Şimdi Ara

HellYeahMU Season6 Premium MuEngine %100Bugsuz! (Resim Eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elfin damagesi iyi aslında dostum çünkü şuanki hali ile bkyı çatır çatır kesiyor 50 reste biz denedik statlarını verdik acımıyor yani:)
  • Olsun moblara az vuruyor dostum genede
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

quote:

Orijinalden alıntı: PMYO0303

sacmalık bu sw

yahu nasıl bi zihniyete sahipsiniz, sonuçta bu oyun, herkes eğlenmek için giriyor, sunucular arası bir rekabet olabilir ama sizin gibiler bu rekabetin içine ediyor, nasıl bir fikre sahipsiniz bilemiyorum, anlayamıyorum

şuan bu forumda görünen 2 sunucu var, oyuncular için daha güzel şartların oluşmasına neden olacak bu rekabet ortamına katlanamamanın verdiği acı nedir ki ?

dalkavukluğunu yaptığınız sunucunun acizliğini, yetersizliğini ve kendinizi ne denli bir karaktere sahip olduğunuzu ortaya çıkarmaktan başka hiçbir şeye hizmet etmediğinizi bilin.

aynısını 150+ ç.içi oyuncu sayısına ulaşan uxc ye yaptılar, peki ya sonuç? uxc nin kapanmasıyla oradaki oyuncular kendilerine mi koştu? hayır. elde edilen nedir? zevkle oynanan bir sunucunun artık olmaması.

işte böyle acınası bi zihniyete sahip kişilerin hala bu forumda dolanması gerek bizim için gerek sunucular için ne talihsizliktir!

ben a sunucusunu b sunucusunu savunmuyorum, dalkavukluğunu yaptığınız sunucuda da oynadım, hangisinden haz alırsam onda oynarım, kendini bilmez, neye hizmet ettiğinden bihaber ezik dalkavuklar şöyle böyle diyor diye sunucu değiştireceksem ne yazık bana.

burda amaç oyun, keyif, haz almak ve muhabbettir, peki ya sizin gibilerin amacı nedir ?

neymiş efendim sunucuya saldırı yapacaklarmış, zaten ping atmayı öğrenen lamerler kendini ddos heykır'ı sanıyor. .. açın pipinizle oynayın bre mahluklar!

-
    bu yazıyı yazmak dahi hoş değil, neden sizin gibilerle uğraşayım, uğraşmam, ama birileri çıksın tonla laf etsin bi s...r çeksin diye debelenip duruyorsunuz, ki bundan da bir şey alacağınızı sanmıyorum, ama yazmadan da kendimi alamadım. yeter yahu, bi siktirin gidin arkadaş!

--
    not: cümlelerde tekil şahıs kullanılmadığından da anlaşılacağı üzere, hiçbir "şahsa" veya sunucuya yönelik değildir, bilinen bir sorunumuza ithafen yazılan bir eleştiri yazısıdır. Ve üstteki alıntı sadece alıntı sahibin açtığı konuya yönelik bir eleştiri olduğunu belirmek içindir. İsteyen üstüne alınabilir.

---
    oh be deşarj oldum

Okurken alper yine yapmış dedim

• Eyvallah Hakan en kısa zamanda bekleriz ortak aramıza;) InşaAllah hayırlı olur:P la onları takan kim:D Yalakalık yapıyorlar başka bildikleri yok, 2 gün önce müthiş zart zurt dedikleri swyi 2 gün sonra küfrederek bırakırlar:D
  • Summoner Berserker skilinin damage oranı yükseltildi,
    Kundun Boss drop oranları yükseltildi(daha da yükseltilecek),
    Bütün golden monsterlerin sayısı 4-5 kat artırıldı,
    Erohim boss oranları yükseltildi,
    Maya Hands drop oranları yükseltildi,
    Bütün box of kundunların dropları yükseltildi, yeni setler eklendi,
    Non-PvP server yeniden düzenlenerek açıldı.

Gerisi gelecektir arkadaşlar bu gecelik paydos;)
  • Kundun droplar yükseltildi,
    Erohim droplar daha da iyileştirildi,
    Kanturu event zorlaştırıldı fakat item oranı %100e çıkartıldı ve maya handsler 380 itemleri verirken Nightmare boss Socketli itemleri de verecek şekilde ayarlandı,
    Dungeon Race için Lorencia Bar NPC'ye 'Star' eklendi,
    Forum daha güzel şekilde düzenlendi,
    Çok yakın zamanda Vcorp(3D)'siz cilent de sizlere sunulacaktır şuan muguard sitesi açılmadığı için işlemi gerçekleştiremiyorum, 3d ile ilgili sorun yaşayan bilgisayarı kasan arkadaşların yeni dosyaları cilent içine atması yeterli olacaktır.

