Bildirim
help.... inca dijital tv kartında kanalları izleyemiyorum
Under Armour Ücretli Takip 3 Büyük Logo Koşu Ayakkabısı Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGQMM9J6
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dvb dream programını dene daha fazla kanal alman lazım sorun devam ederse canak ve lnb den kaynaklanıyor olabilir
http://mirror.dvbskystar.com/dvbdreamsetup_v13a.exe -
teşekkür ederim selçuk bunu bir deniyeyim ama çanak ve lnb de sorun yok çünkü televizyonda sorun yok umarım bu sorunu çözer... -
şunu unutma tv ye baglı receiverdaki tuner en düşük sr lerde bile yayın alır.ama tv dijital tv kartlarının tunerleri o kadar iyi degil en azından çogunun.aynı frekansta buluyo bazen.biraz deneme yanılma yoluyla uğraş.koaly gelsin.yanlış bilgi werdiysem kusura bakmayın bence boyle. -
teşekkür ederim yazdıklarının hepsi doğru bende sorunu tv kartını değiştirerek çözdüm zaten skystar2 aldım yarım saat sürmedi tüm kanallar önümde inca kullanan arkadaşlarada tavsiyem boşuna uğraşmasınlar sky star2 tüm sorunların çözümü...... -
quote:
Orjinalden alıntı: refikonder
teşekkür ederim yazdıklarının hepsi doğru bende sorunu tv kartını değiştirerek çözdüm zaten skystar2 aldım yarım saat sürmedi tüm kanallar önümde inca kullanan arkadaşlarada tavsiyem boşuna uğraşmasınlar sky star2 tüm sorunların çözümü......
bende inca kullanıyorum.. neden bende 150 yi aşkın kanal var türksatta sadece.. hotbirtteki kanal sayısını bende bilmiyorum
demekki kullanıcıdan kullanıcıya fark ediyor kart kullanımı. kullanmayı bilmekle bilmemek arasında 25 kanal ile 150 kanal arasındaki kadar fark var
inca yı kötülemeyin.. skystardan hiç bir eksiği yok. bence fazlası bile var.. kumanda olayı çok güzel bence.. alıcı gözü felan.. süper
-
ya evet doğru söylüyorsun eminim öyledir ama inca ile 1 gün uğraştım olmadı sky star ile yarım saat sürmedi buda skystarın aralarındaki bir başka fark demekki çünkü inkayı kuran kullanıcıda aynı skystarı kuran kullanıcıda aynı ama yine söylüyorum eminim incada da çekiyordur ben sadece sky starla daha kolay çözüldüğünü söyledim benim kişisel fikrim yani....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X