Bildirim
Help Help Help
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
slash dediğin flash heralde.değiştirmek istediğin yazıya gel çift tıkla ya da o yazıyı libraryde bul çift tıkla.. -
ewet
ii
bye
u?
LÜTFEN dikkatli olalım bu konularda... -
karde deyistirecek yazi yok nasil deistirim ben hazir siteyin linklerine resim ve yazi koyamiyorum -
Kardeş yanlış anlama ama, bu kadar temel bilgi eksikliği ile template düzenlemen biraz zor olacaktır, şimdi diyeceksin zaten öğrenmek için size soruyorum diye ama burdaki arkadaşların sana temelden alarak ayrıntılı bir şekilde anlatması lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: nuribjk
Kardeş yanlış anlama ama, bu kadar temel bilgi eksikliği ile template düzenlemen biraz zor olacaktır, şimdi diyeceksin zaten öğrenmek için size soruyorum diye ama burdaki arkadaşların sana temelden alarak ayrıntılı bir şekilde anlatması lazım.
çok doğru hele hele flash, sadece anlatmakla değil.
anlayıp uygulamak önemli.
onun içinde bol bol pratik yapman lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X