arkadaşlar - ustalar bilgisayar özellikleri i7 970 2,93GHz dual, 8 gb ram kullanılabilir=(3,96) "bu neden oldu bilmiyorum" ,sistem türü=64 bit, Radeon HD 5550 1,024 mb "paylaşım+2048 mb" ekrankartı, 1 tb hdd. Sorun: bazı oyunlarda borderland 2 - prototype 2 - rise of nations rise of legends gibi oyunlarda oyunu başlatmaya çalıştığımda pc kilitleniyor bilgisayarı yeniden kendim başlatmam gerekiyorbunu nasıl duzelte bilirim oyunlar orjinal korsan değil.
win 10 mu 7 mi...ayrıca önceki yada güncel sürücüler ile test edin
Senin sorun benim başıma Cs:Go oyunu üzerinde gelmişti Bunun bir disk hatası olduğunu tahmin ediyorum Bilgisayarınıza ''BAD SECTOR'' taraması yaptırın ve sonuçları burada paylaşın
awaqado
kullanıcısına yanıt
win 7 suruculer hersey guncel zaten dedigim oyunlar cok ozellik isteyen oyunlar değil onceden oynuyordum sıkıntı yoktu yeni yeni basladı bu sıkıntı
cellatcenk
kullanıcısına yanıt
Sonuçlar temiz gözüküyor diskten değil gibi. Ama sen bana '' sen bu sorunu nasıl çözdün ?'' diye soracak olursan , ben kendi bilgisayarımda ,senin yaşadığın sorunu oyunları bir yere yedekledikten sonra Disk bölümünü komple yavaş biçimlendirerek çözmüştüm
1 tb zor olcak ama bi denemekte fayda war oyunlari kaldırıp yukleyince gene aynı sorun olmaya devam ediyordu pc yeniiden actıgımda yukul olan oyun yerinde yok tekrar yukleyince gene aynı sıkıntı cıkıodu ama denerim:) yardım için sağolun
dediginde olmadi gene aynı sekilde play dedikten sonra fare imleci ustundeki loading sembol geliyor sonrada pc kilitleniyor daha once acan şeyleri şimdi açmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme