< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 1 Şubat 2017; 23:52:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 1 Şubat 2017; 23:52:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amatörlüğün böylesi,ne komik elde etiket kalmamış,sana yeni etiketli yollayayım.Demek kafalarına göre etiketle oynayabiliyorlar.Gerek yok sadece bir zarla etiketi yollasalardı,hatta e-mail ile gönderip çıktısını alıp yapıştırırdın.
Maalesef Türkiyenin geldiği durum,Büyük firmalardan aman katkısız doğal olsun diye fazla para vererek aile işletmelerine yöneliyoruz,onlarda talep görünce hertürlü üçkağıt döndürüyorlar. Gavur deyip küçümsediklerimiz bize ticaret ahlakında bin basar. |
Şu Torku firmasına körü körüne bağlı olanlara da kıl oluyorum. Torku da şeker var glikoz yok diye reklam yaptıklarında bile bisküviler de glikoz fruktoz şurubu vardı bizzat kendim incelemiştim ki nitekim bu yalanlarından dolayı müşteriyi aldatma yüzünden ceza aldılar. Geçenlerde bir video paylaşıldı Torku uht süt kaynarken patlıyordu artık içinde ne varsa.Eve uygun diye aldığım kavurması hep sinir kıkırdak kaynıyordu. Kaliteli olana hakkını tabi ki verelim ama Torku hiç masum değil bence özellikle de milletin bu yerli milli sempatisini aleyhine kullanıp müşteriyi mağdur eden bir firma.
Hakkını vereyim derken şunu da ekleyeyim Torku günlük süt en beğendiğim süt lezzet olarak |
Eyy GÖKTEPE...Sesimi duyuyorsan gel ve şuradaki tahine susamış kitleye güzel bir kampanya patlat...Elinde ne kadar tahin varsa bitirelim...
|
Hayırlı akşamlar arkadaşlar- Daha önce burda GÖktepe tahinleri olarak sizlere fiyatlarımızı söylemiştim kargo Sizlere Çok pahalı Gelmişti Bazı Arkadaşlara Verdiğim Sözü Tutup kargo ile yeniden anlaşmak yaptık Fİyatları indirdik.
1kg Doğal GÖktepe tahini 15tl dir. Kargo Dahil sadece 20tl'dir 3kg Doğal Göktepe Tahini Kargo dahil Sadece 45tl'dir -----3Kg ve üzerinde Kargo tamamen Ücretsizdir ----- |
Torku candır keske diger firmalarda torku gibi dogali dusunse.Cocuga yedirirken 10 kere icindekilere bakmadan birsey veremiyoruz ne yazik ki.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|