Şimdi Ara

HelpChat Bugün Aktif!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir benim de yakyndan takip etti?im Helpchat projesi bugün aktif hale geçti açykcasy bene çok sevindim hemen ba?landym, bir kaç soru sordum yararly oldu?unu dü?ünüyorum. Helpchat nedir diye dü?ünüyorsunuz sanyrym. Hemen sitelerinden bir kopyala yapy?tyr yapayym.

web adresiwww.helpchat.org

HelpChat Nedir?

HelpChat gizlili?e ba?ly olarak çaly?an, herkese gerçek temsilciler tarafyndan ücretsiz destek veren, ba?ymsyz ve kar amacy gütmeyen bir organizasyondur.

HelpChat’in amacy her internet kullanycysyna bir çok konuda ücretsiz destek sa?lamaktyr, HelpChat temsilcileri sizler için internet üzerinden yapylabilecek neredeyse her konuda destek verir;

Örne?in uygun fiyatly bir uçak bileti satyn almak istedi?inizde HelpChat temsilcileri kysa sürede yardymcy olur.

Yardymcy Olabilece?imiz Konular

Uygun Bilet Fiyaty
    Merak etti?iniz bir haberin,olayyn detayy,do?rulu?unu ö?renme
    Bütün yemek tarifleri konusunda özel sistemimizle size destek verebiliriz
    Sizin için kimli?imizi kullanarak firmalara özel indirim yaptyrabiliriz
    Popüler saty?ta olan teknolojik vb. ürünler konusunda bize soru sorabilirsiniz
    Her konuda ürün için dany?ma hizmeti (örn: Bu araba fiyat-kalite olarak nasyl?)
    Ynternetten ula?ylabilecek bir çok konuda profesyonel ekibimizle size hemen destek verebiliriz
    Hayata olan motivasyonunuzu artyrmak istedi?inizde HelpChat temsilcisi size yardymcy olabilir
    Güne iyi ba?lamak isterseniz sabahtan bir HelpChat temsilcisiyle sohbet edebilirsiniz
    Sizin Yçin ?arky,albüm önerebiliriz
    Sizin için kartvizit,el ilany vb. tasarymy yapabiliriz
    Sizin için bir konuda ara?tyrma yapabiliriz
    Sizin için bir çok konuda web analizi yapabiliriz
    {Ayryca buraya sy?dyramayaca?ymyz kadar çok konuda size yardymcy olabiliriz}

Ynternetle ilgili kalite politikamyz içerisinde size her konuda yardymcy olmaya hazyryz, hayalleri ve inançlary olan bir ekibiz sizin için her zaman buradayyz!

HelpChat kar amacy gütmeyen bir kurulu?tur ve HelpChat hizmetleri ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranos -- 31 Mayıs 2014; 14:58:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.