Şimdi Ara

hem dahili hem harici hoparlör aynı anda nasıl çalışır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
21.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu sekilde iki taraftan da ses aliyorum biaz kurcala degisik varyasyonlari dene
  • Zaten fazla bi ayarı yok.onlardada denemediğim ayar kalmadı.
  • Jak takar takmaz bir uyarı çıkar burada seçilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanunal

Jak takar takmaz bir uyarı çıkar burada seçilebilir.

/>

İşte bunu yaptığımızda dahili hoparlör iptal oluyor harici hoparlör çalışıyor.
  • Maalesef bende hem harici hem de bilgisayarınki çalışıyor. O zaman ne kadar ayar varsa kurcalamak gerekebilir. Daha fazla yardımcı olamayacağım için üzgünüm.
  • Ne yaptıysam olmadı.Ne boktan bi bilgisayarmış anlamadım.Deli etti artık beni.
  • donanımın nasıl olduğuna bağlı.. o pc üzerinde stereo girişi nasıl bilmiyorum..
    anahtarlı dediğimiz stereo soket ise yazılım ile olmaz.. stereo jack değiştirilmeli..
    anahtarlı değilde yazılımsal olarak bunu yapıyor ise muhakkak bir yolu vardır ;)
  • Hoparlör takıldığında çıkan bir menü var hangi aygıtı taktınız diye durum böyleyken ikiside çalışıyor fakat seçimi yaptığımızda hoparlöre çekiyor dahili iptal oluyor.Eğer bu menüyü iptal edersemde ikisi çalışıyor.Bu herkeste böyle midir ? Böyleyken artık sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907FerKa -- 21 Haziran 2012; 21:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907FerKa

Bu konuyla ilgili bi sürü araştırma yaptım.Ses kartı programıyla yapılması gereken birçok şey okudum fakat kendi programımda hiç öyle birşeye rastlamadım.Buyrun resimde ekliyorum.

hem dahili hem harici hoparlör aynı anda nasıl çalışır?

selam aynı şekilde bende 2 taraftan çıkış almak istiyorum ama her yere tıkladım olmadı sen nasıl yaptın kardeş benim leptop hp g62 notebook pc benim ses kartımda realtek ama resimdeki gibi deqil çerçevenin her yeri mavi her yere tıkladım ama olmadı bi yardım et kardeş

• Resimde görülen Analog yazısının sağında kalan sarı renkli klasör simgesini tıkla konnektör ayarları adlı bir pencere açılacak oradan yapacaksın ayarları.
  •  hem dahili hem harici hoparlör aynı anda nasıl çalışır?

soketin şeması
    ikisinden ses almak için soketi yarım sokun iki telede temas ettiğinde ses çıkar.
    yukarıda verilen program ekranları gigabyte ait yani masaüstü pc.
    onlarda aynı sorun yok anakart üzerindeki kontrolcü program ile kontrol edilebiliyor ama notebooklardaki soketler verdiğim şemadaki gibi program ile çözemezssiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdivrik -- 11 Ocak 2013; 0:28:28 >
  • benim durum daha garip laptop soğutucusu aldım usb hoparlör desteğide var bilgisayar iki hoparlörü aynı anda görüyor sistem seside veriyor ama ikisindede aynı anda müzik açamıyorum gom player uygulamasını mesela sadece birinde açıyor bunu nasılçözebilirim
  • ÇÖZÜLDÜ
    https://youtu.be/A1HtmquRD58
    İZLEYİN OLAYI TAMDA ISTEDIGIN GIBI COZDUM EGER HALA ISINE YARARSA :d
  • exarcarter E kullanıcısına yanıt
    Denedim oldu
    Bluetooth hoparlör de ses pc de ki sesten 1 saniye sonra geliyor ama jak sayesinde o sorunu da çözdüm süper oldu.
    Konuyu aydınlatan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.