Şimdi Ara

HellYeahMU Season6 Premium MuEngine %100Bugsuz! (Resim Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yere zırt pırt görev itemleri düşüyor, brokensword soul shard.. lost7 de
  • birisi yada birileri görev yapıyorsa yerden almadıkça üst üste düşer. eğer durduk yere düşüyorsa tekrar bilgilendirin beni ilgileneceğim.
    lütfen sorunlarınızı oyunumuzun forumunda yazınız arkadaşlar.
  • kantrunun ücra bi köşesinde bi gm gelip oyuncuyu kesiyor, akabinde de savunması "pardon yanlışlıkla oldu"

var mı izahı ?
  • GM adini furkana ver gerekeni yapar haci :) sikma canini , bazi kendini bilmezler destek yerine kostek olmaya calisiolar :)
  • keşke oyun içi makro olsa. bu makrolar çok buglu napçakları belli olmuyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

keşke oyun içi makro olsa. bu makrolar çok buglu napçakları belli olmuyor :/

Sadece bende mi düzgün çalışıyor bu bot ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveDark

quote:

f7 ye basınca geri dönüşü olmuyor resmen. tekrar basıyorum durmuyor. imleci kitliyor. Çok sorun yaratıyor. Oyun içi makro gibi bir teknoloji çıkmışken böyle şeylere kalmak üzücü
  • Summonerin Berserker skili buglu. Atınca yaratıklar 4 kat fazla vuruyorlar bana ama hiç atağım artmıyor dmg em aynı kalıyor
  • Berserker skilini kontrol ederim en kısa zamanda, buglu değil ayarıyla oynamıştık çok güçlüydü 20k gibi enerjiyle 80k attack veriyordu. Şuan kayserideyim akşam eve döndüümde ilgileneceğim arkadaşlar.

Makroyu f7 ile değil f8 ile durdurursan sorun yaşamazsın kardeşim. Inşallah serveri mümkün olan en kısa zamanda ep3 yapmayı planlıyorum ama bu sizin desteğinizle olacak birşey, vote verir ve servera bağışta bulunursanız süreci son derece hızlandırmış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Berserker skilini kontrol ederim en kısa zamanda, buglu değil ayarıyla oynamıştık çok güçlüydü 20k gibi enerjiyle 80k attack veriyordu. Şuan kayserideyim akşam eve döndüümde ilgileneceğim arkadaşlar.

Makroyu f7 ile değil f8 ile durdurursan sorun yaşamazsın kardeşim. Inşallah serveri mümkün olan en kısa zamanda ep3 yapmayı planlıyorum ama bu sizin desteğinizle olacak birşey, vote verir ve servera bağışta bulunursanız süreci son derece hızlandırmış olursunuz

episode 2 ve sonrasında oyun içi makro vardı sanırsam. Yükseltmek için ücretmi istiyorlar yoksa yeniden dosyalar mı almanız gerekiyor?
    Serveriniz gayet iyi bug görmedim şuana kadar ufak ayar hataları dışında sorun yok diyebilirim :)

Oyundaki potlarda biraz sıkıntı var en azından potlarla uğraşmasak 255lik ucuz potlar olsa güzel olurdu :)

• evet yükseltmek için 90 dolar talep ediyorlar(ep3e 50 dolar ödenmemiş her aya 10ar dolar)
    Ufak ayar hatalarını da bana pm olarak atabilirseniz elimden geleni yaparım:) Umarım daha çok beğenirsiniz.
  • quote:

evet yükseltmek için 90 dolar talep ediyorlar(ep3e 50 dolar ödenmemiş her aya 10ar dolar)
    Ufak ayar hatalarını da bana pm olarak atabilirseniz elimden geleni yaparım:) Umarım daha çok beğenirsiniz.

ozaman 1 haftaya ep3 e geçeriz diyorsunuz öylemidir :))
  • o biraz zor diyorum şuan için:) bağış yapan çok az kişi var, daha bugün vdsyi ödedim cebimden;) herkes güzel bir server istiyor fakat biraz pamuk ellerin cebe girmesi gerkeiyor ben sınırlarımı zorlayabileceğim kadar zorladım:)

