Şimdi Ara

HellYeahMU Season6 Premium MuEngine %100Bugsuz! (Resim Eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydede01

arkadaşlar ben full clienti indirdim ama oyuna giremiorum leading ekranı açıldıı gibi kayboluyo oyuna giremirum yardımcı olurmusunuz

patch'i yükle. bende öyle düzelmişti.
  • patch 3 partdan olusuo onun 1. sini indiremedim link i bulamadım
  • quote:

patch 3 partdan olusuo onun 1. sini indiremedim link i bulamadım

hayir o no sound client kardesim. asagida tek parca patch y aziyor.

patch - patch linki. iyi oyunlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 11 Temmuz 2012; 0:01:05 >
  • indiriyorum bakalım inşallah çözülür sorun teşekkürler yardımınız icin
  • quote:

indiriyorum bakalım inşallah çözülür sorun teşekkürler yardımınız icin

ins cözülür. rica ederim.yardim etmek icin burdayiz

saygilar.
  • quote:

indiriyorum bakalım inşallah çözülür sorun teşekkürler yardımınız icin

çözülür diye tahmin ediyorum dostum bende o şekilde problem ortadan kalkmıştı.
  • Launcherden oyuna girersen sorun çözülecektir, Launcherde autoupdate var 3-4 tane o yüzden açmıyor oyunu,

Çalışmalarım sonucunda;
    *Lost Password düzgün bir şekilde çalışır hale getirilmiştir. Şifrenizi kaybettiğinizde lost password ile tekrar bulabilirsiniz(yeni şifrenizi)
    *Reset Stats düzeltilerek açılmıştır, bundan sonra herhangi bir sorunda reset stats yaparak statsınızı resetleyebilir ve yeniden 'add points' ile dağıtabilirsiniz.
    *Rankingsteki Statların görülebilmesi kapatılmıştır, herkes kendi statını istediği gibi verebilir ve duellerden zevk alabilir:)
    *Yakın zamanda Webshop ve Statistics eklenecektir.

Ilginiz için teşekkür eder, zevkle dolu oyunlar dilerim.
  • eshine saolsun bana en alttaki patch linkini başka bi yere upload etti siteden indiremiodum ancak indirdiim dosyaları hellyeah a atmama ragmen yine aynısı oluo ve luncherdan girmeyi deniorum
  • başaramazsan bana pm at ben sana yardımcı olacağım
  • furkan kardeş seni faceden ekledim pm atamadım burdan ager açarsan anlatayım sorunu ilgilendiin icin teşekkürler
  • quote:

furkan kardeş seni faceden ekledim pm atamadım burdan ager açarsan anlatayım sorunu ilgilendiin icin teşekkürler

Sorun çözülmüştür, umarım zevkle oynarsınız sıkıntısız bir şekilde:) kolay gelsin.
  • Arkadaşlar Votelere dikkat edelim lütfen, Sürekli takip ediyorum vote veren 10 kişi var sadece. Vote vermeniz size birşey kaybettirmez aksine VIP ve point kazanırsınız, serverimiza da destek olmuş olursunuz. Saygılar sunar zevkli oyunlar dilerim.
  • Arkadaşlar şuan forum sitemiz üzerinde çalışmaktayız, phpbb'den VBulletin'e geçiş yaptk yakın zamanda yepyeni bir vizyonla karşınızda olacağız

*Swamp maptaki VIP sorunu çözüldü, küçüçük bir yeri hep atlıyormuşum sonunda fark ettim;)
    *CherryBlossom rewardlar yenilenecek.
    *Selupan droplar düzeltilecek.
  • *Swamp mape artık herkes girebilir.
    *Gemstone Dropları artırıldı,
    *Selupan&Kundun dropları artırıldı,
    ***Game Guard Case35 yani Relogtaki hata düzeltildi,
    *Cherry Blossomdan artık Chaos alabilirsiniz,
    *Erohim'in gücü artırıldı, dropu yükseltildi, CSyi ilk alan çok karda olacak;)
    *LorenDeep eventi siz kullanıcılarımıza sunuldu
    *İllisuon Temple bilet yapım itemleri droplarda artırıldı,
    *3. Question dropları artırıldı, Canavar regen süreleri azaltıldı(150snden 50snye çekildi)
    *Golden Monster sayısı azaltıldı(yeni golden mobların sadece)
    *Birçok canavara PC point verme özelliği eklendi,
    *CashShoptaki Winglerdeki sorun çözüldü+Bilgi eklendi,
    Şuan için aklıma gelenler bunlar arkadaşlar. Hepinize zevk dolu & hayırlı sabahlar dilerim, Bugünlük bu kadar

Nerdeyse en önemli şeylerden birini unutuyordum. Blood Castle & Devil Square'de exp %20 daha fazladır normal serverdan 15 dakika boyunca her 2 saatte bir %20 daha hızlı kasabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 13 Temmuz 2012; 4:49:01 >

• Guzel yapmişinda. Bazisorunlar ornek map sorunlari dosya sahiplerinin hatasi uptade hem files hemde client gecerli degilmi zyper oyle oda muengine cunku ince ayarlarini ellemezler ama map exe main vs genede bu saate ugrasmak ytr teami yemişim bu yolda basarili olacagini inaniyorum tebrikler. Dost :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkancım ep3'e ne zaman geçiceksin başlıyalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArifSamet

Guzel yapmişinda. Bazisorunlar ornek map sorunlari dosya sahiplerinin hatasi uptade hem files hemde client gecerli degilmi zyper oyle oda muengine cunku ince ayarlarini ellemezler ama map exe main vs genede bu saate ugrasmak ytr teami yemişim bu yolda basarili olacagini inaniyorum tebrikler. Dost :)

Teşekkür ederim yorumunuz için:) ben serveri satın aldığımdaönceki sahibin ayarları vardı tüm dosyaları tek tek taradım fakat gözümden kaçan 'swamp'taki gibi şeyler olmuş onları hallettim dün tek tek tekrar baktım, tek başıma çalışıyorum inşaAllah daha güzel hizmet vermek için çalışıyorum hergün:) (edit: Onceki sahibin serveri non-resetmiş yani baya baya bi ayar gerekti, ilk aldığımda twsiting slash bile kullanılmıyordu 80 levelden önce:P)

Ep3 içinse; dostum bir-iki arkadaşım bağış yapcaklar onlar da ayın 14ünü bekliyor:P inşaAllah bir sıkıntı olmazsa 15inde geçer 1 gün test yapar sonra kaldığımız yerden EP3 olarak devam ederiz;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 13 Temmuz 2012; 17:14:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

quote:

Orijinalden alıntı: ArifSamet

Guzel yapmişinda. Bazisorunlar ornek map sorunlari dosya sahiplerinin hatasi uptade hem files hemde client gecerli degilmi zyper oyle oda muengine cunku ince ayarlarini ellemezler ama map exe main vs genede bu saate ugrasmak ytr teami yemişim bu yolda basarili olacagini inaniyorum tebrikler. Dost :)

Teşekkür ederim yorumunuz için:) ben serveri satın aldığımdaönceki sahibin ayarları vardı tüm dosyaları tek tek taradım fakat gözümden kaçan 'swamp'taki gibi şeyler olmuş onları hallettim dün tek tek tekrar baktım, tek başıma çalışıyorum inşaAllah daha güzel hizmet vermek için çalışıyorum hergün:) (edit: Onceki sahibin serveri non-resetmiş yani baya baya bi ayar gerekti, ilk aldığımda twsiting slash bile kullanılmıyordu 80 levelden önce:P)

Ep3 içinse; dostum bir-iki arkadaşım bağış yapcaklar onlar da ayın 14ünü bekliyor:P inşaAllah bir sıkıntı olmazsa 15inde geçer 1 gün test yapar sonra kaldığımız yerden EP3 olarak devam ederiz;)

Servera res çekmeden mi ep3 e devam etceksin

Olm ben ep3 geçince reslenir öyle başlarım diye oynamıyorum la

• Ben res atmam kardeşim serverime. Allah'ın izniyle wipesiz bir oyun sunmak istiyorum oyuncularıma:) Ben olsam durmam başlarım şuan;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Ben res atmam kardeşim serverime. Allah'ın izniyle wipesiz bir oyun sunmak istiyorum oyuncularıma:) Ben olsam durmam başlarım şuan;)

Mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.