız en büyük yardumlardan birisidir bu. Ayrıca artık daha çok kazanabilir ve VIP kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 1 Temmuz 2012; 18:22:20 >
  • arkadaslar vote yaparken kutucuklardaki yazıları (reCaptha) aynen yazın yoksa vote bosa gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyuna giricemde maine tıklayınca uygulama düzgün olarak başlatılamadı diyor nasıl çöezebilirim.
  • Mainden değil launcherden girin lütfen, launcherde update dosyaları olduğu için o hatayı alıyorsunuz..
  • düzelmiyor saat 7 den beri ugraşıyorum olmadı bir türlü.
  • Eğer bilgisayarın windows xp ise; Sorun 3D eklentisinin senin bilgisayarındaki uyumsuzluğu.
    Şu dosyayı indirirsen sorun çözülecektir:
    vc redist 2005http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5638

Eğer sorun devam ederse aşağıdaki microsoft eklentisini de kurmanı tavsiye ederim.
    vc redist 2008http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5582

3D ile ilgili bazı XP kullanicilari bu 2 microsoft eklentisiyle çözüme ulaşamazsa aşağıdaki eklentiyi kurmayı denesinler.
    vc redist 2010http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5555

Ayrıca ekran kartınızı Nvidia ise güncellemenizi tavsiye ederim
    ATI ekran kartları için cataliyst 10.4 ve 9.4ü kullanarak oynayabilirsiniz.

• yaw başlıcam artık muguard hack deyip deyip atıp duruyo saçma sapan.
  • Muguard bazen öyle yapabiliyor ama sık değil. Servere reboot attım arkadaşlar. Yeni eventler ve eventler sonucuna hediyeler eklendi. Mesela lottery eventten 500-4000 arası cashpoint kazanabilirsiniz. Marry-moss-dungeon race gibi eventlere giriş ücretsiz yapıldı.
    Dungeon raceden 100 cashpoint ve 1000 pc point
    Pvp last standdan 30 cash point ve 300 pc point
    Moss eventten exc 3 option itemler
    lottery eventten cash point
    Gamble eventten (3 kişi 10ar bles veya soul yatırarak şanslı kişinin hepsini topladığı event) jewel

Kazanabilirsiniz arkadaşlar. RF skilinde mana sorunu giderildi. Tarkanda spotlar artırıldı.
  • Herşey için saol o sorun düzeldi oyuna girebiliyorum ama oyun bu seferde lagdan donuyor.
  • Ne çok boş konuşan insanlar var adam burda güzel bi server olsun diye ugrasıo bazı dengesizlerde gelmiş buraya saçma sapan şeyler yazıyo yok server sıkıcı yok zor.İlk önce bak bütün sayfalara senın gıbı duşunen kaç kişi var ondan sonra öyle yorum yap laf olsun torba dolsun maksat
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Muguard bazen öyle yapabiliyor ama sık değil. Servere reboot attım arkadaşlar. Yeni eventler ve eventler sonucuna hediyeler eklendi. Mesela lottery eventten 500-4000 arası cashpoint kazanabilirsiniz. Marry-moss-dungeon race gibi eventlere giriş ücretsiz yapıldı.
    Gamble eventten (3 kişi 10ar bles veya soul yatırarak şanslı kişinin hepsini topladığı event) jewel

Kazanabilirsiniz arkadaşlar. RF skilinde mana sorunu giderildi. Tarkanda spotlar artırıldı.

Ellerine sağlık furkan Daha iyi olucak inşallah

• ben oyuna gıremedım win7 benım kurulum oyun acılmıyor dırek kapatıyor oencereyı neden olabılır?
  • Lag var diyenlere sesleniyorum.

Şuan kullandığım internet Vodafone Cepnet paketi.Hızı 150kbps civarı daha üstüne çıkamadı.
    Bilgisayarımda çok mükemmel değil.Bu serveri rahatlıkla kaldırıyor.Efektleri felan kapatmıyorum , çok rahat oynuyorum ne lag var nede donma var.Hatta 5-6 saat afk olsam bile dc yemiyorum o derece.

Ben bu durumdayken rahat oynayabiliyorum size ne oluyor ?

Edit : Bir taktik vermek istedim.
    Oyunu açtıktan sonra Görev Yöneticisini açın.
    İşlemler sekmesinden Main.exe 'yi bulun.
    Sağ tık "Öncelik Ata" ordan "Yüksek" yada "Normalin üstünde" diyoruz.İşte bu kadar oyuna dönebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 2 Temmuz 2012; 10:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKinq

ben oyuna gıremedım win7 benım kurulum oyun acılmıyor dırek kapatıyor oencereyı neden olabılır?

Ne sorunu veriyor dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKinq

ben oyuna gıremedım win7 benım kurulum oyun acılmıyor dırek kapatıyor oencereyı neden olabılır?

Launceri yönetici olarak çalıştırmayı dene.
    Olmazsa virüs programını kapatarak ilk dediğimi tekrarla.
  • ya bu lost7 mobları çok fazla vuruyor bize. 600 agi var, set var , kanat var aha 25 30 vuruyorlar. bi de hepsi birden vurmaya baslayınca ölduruyorlar bi terslik var hic görmedim böle.
  • Charın ne ? Bende Elf var 1 res Miss çekiyolar spot içinde kasıyordum yani
  • Bendede rf var sorun çıkartmadı hiç ^^
    Birde satan takıyorum benden kralı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Muguard bazen öyle yapabiliyor ama sık değil. Servere reboot attım arkadaşlar. Yeni eventler ve eventler sonucuna hediyeler eklendi. Mesela lottery eventten 500-4000 arası cashpoint kazanabilirsiniz. Marry-moss-dungeon race gibi eventlere giriş ücretsiz yapıldı.

Arkadaşlar Eski Muonline Oyuncusu Oldugumdan Bu Eventlerin Hiçbirini Bilmiyorum Birisi Nasil Yapilir Bu Evetler Anlatabilirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.