Şimdi Ara

HellYeahMU Season6 Premium MuEngine %100Bugsuz! (Resim Eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sw de ne yardımlasma var nede ılgılenen birileri oyun ıcınde kımseler yok yetkılılerden sw yı acıp bırakmayla olmuyor oyun ıcınde ılgılenın birazda herkes ayrdım dıyor gelen yoq...............................
  • PMY sen hala bizim serverimizla mı ilgileniyorsun:) hani saldıracaktınız falan filandı? Kardeşim ben ergünün serverine bulaşıyor muyum? Bulaşmıyorum siz gidin nerde oynuyorsanız oynayın. neyse çakallarla muhattap olmaya değmez.

TkeKinq oyunla ben ilgileniyorum elimden geldiğince zaten önceki mesajları okuduysan anlamış olman gerekir, bugun annemin rahatsızlığından dolayı akşam 10da ancak gelebildim eve bu kadar sabırsız olmayın bence. Oyunda zaten auto eventlerle bir çok şey kazanabilirsin ;)
  • Servera b*k atanlar önce yazmayı öğrenin.Bu serverda işini göremeyince küfür edip çıkan adamlarsınız hala konuşuyorsunuz.Yüzsüzlük yapmayın bari.
    Bu konuda sizin saçmalıklarınıza yer yok.

Ha bu arada bi saldırında görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 4 Temmuz 2012; 3:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

PMY sen hala bizim serverimizla mı ilgileniyorsun:) hani saldıracaktınız falan filandı? Kardeşim ben ergünün serverine bulaşıyor muyum? Bulaşmıyorum siz gidin nerde oynuyorsanız oynayın. neyse çakallarla muhattap olmaya değmez.

TkeKinq oyunla ben ilgileniyorum elimden geldiğince zaten önceki mesajları okuduysan anlamış olman gerekir, bugun annemin rahatsızlığından dolayı akşam 10da ancak gelebildim eve bu kadar sabırsız olmayın bence. Oyunda zaten auto eventlerle bir çok şey kazanabilirsin ;)

dostum hala summonerin berserkerine el atmadın sanırsam :)

ve bu arada bir sorunum var. İşyerimdeki bilgisayardan mu ya girdiğimde oyunda 5 saniye flan skill atınca oyun laga düşüyor ve dc yiyor. Ama townda oturunca dc falan vermiyor. Sence bu neyin eksikliğinden oluyor olabilir?

• Böyle sağa sola b*k atan insanlar olduğu sürece 'Yeter ya' 'Bıktık' gibi türk serverları hakkında topicler açılmaya devam eder.

Topic açıp isyan etceğinize yada böyle b*k atcağınıza bu adamlara destek olun biraz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PMYO0303

sacmalık bu sw

yahu nasıl bi zihniyete sahipsiniz, sonuçta bu oyun, herkes eğlenmek için giriyor, sunucular arası bir rekabet olabilir ama sizin gibiler bu rekabetin içine ediyor, nasıl bir fikre sahipsiniz bilemiyorum, anlayamıyorum

şuan bu forumda görünen 2 sunucu var, oyuncular için daha güzel şartların oluşmasına neden olacak bu rekabet ortamına katlanamamanın verdiği acı nedir ki ?

dalkavukluğunu yaptığınız sunucunun acizliğini, yetersizliğini ve kendinizi ne denli bir karaktere sahip olduğunuzu ortaya çıkarmaktan başka hiçbir şeye hizmet etmediğinizi bilin.

aynısını 150+ ç.içi oyuncu sayısına ulaşan uxc ye yaptılar, peki ya sonuç? uxc nin kapanmasıyla oradaki oyuncular kendilerine mi koştu? hayır. elde edilen nedir? zevkle oynanan bir sunucunun artık olmaması.

işte böyle acınası bi zihniyete sahip kişilerin hala bu forumda dolanması gerek bizim için gerek sunucular için ne talihsizliktir!

ben a sunucusunu b sunucusunu savunmuyorum, dalkavukluğunu yaptığınız sunucuda da oynadım, hangisinden haz alırsam onda oynarım, kendini bilmez, neye hizmet ettiğinden bihaber ezik dalkavuklar şöyle böyle diyor diye sunucu değiştireceksem ne yazık bana.

burda amaç oyun, keyif, haz almak ve muhabbettir, peki ya sizin gibilerin amacı nedir ?

neymiş efendim sunucuya saldırı yapacaklarmış, zaten ping atmayı öğrenen lamerler kendini ddos heykır'ı sanıyor. .. açın pipinizle oynayın bre mahluklar!

