Şimdi Ara

HelpChat Bugün Aktif!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir benim de yakından takip ettiğim Helpchat projesi bugün aktif hale geçti açıkcası bene çok sevindim hemen bağlandım, bir kaç soru sordum yararlı olduğunu düşünüyorum. Helpchat nedir diye düşünüyorsunuz sanırım. Hemen sitelerinden bir kopyala yapıştır yapayım.

web adresiwww.helpchat.org

HelpChat Nedir?

HelpChat gizliliğe bağlı olarak çalışan, herkese gerçek temsilciler tarafından ücretsiz destek veren, bağımsız ve kar amacı gütmeyen bir organizasyondur.

HelpChat’in amacı her internet kullanıcısına bir çok konuda ücretsiz destek sağlamaktır, HelpChat temsilcileri sizler için internet üzerinden yapılabilecek neredeyse her konuda destek verir;

Örneğin uygun fiyatlı bir uçak bileti satın almak istediğinizde HelpChat temsilcileri kısa sürede yardımcı olur.

Yardımcı Olabileceğimiz Konular

Uygun Bilet Fiyatı
    Merak ettiğiniz bir haberin,olayın detayı,doğruluğunu öğrenme
    Bütün yemek tarifleri konusunda özel sistemimizle size destek verebiliriz
    Sizin için kimliğimizi kullanarak firmalara özel indirim yaptırabiliriz
    Popüler satışta olan teknolojik vb. ürünler konusunda bize soru sorabilirsiniz
    Her konuda ürün için danışma hizmeti (örn: Bu araba fiyat-kalite olarak nasıl?)
    İnternetten ulaşılabilecek bir çok konuda profesyonel ekibimizle size hemen destek verebiliriz
    Hayata olan motivasyonunuzu artırmak istediğinizde HelpChat temsilcisi size yardımcı olabilir
    Güne iyi başlamak isterseniz sabahtan bir HelpChat temsilcisiyle sohbet edebilirsiniz
    Sizin İçin şarkı,albüm önerebiliriz
    Sizin için kartvizit,el ilanı vb. tasarımı yapabiliriz
    Sizin için bir konuda araştırma yapabiliriz
    Sizin için bir çok konuda web analizi yapabiliriz
    {Ayrıca buraya sığdıramayacağımız kadar çok konuda size yardımcı olabiliriz}

İnternetle ilgili kalite politikamız içerisinde size her konuda yardımcı olmaya hazırız, hayalleri ve inançları olan bir ekibiz sizin için her zaman buradayız!

HelpChat kar amacı gütmeyen bir kuruluştur ve HelpChat hizmetleri ücretsizdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.