Şimdi Ara

HellYeahMU Season6 Premium MuEngine %100Bugsuz! (Resim Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

nee oyun içi makro yokmu eywah eywah

Yok ama clientin içinde bot var.Elite olanı kullan yasak değil ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveDark

quote:

nasıl kullanıyoruzki :D açtım aşağı kaydı :D
  • quote:

quote:

O eliteyi açtıgımda kuruyorum hoş calısıo ama bi süre sonra char başka yerlere hareket ediyo kendi kendine anlamadım
  • Bende oyle bir sorun yok.Sabah akşam bırakıyorum
  • Bu eventleri çoğu kimse bilmez kardeşim muenginenin alıcılara özel tasarladığı eventler.
    Eventlerin çoğunun npcsi lorenciada. Dungeon race saati geldiğinde lorenciadan max 20 kişi evente girer, dungeon 1den 3e kadar koşarlar 5 dk içerisinde bitirme şartı vardır, yolunu kaybetmeden bitirirsen 100 cashpoint+1000 pc point kazanırsın(1. bitiren)

Pvp last stand npcsi lorenciada ona girmek için en az 300 level olmalısın,stadyuma atar girenleri herkes max 3 kere ölme hakkı vardır 3. kez ölen atılır son kalan eventi kazanır.

lottery evente girmek için 10 cash point ve 50 pc point ödemeniz gerekir. diyelim 10 kişi girdi. 100 cash point ödendi. 1 kişi bunu kazanacak aralarından sadece bir kişi kazanır ve kazanana ortadaki cash pointin bir kaç katını verir(30 kata kadar değişiyor)

Gamble 3 kişi gidersiniz 3ünüz 10luk soul yada bless koyarsınzı şanslı olan hepsini kazanır:D
  • quote:

Bende oyle bir sorun yok.Sabah akşam bırakıyorum

Birde hangi tuşla item toplama ayarlarını yapabilirim benimki herşeyi topluyo maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Bu eventleri çoğu kimse bilmez kardeşim muenginenin alıcılara özel tasarladığı eventler.
    Eventlerin çoğunun npcsi lorenciada. Dungeon race saati geldiğinde lorenciadan max 20 kişi evente girer, dungeon 1den 3e kadar koşarlar 5 dk içerisinde bitirme şartı vardır, yolunu kaybetmeden bitirirsen 100 cashpoint+1000 pc point kazanırsın(1. bitiren)

Pvp last stand npcsi lorenciada ona girmek için en az 300 level olmalısın,stadyuma atar girenleri herkes max 3 kere ölme hakkı vardır 3. kez ölen atılır son kalan eventi kazanır.

lottery evente girmek için 10 cash point ve 50 pc point ödemeniz gerekir. diyelim 10 kişi girdi. 100 cash point ödendi. 1 kişi bunu kazanacak aralarından sadece bir kişi kazanır ve kazanana ortadaki cash pointin bir kaç katını verir(30 kata kadar değişiyor)

Gamble 3 kişi gidersiniz 3ünüz 10luk soul yada bless koyarsınzı şanslı olan hepsini kazanır:D

Bildiğin kumar yapmışlar yani

• Muonline31 adlı kişinin arkadaşı buyrunuz istediğiniz servere gidiniz:) biz kimseyi zorla hiç bir yerde tutmuyoruz:) Gmlikten çıkıp sonra yeterli gm olduğunu söylediğim için alınmayan arkadaşınız 'ağıza alınmayacak küfürler savurarak' msnden silmiştir. Biz bu işi resmi bir şekilde yapıyoruz labayiliğe yer yok. Yolunuz açık olsun başka hiç birşey yazmayacağım:) Ergün kardeşime başarılar diliyorum keşke türk serverları olarak büyüsek. Ben kimseye düşman değilim bu böyle bilinsin.
  • reset atınca 1500 stat point gelmesi gerekmiyor mu bana 1000 point geldi !

Ayrıca hani muguard oyundan atıyo demiştim ya şu şekilde oluyor : Oyunda Stat pointler basınca (/add komutu ile) switch çekip tekrar oyuna girince kesin atıyo oyundan. Galiba muguard /addstat komutunu hack olarak algılıyor.. Bi baksan bu işe furkan her seferinden oyuna gir çık zor oluyo kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mwlt. -- 2 Temmuz 2012; 19:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mwlt.

reset atınca 1500 stat point gelmesi gerekmiyor mu bana 1000 point geldi !

1k geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PMYO0303

olum bılgıdın bu para kazanmak ıcın hazırlanmıs bır sw bu oynanmaz la :) koy dote olsun la bu sw bn legend muda yım beklerım :)

Ahaha yalaka seni :) b*k atmak kolay tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 2 Temmuz 2012; 19:08:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • switch de atmaması için diğer karaktere girip tekrar sw yapın, öyle atmıyor. ama hani düzeltseler bu sorunu da ugrasmasak
  • Arkadaşlar bu şikayeti 4-5 kişiden aldım ama bende olmuyor kaç kere denedim.. O yüzden bilemiyorum ne gibi bir çözüm olabileceğini.
  • beyler bu xshop tan mini kanat almanın maliyeti nedir ? 20k pc point yazıyor ama 20k wcoin mi lazım yoksa wcoin karşılıgı daha mı az, 20k wcoin ise maliyeti $50, yani mini bi kanat alabilmek için $50 doları gözden çıkarmamız mı gerek, farklı yolları mı var, bilen bilgilendirebilir mi
  • Troj; O pc point le alınıyor CashPointle değil. Cashpoint shopa koymadm onu. PC pointleri artırdım raklion gibi maplarda tanesinden 7-10 pc point kasabilirsiniz canavarların. size tavsiyem Monster Spawn evente katılın bol miktarda kasarsınız;)
  • anladım, teşekkürler ;) daha ezik ezik dolaştıgımızdan bunlardan bihaberiz
  • Arkadaşlar oyunla ilgili herhangi bir bug bulan oldu mu aranızda:)
  • ENTER a basıp konusma kutusunu açtıgımızda, sonra sol isim kutucuguna isim yazıp (pm için) F3 e bastıgımızda pm iptal olur(olması gereken bu). Ama F3 e basıp pm yi iptal ettikten sonra tekrar F3 e bastıgımızda pm acılmıyor, sol isim kutucugu kahverengi olarak kitleniyor. Ayrıca post a gönderilen yazılardan , yazıyı gönderenin adına sağ tıkladıgımız zaman pm kutusuna (sol kutucuga ) kopyalanmıyor..Bi kontrol edin ltfn!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mwlt. -- 2 Temmuz 2012; 22:18:23 >
  • yazıyı gönderenin isimleri sadece safe zonelerde kopyalanır kardeşim benim oynadıklarımda da şimdiye kadar hep böyleydi benim oynadıklarımda da. Diğer dediğinde haklısın sanıyorum guarddan dolayı, orada whisper on/off yazana tıklayarak da yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.