Şimdi Ara

help!!!! (fatallıty)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABIT AA8XE-FATALITY 775PIN SOKET anakartta bulunan ve bilgisayarın arka üst tarafından çıkan 2 adet fan (pervane) var. Bu pervaneler bilgisayar açıldığı zaman bir-iki saniye dönüyo sonra hemen duruyo ve birdaha hiç dönmüyor. Az çok anlayan birkaç kişiye sordum bana bunun ısıya duyarlı olduğunu, aşırı ısınınca tekrar kendiliğinden döneceğini söylediler. Ancak hiç dönmedi yada bilgisayar aşırı ısınmadığı için ben görmedim. acaba bu fanlar gerçekten aşırı ısınmaylamı dönüyor? bilen varmı?

• ARKADASIM BELKİ PSU UNLA ALAKALI OLABILIR YADA BASKA FAN TAKTIN MI BI DE BASKA FANLA DENE BAKALIM BI DEGISIKLIK OLACAKMI EGER BASKA FAN CALISIRSA FANLARDA BI PROBLEMIN OLABILIR BEN CE ILK BASKA FAN DENE CPU FANIN DONUYOR MU?? BANA BUNU SOYLERMISIN SADECE KASA ARKASINDAKI IKI FANMI DONMUYOR YOKSA CPU FANINDAMI DONMUYOR BUNUN HAKKINDA BILGI ALABILIRSEM BELKI DAHA IYI YARDIMCI OLABILIRIM SANA:)
  • ABIT OTES AeroFlow Technology
    ABIT OTES RAMFlow Technology
    bu fanlar kuzey köprüsünü soğutur ama bende düşük devirle dönüyor
    cpu 3.2 ghz
  • bu nakartı nereden buldunuz bana pm atarmısınız bana bu anakart lazım
  • sen bi zorla bakim bilgisayarı bak nasıfırıl fırıl döner onlar.Birde bios ayarlarına bak tabi illede herzaman dönsün ses yapsın diyorsan.Son olarak sistem ısı deyerlerini kontrol et normalse dert etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.