V.I.P. Promosyonumuz sona ermiştir. İlginiz için teşekkür ederiz arkadaşlar. Yeni Paketler kullanıma sunulmuştur sitedeki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.
    Sorun/öneri/görüş için lütfen bigottoman@hellyeahmu.com Adresine e-mail atınız veya Forum kanalıyla konu açarak geri dönüşlerinizi yapınız. Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

• Beyler artık şu voteleri düzenli verelim.Hem kredi kazanalım hemde servera destek olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 6 Temmuz 2012; 21:51:15 >
  • Arkadaşlar, sistemi değiştirmiş bulunmaktayız. Değişiklikler;
    GR rewardlardan item olayı kaldırıldı,eski itemler silindi, yerine 1000er coin eklendi,
    GR rewardlar artık 2000 CashPoint şeklinde olacaktır,
    maximum 380 level itemler olmak üzere CashShopa tüm setler eklendi(itemin tanesi 550 coin(380)=6000 coin=3GRde fullenebilirsiniz)
    Socket itemler eklenmedi,sadece eventlerden elde edilebilecek şekilde düzenlendi böylece ticaret&event katılımı hedeflendi.
    EXP 250YE ÇIKARILDI(VIP 310)
    DROP 65E ÇIKARILDI
    Bütün boxların düşme oranı artırıldı, heart of love vs artık daha sık düşecek, Quest item oranları da artırıldı,Gemstone oranı da artırıldı.
    BloodCastleden GemsStone düşebilecek artık.
    X-Mas event açıldı
    MuGuardın engellediği Tuşlar ayarlandı(Artık f3-f4 konuşma sorunu gibi şeyler yok, 3D özelliği "F10 TUŞUNA" eklendi, elite clicker için.)
    Yakın zamanda oyun EP3 yükseltilecektir.
    Hepinize keyifli oyunlar dilerim.
    Sizin için çalışıyoruz daha yeni bitti işim;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

Furkan hayırlı olsun dostum Sayfaları okudum boşver ters düz konuşan gavatları Oynamak isterdim ama malesef şu an mümkün deil Hepinize iyi eğlenceler Bu arada @KsKCeLLaT senden bi cacık olmaz olm

Olm sende oturduğun yerden foruma yazı yazcağına sahalara geri dön artık be eski günleri özledim Womenizerle takılıyoz biz gel sende artık

• Oyun Acık mı Beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Arkadaşlar, sistemi değiştirmiş bulunmaktayız. Değişiklikler;
    GR rewardlardan item olayı kaldırıldı,eski itemler silindi, yerine 1000er coin eklendi,
    GR rewardlar artık 2000 CashPoint şeklinde olacaktır,
    maximum 380 level itemler olmak üzere CashShopa tüm setler eklendi(itemin tanesi 550 coin(380)=6000 coin=3GRde fullenebilirsiniz)
    Socket itemler eklenmedi,sadece eventlerden elde edilebilecek şekilde düzenlendi böylece ticaret&event katılımı hedeflendi.
    EXP 250YE ÇIKARILDI(VIP 310)
    DROP 65E ÇIKARILDI
    Bütün boxların düşme oranı artırıldı, heart of love vs artık daha sık düşecek, Quest item oranları da artırıldı,Gemstone oranı da artırıldı.
    BloodCastleden GemsStone düşebilecek artık.
    X-Mas event açıldı
    MuGuardın engellediği Tuşlar ayarlandı(Artık f3-f4 konuşma sorunu gibi şeyler yok, 3D özelliği "F10 TUŞUNA" eklendi, elite clicker için.)
    Yakın zamanda oyun EP3 yükseltilecektir.
    Hepinize keyifli oyunlar dilerim.
    Sizin için çalışıyoruz daha yeni bitti işim;)

Çok hoşAyrıca ep3 olması çok iyi MuHelper var en azından o lanet ettirici elite bot vb. kullanmıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kültiginkaan

Oyun Acık mı Beyler ?

açık kardeşim.
  • Nasıl Server Güzelmi Arkadaslar Kalabalık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültiginkaan

Nasıl Server Güzelmi Arkadaslar Kalabalık mı?

kalabalıklık konusunda pek bir şey diyemem. fena sayılmaz. ama sorunsuz bir server istiyorsan buyur gel derim. bir sorunun olsa bile gerek gm gerek furkan sana yardımcı olacaktır.
  • İndirdim Oyunu Girecem Birazdan Saol Flapcem.
  • castle siege ne zaman aktif olur
  • CS aktiftir şuanda Admins guildindedir, cumartesi akşamları savaş
  • yani sali günü register yapmaniz gerekicektir !
  • Arkadaşlar yakın bir süre içerisinde relog atarken aldığınız 'muguard case 35 ' hatası da fixlenecektir. İlginize teşekkür eder, zevkli oyunlar dilerim.
  • arkadaşlar ben full clienti indirdim ama oyuna giremiorum leading ekranı açıldıı gibi kayboluyo oyuna giremirum yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.