Bir süredir benim de yakından takip ettiğim Helpchat projesi bugün aktif hale geçti açıkcası bene çok sevindim hemen bağlandım, bir kaç soru sordum yararlı olduğunu düşünüyorum. Helpchat nedir diye düşünüyorsunuz sanırım. Hemen sitelerinden bir kopyala yapıştır yapayım.
HelpChat gizliliğe bağlı olarak çalışan, herkese gerçek temsilciler tarafından ücretsiz destek veren, bağımsız ve kar amacı gütmeyen bir organizasyondur.
HelpChat’in amacı her internet kullanıcısına bir çok konuda ücretsiz destek sağlamaktır, HelpChat temsilcileri sizler için internet üzerinden yapılabilecek neredeyse her konuda destek verir;
Örneğin uygun fiyatlı bir uçak bileti satın almak istediğinizde HelpChat temsilcileri kısa sürede yardımcı olur.
Yardımcı Olabileceğimiz Konular
Uygun Bilet Fiyatı Merak ettiğiniz bir haberin,olayın detayı,doğruluğunu öğrenme Bütün yemek tarifleri konusunda özel sistemimizle size destek verebiliriz Sizin için kimliğimizi kullanarak firmalara özel indirim yaptırabiliriz Popüler satışta olan teknolojik vb. ürünler konusunda bize soru sorabilirsiniz Her konuda ürün için danışma hizmeti (örn: Bu araba fiyat-kalite olarak nasıl?) İnternetten ulaşılabilecek bir çok konuda profesyonel ekibimizle size hemen destek verebiliriz Hayata olan motivasyonunuzu artırmak istediğinizde HelpChat temsilcisi size yardımcı olabilir Güne iyi başlamak isterseniz sabahtan bir HelpChat temsilcisiyle sohbet edebilirsiniz Sizin İçin şarkı,albüm önerebiliriz Sizin için kartvizit,el ilanı vb. tasarımı yapabiliriz Sizin için bir konuda araştırma yapabiliriz Sizin için bir çok konuda web analizi yapabiliriz {Ayrıca buraya sığdıramayacağımız kadar çok konuda size yardımcı olabiliriz}
İnternetle ilgili kalite politikamız içerisinde size her konuda yardımcı olmaya hazırız, hayalleri ve inançları olan bir ekibiz sizin için her zaman buradayız!
HelpChat kar amacı gütmeyen bir kuruluştur ve HelpChat hizmetleri ücretsizdir