-
    bu yazıyı yazmak dahi hoş değil, neden sizin gibilerle uğraşayım, uğraşmam, ama birileri çıksın tonla laf etsin bi s...r çeksin diye debelenip duruyorsunuz, ki bundan da bir şey alacağınızı sanmıyorum, ama yazmadan da kendimi alamadım. yeter yahu, bi siktirin gidin arkadaş!

--
    not: cümlelerde tekil şahıs kullanılmadığından da anlaşılacağı üzere, hiçbir "şahsa" veya sunucuya yönelik değildir, bilinen bir sorunumuza ithafen yazılan bir eleştiri yazısıdır. Ve üstteki alıntı sadece alıntı sahibin açtığı konuya yönelik bir eleştiri olduğunu belirmek içindir. İsteyen üstüne alınabilir.

---
    oh be deşarj oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

quote:

Orijinalden alıntı: PMYO0303

sacmalık bu sw

yahu nasıl bi zihniyete sahipsiniz, sonuçta bu oyun, herkes eğlenmek için giriyor, sunucular arası bir rekabet olabilir ama sizin gibiler bu rekabetin içine ediyor, nasıl bir fikre sahipsiniz bilemiyorum, anlayamıyorum

şuan bu forumda görünen 2 sunucu var, oyuncular için daha güzel şartların oluşmasına neden olacak bu rekabet ortamına katlanamamanın verdiği acı nedir ki ?

dalkavukluğunu yaptığınız sunucunun acizliğini, yetersizliğini ve kendinizi ne denli bir karaktere sahip olduğunuzu ortaya çıkarmaktan başka hiçbir şeye hizmet etmediğinizi bilin.

aynısını 150+ ç.içi oyuncu sayısına ulaşan uxc ye yaptılar, peki ya sonuç? uxc nin kapanmasıyla oradaki oyuncular kendilerine mi koştu? hayır. elde edilen nedir? zevkle oynanan bir sunucunun artık olmaması.

işte böyle acınası bi zihniyete sahip kişilerin hala bu forumda dolanması gerek bizim için gerek sunucular için ne talihsizliktir!

ben a sunucusunu b sunucusunu savunmuyorum, dalkavukluğunu yaptığınız sunucuda da oynadım, hangisinden haz alırsam onda oynarım, kendini bilmez, neye hizmet ettiğinden bihaber ezik dalkavuklar şöyle böyle diyor diye sunucu değiştireceksem ne yazık bana.

burda amaç oyun, keyif, haz almak ve muhabbettir, peki ya sizin gibilerin amacı nedir ?

neymiş efendim sunucuya saldırı yapacaklarmış, zaten ping atmayı öğrenen lamerler kendini ddos heykır'ı sanıyor. .. açın pipinizle oynayın bre mahluklar!

-
    bu yazıyı yazmak dahi hoş değil, neden sizin gibilerle uğraşayım, uğraşmam, ama birileri çıksın tonla laf etsin bi s...r çeksin diye debelenip duruyorsunuz, ki bundan da bir şey alacağınızı sanmıyorum, ama yazmadan da kendimi alamadım. yeter yahu, bi siktirin gidin arkadaş!

--
    not: cümlelerde tekil şahıs kullanılmadığından da anlaşılacağı üzere, hiçbir "şahsa" veya sunucuya yönelik değildir, bilinen bir sorunumuza ithafen yazılan bir eleştiri yazısıdır. Ve üstteki alıntı sadece alıntı sahibin açtığı konuya yönelik bir eleştiri olduğunu belirmek içindir. İsteyen üstüne alınabilir.

---
    oh be deşarj oldum

TROJ bizden indirim yapın..

Sakin ol bro laflarını okurlar anlamazlar boşa uğraşma kendi hallerine bırak

• Onlar burdaki yazıları okudukça deli oluyorlar beyler boşversenize:D kendi sayfalarında kendilerine oo yeah harika sw gibi laflar eden adamlar bunlar:D:D başka lafa gerek yok onlar adına:D:D burda doğru düzgün tek bug reportu göremedikleri için de saldıramıolar arada bir bu sw oynanmaz vs derler o kadar:D
  • @.KsKCeLLaT.!
    quote:

TROJ bizden indirim yapın.. >

Sakin ol bro laflarını okurlar anlamazlar boşa uğraşma kendi hallerine bırak

ne yaparlarsa yapsınlar yau, zaten sıkıldım yabancı sw bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKinq

bu sw de ne yardımlasma var nede ılgılenen birileri oyun ıcınde kımseler yok yetkılılerden sw yı acıp bırakmayla olmuyor oyun ıcınde ılgılenın birazda herkes ayrdım dıyor gelen yoq...............................

oyunun forumuna yazsan cevaplarini alirdin, GM yada Admin 24saat oyunda olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 4 Temmuz 2012; 17:06:28 >
  • quote:

burda doğru düzgün tek bug reportu göremedikleri için de saldıramıolar arada bir bu sw oynanmaz vs derler o kadar:D

Onların konuda 34 sayfa yorum var yarısından fazlası bug bildirimi Fesatlık tavan yapmış artık
  • insiyatif bir yere kadar olur, devam eden olursa ayni sekilde cevap verilir, birlik olmak yerine kotuleme/karalama amaclarina hicbir zaman anlam veremedim.
    Furkan her zaman arkandayim kocum yaptigin ise devam et
  • Eyvallah Sezay abi bizi pes ettirmek için bundan çok daha fazlası gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

quote:

Orijinalden alıntı: TheKinq

bu sw de ne yardımlasma var nede ılgılenen birileri oyun ıcınde kımseler yok yetkılılerden sw yı acıp bırakmayla olmuyor oyun ıcınde ılgılenın birazda herkes ayrdım dıyor gelen yoq...............................

oyunun forumuna yazsan cevaplarini alirdin, GM yada Admin 24saat oyunda olamaz

Valla ben her girdiğimde BigOTTOMAN'ı oyunda görüyorum

• dostum hala summonerin berserkerine el atmadın sanırsam :)

ve bu arada bir sorunum var. İşyerimdeki bilgisayardan mu ya girdiğimde oyunda 5 saniye flan skill atınca oyun laga düşüyor ve dc yiyor. Ama townda oturunca dc falan vermiyor. Sence bu neyin eksikliğinden oluyor olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Summonerin skilinde herhangi bir sorun yok; O skil nedir, defens ve canı azaltırken attack ve wizardy attackı artırır, şuan summonerimla test ediyorum tekrardan 15k str ve 15k ene ile tam tamına 22500 görünür attackım oluyor, wing staff set vs ile kaç olacağını sen düşün;) ama hem damagesini hemde defens yiyişini azatacağım birazdan.
  • quote:

quote:

Summonerin skilinde herhangi bir sorun yok; O skil nedir, defens ve canı azaltırken attack ve wizardy attackı artırır, şuan summonerimla test ediyorum tekrardan 15k str ve 15k ene ile tam tamına 22500 görünür attackım oluyor, wing staff set vs ile kaç olacağını sen düşün;) ama hem damagesini hemde defens yiyişini azatacağım birazdan.

Dostum dmg vermiyor o skill veriyorsada 100 ancak. atar atmazda yaratıklar miss vururken 70 100 vurmaya başlıyorlar.
    Anlıyacağın ressiz rf çatır çatır 2k çakarken ben 2 resim ama lt 7 ye 1.750 anca vuruyorum. Nick Morcivert

• Sizin charlar gayet normal bence 2 res 2k cakıyosun ben 10 resim 3k cakıyorum halinize dua edin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Sizin charlar gayet normal bence 2 res 2k cakıyosun ben 10 resim 3k cakıyorum halinize dua edin bence

yok artık o nasıl oluyor :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Sizin charlar gayet normal bence 2 res 2k cakıyosun ben 10 resim 3k cakıyorum halinize dua edin bence

yok artık o nasıl oluyor :D

Öyle işte usta
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.