Not: Konu paraya geldiği için söylüyorum, Bana gelen paraları kesinlikle kendime harcamayacağımı bilmelisiniz öyle olsa donateyi açar çatır çatır set satardım. Tek hedefim önce vds parasını çıkartmak ardından ep3 yapabilmek ve ardından nasip olursa 200 dolara custom cilent satın almak eğer bunları yapabilirsek işte o zaman herşey tam olur:)
  • quote:

o biraz zor diyorum şuan için:) bağış yapan çok az kişi var, daha bugün vdsyi ödedim cebimden;) herkes güzel bir server istiyor fakat biraz pamuk ellerin cebe girmesi gerkeiyor ben sınırlarımı zorlayabileceğim kadar zorladım:)

Not: Konu paraya geldiği için söylüyorum, Bana gelen paraları kesinlikle kendime harcamayacağımı bilmelisiniz öyle olsa donateyi açar çatır çatır set satardım. Tek hedefim önce vds parasını çıkartmak ardından ep3 yapabilmek ve ardından nasip olursa 200 dolara custom cilent satın almak eğer bunları yapabilirsek işte o zaman herşey tam olur:)

Custom client nedir acaba? Herşeyi kendiniz ayarlayabildiğiniz sınır tanımayan bir client midir? Mesela maximum yaratık sınırı olmayan bir sw gibi mi?
  • Custom Cilent herşeyi ayarlayabildiğiniz cilenttir evet, fazladan itemleri vardır, npcleri vardır, sınır size kalmıştır. 3D özelliği vardır. Muengine sadece kendi cilenti ile uyumlu bir şekilde çalıştırılmalı çünkü en kaliteli dosyalar yoksa ziyan olur, custom cilentleri 250 dolar normalde ama konuştum 200dolara bıraktı sağolsunlar ^_^. Ama durum bildiğiniz gibi. Muenginenin cilentinde +1000den fazla item var;)
    114 Custom Swords
    77 Custom Axes
    26 Bows
    36 Custom Spears
    68 Maces,Hammers And Scepters
    95 Custom Staffs
    106 Custom Shields
    143 Custom Sets
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

kantrunun ücra bi köşesinde bi gm gelip oyuncuyu kesiyor, akabinde de savunması "pardon yanlışlıkla oldu"

var mı izahı ?

O GM arkadaşımız görevden alınmıştır. Tek sebebi sizi kesmesi değildir. Kurallara uymamasıdır. Ferah ve güzel bir oyun dileğiyle:)
  • quote:

Custom Cilent herşeyi ayarlayabildiğiniz cilenttir evet, fazladan itemleri vardır, npcleri vardır, sınır size kalmıştır. 3D özelliği vardır. Muengine sadece kendi cilenti ile uyumlu bir şekilde çalıştırılmalı çünkü en kaliteli dosyalar yoksa ziyan olur, custom cilentleri 250 dolar normalde ama konuştum 200dolara bıraktı sağolsunlar ^_^. Ama durum bildiğiniz gibi. Muenginenin cilentinde +1000den fazla item var;)
    114 Custom Swords
    77 Custom Axes
    26 Bows
    36 Custom Spears
    68 Maces,Hammers And Scepters
    95 Custom Staffs
    106 Custom Shields
    143 Custom Sets

bunlar hepsi cöp furkan sakin alma derim

• quote:

quote:

quote:

f7 ye basınca geri dönüşü olmuyor resmen. tekrar basıyorum durmuyor. imleci kitliyor. Çok sorun yaratıyor. Oyun içi makro gibi bir teknoloji çıkmışken böyle şeylere kalmak üzücü

F7 basınca bot başlar F8 ile durdurursun :) Sen yanlış yapıyosun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tskler yönetıcı olarak actı :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

F7 basınca bot başlar F8 ile durdurursun :) Sen yanlış yapıyosun :D

evet farkettim :DDD ama bir muhelper deil :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.