< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hem calisip hem sinava hazirlanmak
-
-
Sınava olumsuz etkisi tabiki olacak. Ne iş yapacağını söylememişsin ama illa yorulursun. İstikrarlı ilerlersen üstesinden gelinebilir, hedefine bağlı olarak. Hedef nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam domates toplayacagim zor olur mu bilmem ama sicak olacagi kesin. Su an zaten 10 saat + calisamiyorum moralimi bozuluyor aile ortamindan dolayi. Bu hafta calisamamin nedeni aile ortamiydi zaten. Ondan onceki haftalarda 7-8 saat goruyordum.
Hedefim say ilk 10-20k arasi.
14:30 da gelsem 20:00 e Kadar uyurum Sabah 5 e Kadar ders calisirim diyorum.
Sabah olmasi iyi gibi ama pekte fark etmiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gguestt751248 -- 28 Temmuz 2023; 20:34:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkisi bir yürümez. Ya yardan ya serden…
Hocam boyle de kendimi yiyorum bunalmadan. Deneyim olmadi birakirim...
10+ saat tüm gün evde oturan biri için bile çok. Ve sınava daha aylar var. 10+ saat boru degil. Sona dogru tempo artırırsın ama sürdürülebilirligi zaten zor o saatlerin. Yapan var mı var tabi:D
Kaç k dan bırakmıştın hocam?
Aile ortamından muzdaripsen işe girmenin faydasını da görebilirsin olumlu etkileyebilir yani.
İş-çalışma-uyku düzeni senin iradene kalıyor... 5-14 olması bence hala iyi ama biyolojik saat biraz allaha kavusacak gibi.d
Baktın yürümüyor bırakma imkanın olacak mı?
Ed: birakirim demissin simdi gordum:D dene o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasyonel glikoz -- 28 Temmuz 2023; 20:43:59 >
Hocam siralamam baya kotu geldi soylemek istemiyorum o yuzden. Onceki senden de kotu geldi hem de... Cunku calismadim acikcasi benim salakligim. Koca sene ayt icin bir tane bile atmadim. ( Evdeki sorunlarin etkisi de var ama benim sucumda var)
Bilmedigim konu yok ama pratik+ deneme cozmem lazim baya yavasladigimi dusunuyorum. Tyt mat icin 3d vdd yi yari ettim. Acil olarak geoya baslamam gerekiyor.
Evde ornegin bugun hicbir sey yapamadim sorunlardan. Kafami dagitirim diyorum bi yandan. Su anda forumda bile duzenli 8-9 saat calisan var, fazla mi oyle dedigin gibi ama iyi bir sonuc yapmak istiyorsak sart gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gguestt751248 -- 28 Temmuz 2023; 20:55:55 >
Geçmişe çare yok artık. Çalışmama imkanın varsa macera aramasan daha iyi olur. İşe gidiyorum çalışamıyorum bahanesi yapman muhtemel.
Onceki seneden de kötü gelmesi sana bir şeyleri gösteriyor olmalı. Oturup calisican hocam care yok. Hedefini yapabilecegin seviyede tut yoksa motivasyonunu düsürür.
Forumda 8-9 saat calisan olabilir. Liseyi bomba gibi geçirip yılı 3-5 saatlik çalışma ile tamamlayacak biri de olabilir. Sen kendini kendinle kıyasla. Geçen seneki gueste bak
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Bir sure gitmek zorundayim gibi en azindan 2-3 ay ama bu 2-3 ay boyunca 1 hafta 5 saatin altina dusersem birakirim isi. Verimsiz desem daha dogru olur saati doldurmamin onemi yok.
Bu benim son sansim olacak elimden geleni yapmam gerekiyor yapacak bir sey yok dediginiz gibi hocam, haklisiniz.
Basarilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X