Şimdi Ara

Hem Digiturk Hem D-Smart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr benim kafama takılan bir konu var.acaba tek bir dekoderde hem digiurk hem d-smart oluyor mu yoksa ayrı ayrı 2 sinide almak gerekiyor mu.özellikle lig tv,euro futbol ve futbol smart ın birarada olması önemli.öyle bir imkan var mı?

• aynı basligi ben acmistim bir kac konu altta anladigim kadari ile farki uydudan yayın aldiklari için mumkun degilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

arkadaşalr benim kafama takılan bir konu var.acaba tek bir dekoderde hem digiurk hem d-smart oluyor mu yoksa ayrı ayrı 2 sinide almak gerekiyor mu.özellikle lig tv,euro futbol ve futbol smart ın birarada olması önemli.öyle bir imkan var mı?

Cryswork şifreleme sistemli bir üyelik bulabilirsen. piyasadan modül bularak bu isteğini giderebilirsin.
  • Digiturk'e uye olurken bayiden eski sistemli cihaz iste... Onun içindeki kart için bir de modul ayarlayabilirsen dsmart cihazina takip izleyebilirsin.
  • dikkat ediceğin bir konuda digitürk'e yeni üye olacaksan turksat üzerinden abone olman lazım ki sayın @Revolutions in dediği farklı uydu problemini yaşama. Ayrıca sayın @invisible in dediğinide unutma

Ben hem digi hem d-smart kullanıyorum, digiye turksattan modüllü üyeyim ( şu anda modüllü üyelik vermiyorlar) tek cihazla ikisini birden seyrediyorum.
  • bildiğim kadarıyla ikisinide kullanmak istiyorsan farklı 2 cihaz kullanmalısın...2 farklıda anten lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens_fb_96

bildiğim kadarıyla ikisinide kullanmak istiyorsan farklı 2 cihaz kullanmalısın...2 farklıda anten lazım...

Turksat uzerinden Digiturk'e uye olursan 2 farklı çanağa gerek kalmaz.. tabii bu dediğim Turksat üzerinden LigTV aboneliği için geçerli..

Eğer Digiturk'un diğer sinema vs paketlerini izleyecekseniz mecburen 2 çanağa ve 2 cihaza ihtiyacınız var.
  • benim istediğim normal kanallar(işte show tv,star,kanal d falan)
    +
    Lig tv eğer olursa bide spormax(çünkü sene sonu maç saatleri aynı olduğundan maçç koyuyorlar.
    +
    Futbol Smart ve Euro Futbol(avrupa Maçları)

şimdi bunun için ne yapmama gerekli?Turksat ta oluyor mu biraz daha açarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

benim istediğim normal kanallar(işte show tv,star,kanal d falan)
    +
    Lig tv eğer olursa bide spormax(çünkü sene sonu maç saatleri aynı olduğundan maçç koyuyorlar.
    +
    Futbol Smart ve Euro Futbol(avrupa Maçları)

şimdi bunun için ne yapmama gerekli?Turksat ta oluyor mu biraz daha açarmısınız?

Dostum eski sistem şifreleme yapan bir uydu alıcılı turksat tan lig tvli ailecek paketi alırsan ( eski sistemden kastım Cryptoworks şifreleme, yeni sistemler irdeto ve genelde kart sadece eşleştirildiği çihazla çalışıyor. Şunuda belirtiyim yeni model reciverlar irdeto şifreyide çözüyor ama digitürk kart cihazla eşleştirilmediyse irdeto şifreli kartlada başka reciverdan yayını izleyebilirsin) d-smart uyumlu cihazında ikisini birden tek çanakla (turksata ayarlı) seyredebilirsin. Reciverin durumuna göre digiturk için modul alma zorunda kalabilirsin onun dışında başka sorun yok.

Ben modüllü lig tv li ailecek üyesi olduğumdan merkezi sistem turksat çanağıyla hem d-smartı hemde lig tv ve spormaxi 1 uydu alıcıda izliyorum.

• Dangeraus diginin yeni olayını duydun mu? Eğer receiver internete bağlı ise bloke oluyormuş ve yeni kart vermiyorlar irdeto cihaz veriyorlar ve para istiyorlarmış.

Var bunda bit yeniği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Dangeraus diginin yeni olayını duydun mu? Eğer receiver internete bağlı ise bloke oluyormuş ve yeni kart vermiyorlar irdeto cihaz veriyorlar ve para istiyorlarmış.

Var bunda bit yeniği.

Yok şimdi senden duydum ama beni pek ilgilendiren bir konu değil ben para ödemeye razıyım yasal olsun 3-5 kuruş vereyim. Kart paylaşımıyla falan işim yok ama insanlar sadece paylaşım için cihaza modem bağlantısı yapmıyorlar onlar için kötü olmuş
  • Modülü yeme ihtimalleri var.d-Smart gibi yakacaklar heralde. Zaten ne varsa legallikte var. Ben de bu yüzden ayda 2 tarafa 70 lira veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 28 Temmuz 2010; 0:36:09 >
  • hocam böyle yaparak ücret ödeyip legal yoldan seyretmek isyeyenleri zorla yoldan çıkarıp illegal izlemeye zorluyorlar. digide sözleşme yenilerken yaşadığım sorunlardan, d-smartta kanalların değişmesinden ( maç için 2 sefer hatrı sayılır para ödedim ama hala seyredemiyorum) dolayı farklı zamanlarda dreambox'a yada linux tabanlı uydu alıcılara geçmeye niyetlendim ama vazgeçtim. Şu anki reciverımdada twin protocol yapılabilir ama hala yasal izlemek için para ödüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.