Yine olmuyor. [Involved:] muguard case 004, msvcr100dll is altered. böyle hata veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: vertigos
Yine olmuyor. [Involved:] muguard case 004, msvcr100dll is altered. böyle hata veriyor
ilginc. admini beklicen kardesim yapicak bisey yok suan..
Furkan sorunu çözmüştür. Çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: vertigos
Furkan sorunu çözmüştür. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim, keyifli oyunlar dilerim:) Her türlü sorun-istek-öneri için pm atınız.
Arkadaşlar Forum sitemiz vBulletin'e geçirilmiştir. Oylama yapılan konular-sizin önereceğiniz vs herşey için lütfen forum sitemizi ziyaret ediniz <<www.hellyeahmu.com/forum >>
Webshop siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine açılmıştır. İstediğiniz türdeki eşyayı WebShop ile alabilirsiniz ***Lütfen Eşya alırken kasanızın üst yarısını boş bırakınız.***
CashShop'tan eski itemler kaldırılmış sadece ticket-seal türü itemler bırakılmıştır. Kredilerin fiyatı düşürülmüş/kredi sayısı artırılmıştır.
Hepinizi zevkli&iyi oyunlar dilerim.
Hayırlı geceler.
üyelik alınmıyor register da code istiyor ama code yeri yok :S yoksa ben mi alamadım
Ne yaptıysan bir türlü oyunu açamadım. İhtiyarladık diye notebook bile yeni versiyonlara almıyor bizi :)
Furkan sağolsun bir yol gösterdi ama oda olmadı.
Notebooktan oynuyorum. 64 bit win7 ultimate kullanıyorum. 1GB Ati 5450 ekran kartı mevcut. Driver sürümü güncel. Oyun kurulumu ve update işlemlerinde sorun yok. Start Game'ye basınca oyun açılır gibi olup, masaüstüne geri dönüyorum !
Varmı böyle bir sorun yaşayan ve çözüm noktasında tavsiyede bulanabilecek?
Pm'leriniz rica olunur.
Tek çözüm ati cataliyystin eskisini silip; 11.5 veya 10.4 veya 9.4 yüklemek olur hocam:/
quote:
Orijinalden alıntı: AsiveSiyah
Ne yaptıysan bir türlü oyunu açamadım. İhtiyarladık diye notebook bile yeni versiyonlara almıyor bizi :)
Furkan sağolsun bir yol gösterdi ama oda olmadı.
Notebooktan oynuyorum. 64 bit win7 ultimate kullanıyorum. 1GB Ati 5450 ekran kartı mevcut. Driver sürümü güncel. Oyun kurulumu ve update işlemlerinde sorun yok. Start Game'ye basınca oyun açılır gibi olup, masaüstüne geri dönüyorum !
Varmı böyle bir sorun yaşayan ve çözüm noktasında tavsiyede bulanabilecek?
Pm'leriniz rica olunur.
Ben bu sorunu formatla çözmüştüm. Çok can sıkıcı bir sorundur kendileri adamı çileden çıkarır.
Aynen öyle bende geçen sene sildim win7yi bu yüzden yükledim xp düzeldi:D
Arkadaşlar aramızda türkiyenin en ezik "Mu"sunun adamları gelip server kapanacak boşuna uğraşmayın falan gibi laflar söylüyorlarmış. Aklınızı karıştırmasınlar server falan kapanmayacak. Biz onlar kadar zavallı değiliz başka serverlardan adam toplamaya çalışmayız. Onlar bizim facebook sayfamızda bile reklamlarını yapacak kadar ezik insanlar. Isteyen oynar istemeyen oynamaz herkese kolay gelsin. Biz her zaman burdayız. Forumdan daima bana ulaşabilirsin. Kolay gelsin.