Şimdi Ara

Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
42
Favori
37.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı akşamlar arkadaşlar- Daha önce burda GÖktepe tahinleri olarak sizlere fiyatlarımızı söylemiştim kargo Sizlere Çok pahalı Gelmişti Bazı Arkadaşlara Verdiğim Sözü Tutup kargo ile yeniden anlaşmak yaptık Fİyatları indirdik.

1kg Doğal GÖktepe tahini 15tl dir. Kargo Dahil sadece 20tl'dir

3kg Doğal Göktepe Tahini Kargo dahil Sadece 45tl'dir

-----3Kg ve üzerinde Kargo tamamen Ücretsizdir -----
  • Okyay tahin helva nın tadına bakmayanlara gülüp geçtiğim konu

Siz daha tahin ve helva yememişiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sırf bu yorumlardan dolayı alıp deneyeceğim ben Migros'un kendi tahin ve pekmezine bile bayılıyorum.Bunları denersem herhalde maksimum lezzete ulaşacağım
  • Ben uzun zamandır merak ediyordum bi denemek istiyorum nasıl sipariş ediyoruz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetx93

Ben uzun zamandır merak ediyordum bi denemek istiyorum nasıl sipariş ediyoruz acaba

özelden bilgileri attım Hocam
  • Ben adanalıyım Bozkır Tahinini hiç bilmiyordum öğrenciyken bozkırlı arkadaşım getirmiş taddım , ondan sonra anladımki daha önce yediğim tahinlerden hiç lezzet almıyormuşum , Göktepe tahinleri olarak internet üzerinden satış yapmaya başladıklarını görünce yazmak istedim, tahine şüphe ile yaklaşanlara çekinmeden denemelerini öneriyorum Kesinlikle beğeneceksiniz. ben ve çevremdeki herkes çok memnun kaldı elinize emeğinize sağlık.
    ............... TEŞEKKÜRLER GÖKTEPE TAHİNLERİ ....................
  • quote:

Orijinalden alıntı: alipalaz95

Hayırlı akşamlar arkadaşlar- Daha önce burda GÖktepe tahinleri olarak sizlere fiyatlarımızı söylemiştim kargo Sizlere Çok pahalı Gelmişti Bazı Arkadaşlara Verdiğim Sözü Tutup kargo ile yeniden anlaşmak yaptık Fİyatları indirdik.

Daha önceden Göktepe markalı kepekli tahini n11 üzerinden, başka satıcıdan aldım. 1 ayda falan bitti, hoşumuza gitti. Bugun bu arkadaşlardan 3 kg kepekli tahin ve deneme amaçlı 1kg da köpük helva sipariş verdim. Yarın kargoya verecekler, ürünler geldiğinde düşüncelerimi buraya yazarım.

Köpük helva daha önceden yemedim hiç, özel bir yeme şekli var mıdır? :) inşaallah boşa para vermemişimdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlmKbr -- 15 Şubat 2017; 13:0:16 >

• quote:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar- Daha önce burda GÖktepe tahinleri olarak sizlere fiyatlarımızı söylemiştim kargo Sizlere Çok pahalı Gelmişti Bazı Arkadaşlara Verdiğim Sözü Tutup kargo ile yeniden anlaşmak yaptık Fİyatları indirdik.

sesimize kulak verip kargo olayında yenilik yaptığınız için kendi adıma teşekkür ederim :)
    şu anda evde tahin var, bitince sizden sipariş veririz inşallah
    kolay gelsin
  • Nasıl sipariş veriyoruz?
  • quote:

Bende arkadaştan 3 kg tahin 2 kg pekmez siparişi verdim. yarın kargoya verecek. Ürünler geldiğinde ve yediğimde :) bende bilgi veririm
  • alipalaz95 kullanıcısına yanıt
    nasıl alınıyor.hangi kargo şirketiyle yolluyosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    ben arkadaşa eft yaptım bugün. kargo pazartesi ve perşembeymiş. Yarın taze taze yeni yapılmış ürünü doldurtup kargoya vereceğini söyledi. yurtiçi kargo ile gönderiyormuş. bakalım gelince göreceğiz. alanlar hep memnun görünüyor. ilgili ve genç bir arkadaş
  • Sipariş hakkında bilgi verebilir misiniz helva da varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dink gıdaya özellikle yurtiçine ver dememe rağmen arasla yollamış,adamlar evde yokken gelmiş geri götürmüşler.ben beykozluyum ümraniyenin ücra bi mahallesine götürmüşlerya kavacık şubesi yakınken niye böyle yaparsınız ben şimdi nasıl alcamilk ve son alışverişimsin dink gıda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanblmzzz

Ben adanalıyım Bozkır Tahinini hiç bilmiyordum öğrenciyken bozkırlı arkadaşım getirmiş taddım , ondan sonra anladımki daha önce yediğim tahinlerden hiç lezzet almıyormuşum , Göktepe tahinleri olarak internet üzerinden satış yapmaya başladıklarını görünce yazmak istedim, tahine şüphe ile yaklaşanlara çekinmeden denemelerini öneriyorum Kesinlikle beğeneceksiniz. ben ve çevremdeki herkes çok memnun kaldı elinize emeğinize sağlık.
    ............... TEŞEKKÜRLER GÖKTEPE TAHİNLERİ ....................

Sırf bu mesajı yazmak için mi üye oldun?
  • quote:

geçen hafta facebook sayfanızda kilo 12 liraydı hocam yanlış mı hatırlıyorum.eğer kargo parasını içine kattıysanız 15 lira yapmanız doğal...
    genel anlamda makul.sipariş vericem...
  • SlmKbr kullanıcısına yanıt
    Hocam Köpüklü helva Türkiye genelinde bilinmiyor ama Bizim Konya Bozkır civarında sıklıkla tüketiliyor, Kahvaltılık olarak yiyebilirsiniz, bazıları pekmezle yada tahinle karıştırarak yiyor , Ben şahsen sade yiyorum .
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    Korgoyu düşermek nezamandır bizimde aklımızdaydı nasip bu zamanaymış
    Kolay gelsin için teşekkür ederim hayırlı akşamlar efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru2013

Nasıl sipariş veriyoruz?

özel mesaj olarak yada telefon numaralarımızdan sipariş verebilirsiniz. Özelden iletişime geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

nasıl alınıyor.hangi kargo şirketiyle yolluyosunuz

siparişi burdan veya telefon numaramızdan verebilirsiniz Yurt içi kargoyla yolluyoruz ayrıntıları özelden yolladım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.